Отговори
# 30
Аз само едно нещо ще кажа относно новият ни фраг. Смятам, че Серкан разказва цялата семейна тайна на Еда за смъртта на брат му и затворът на майка му. И евентуално след това ще каже какво е направил баща му.

# 31
Все още снимат

# 32
Черна розичке, благодаря ти за новата тема! Да си я изпишем със същия ентусиазъм и дано имаме поводи за повече радост, отколкото за кахърене. Heart

Искам да ви поздравя с една много хубава, макар и тежка песен от един филм с Фахрие Евджен > https://www.youtube.com/watch?v=c0eXPmPTP1I

Филмът е с тъжен край, но го препоръчвам, за който не го е гледал. Simple Smile Романтичен е. Макар и малко тъжен.

Бърборанке, много е хубав филма а и Мурат е първата ми турска любов.

Flowers Hibiscus Розичке благодаря за новата тема!
Връщам се назад да прочета какво сте писали прекрасни!

# 33
Благодаря за темата! Sparkling Heart
Без значение дали е нова или стара ние ще си я изпишем с кеф! Kiss

Казах, че няма да гадая какво ще стане, но все пак силно се надям, че Серкан ще е този, който ще разкаже на Еда и то скоро. Както вече споменах, мен повече ме притеснява реакцията на лелята, но идея си нямам Айше какво ни е намислила.

# 34
Леле, от 20 минути дочитам старата тема и наваксвам с новата. Честита нова тема, не знам дали има по-бързо пишеща се тема от нашата.

Интересни теории сте изписали, аз съм много развълнувана, накрая на фрага ми се дорева като видях погледът на Еда. Нямам добро чувство за края на епизода, нооо няма да свалям розовите очила. Много е сладък моментът с роботчето. Усещам как ще се реве и другата седмица Grinning

Аз отивам в страната на сънищата да мечтая за епизода и утре продължавам да ви чета. Лека нощ на всички Heart

# 35
  • In the light side of the Moon!
Аз само едно нещо ще кажа относно новият ни фраг. Смятам, че Серкан разказва цялата семейна тайна на Еда за смъртта на брат му и затворът на майка му. И евентуално след това ще каже какво е направил баща му.
emiliq Two Hearts
Може и да си много права. Виж за това хич не се бях сетила! Smile

nrgmama  Two Hearts
Много благодаря за цитата на Керем, не го бях чела преди, въпреки, че симките съм виждала и си спомням, че се чудех какво точно отразяват.
Предполагам под "проклятия" се има предвид псувни?
Цитат
Половият орган на жената е подложен на насилие, мъжкият е насилствен и има силна мисия, използвана при проклятия.

# 36
  • Кърджали
Аз пак се връщам на варианта че Ефе е човек, изпратем от Каан. В момента отново гледам старите серии и в 10та серия, след като Каан е докаран до фалит, с помощта на запис изнудва Ферит да изкупи меговата фирма, тогава казва "на теория може да съм загубил всипко, но на практика имам още един-два хода." "ти ще ми помогнеш за да не издам пред Серкан, че Селин го е лъгала"... Като сложим и заканит им че единия в крайна сметка ще съсипе другия...
То ще се чуе рано или късно, но аз залагам повече на този вариант.
Не отхвърлям категорично варианта за бабата, нооо...

Просто сега ми се наби в главата като гледах сериите..

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 00:26 от Aлекcандрa

# 37
emiliq Two Hearts
Може и да си много права. Виж за това хич не се бях сетила! Smile
Еmiliq, Меги, Hug и на мен не беше хрумнало това, но звучи много логично. Вярно, че излязоха снимки, в които са облечени в черно Айдан и Сейфи, и даже и аз допуснах, че ще се разкрие какво се е случило с баткото. Но това беше преди да пуснат 13 епизод, и после рейтинга и всички емоции. Направо изключих. Благодаря ви, не само розовите очила, направо надеждата ми се върна. Добре че ви има, момичета. HugHeartKissing Heart

# 38
x BlackRose x, много благодаря за красивата ни нова тема!

Мили момичета, споделям ви на какво попаднах сред хилядите коментари. Представлява вероятно продължение на изреченото в края на фрага от Робот Болат и реакцията на Еда:

Серкан: В такава нощ трябва да прекратим отношенията си, започнали с договор.
Еда: Серкан, какво говориш?
Серкан: Еда, послушай ме, преди да ме прекъснеш.
Еда: Какво ще кажеш?
Серкан: Защото.
Еда: Да?
Серкан: Защото ... отново ще провокираме любопитство и интерес в края на епизода.

Бих допълнила ... като Шехерезада.

# 39
Ох, гледах фрага 12425 пъти, но нищо не мога да навържа. Не знам Катето как ги забелязва разни дребни неща...Smile
Еда много сладко казва ‘робот Болат’, какъв друг робот да е?!
Според мен последната сцена от фрага ще е последната и на епизода. Остава да разберем какво точно ѝ казва Серкан...

# 40
Направим ми впечатление че Еда на повечето кадри е с червеното червило
Фрага е достигнал почти 2молиона гледания

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 00:44 от sani1212

# 41
  • София
Лека нощ, момичета! Да сънувате розови сънища. Ето ви нещо красиво преди лягане:

# 42
За лека нощ ви предлагам клипче с любими моменти от любовта на Еда и Серкан, а музиката звуча в Анталия и в сцената с воалите - Who Do You Love? - Marc Lane, Nicholas Carter, Shelley Elizabeth Nelson

https://www.youtube.com/watch?v=-mV6ECMR0pk

Много ми харесва текста:

Who Do You Love?

Throughout the silence, I hear it all
Distant voices are lonely calls
I do not want these tears to win when you are here
I cannot get to sleep at night without you near
And I said

Who do you know?
Who do you love?

No more surprises no more games
Too many heroes lost along the way
I do not want these tears to win when you are here
I cannot get to sleep at night without you here
But I said

Who do you know?
Who do you love?

Кого обичаш?

По време на тишината чувам всичко
Отдалечените гласове са самотни обаждания
Не искам тези сълзи да спечелят, когато си тук
Не мога да заспя през нощта, без да си близо
И аз казах

Кого познаваш?
Кого обичаш?

Няма повече изненади, няма повече игри
Твърде много герои изгубени по пътя
Не искам тези сълзи да спечелят, когато си тук
Не мога да заспя през нощта, без да си близо
Но аз казах

Кого познаваш?
Кого обичаш?

# 43
# 44
Наистина страхотна песен , стана ми едно романтично такова пак като я слушах на фона на вашите прекрасни коментари Heart Eyes
Мислим от хубави по - хубави сюжети , като се сетя колко депресирани бяхме в сряда Joy определено ме върнахте на пухкавите облаци Heart Eyes Пожелавам ви лека вечер и сладки сънища Kissing Heart

П.п.
Скрит текст:
Първият турски сериал , който гледах с интерес от край до край и който мога да кажа , че ме зариби по турските сериали беше "Любов и наказание" с Мурат Йълдъръм, филмът му с Фахрие също и много хубав Heart

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 01:27 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт