Истинска наслада. 

, ужас, който е припран, така става.

но позволи ми да те контрирам тук за Селин и да внеса едно уточнение как виждам нещата аз
Връзката между Серкан и Селин е изградена на базата на приятелството , израснали са заедно , познават се много добре , той го каза сто пъти , според мен неговите чувства към нея са като брат към сестра. Той е особняк човек , но тя го е приемала такъв , никога не е пробвала да го промени , по този начин отношенията им са били хармонични , прекалено хармонични
Не мисля, че Серкан се е чувствал доминиращ в техните отношения, не мисля че иска две жени да се бият за него
Просто се чувства виновен , че не заяви ясно позицията си , защото и той не знаеше какво да прави, никога на преден план не е било "коя от двете обичам", той от самото начало казваше, че не знае какво е любов , просто искаше Селин , защото тя е познатата му рутина , море без вълни , в което е плувал вече ... твърде дълго се забави с борбата си между разума и сърцето , а Селин беше настройвана и от Еда и Айдан , че Серкан я обича , ама не може да й го каже. Продажбата на акциите беше нейният начин да удари шамар на Серкан, после естествено съжали , а Серкан се почувства виновен , и беше виновен в моите очи , затова сега толкова се грижи за нея , изкупва си вината , че я е подвел за чувствата си .

Здравейте, по добре да кажа Добро утро в новата къща! Благодаря, Рози!
Осигури ни подслон и ключ дори!
Мили момичета, влизам в новия ни дом и забележете, с розовите очила съм! Няма да ги свалям до сряда!
Сякаш се съм в колелото на хамстера - бягаш, бягаш, въртиш се, въртиш се ... ! Не можеш да спреш, не можеш и да излезеш! Ей така се прави интереса! А пък ние, нали сме от онези, дето нямат търпение, вместо да си траем, тракаме по клавиатурите и поставяме рекорди - на всеки 3 дни - нова тема!
Това сме ние в нашата къща! 50 нюанса РОЗОВО! ... За сега не видях някой да иска да си свали очилата! Нека да си пишем розовите сценарии, пък Айшето ще ни намества чакрите!

Добро утро, страхотни момичета!

Препоръчани теми