Отговори
# 60
  • София
Добро утро, прекрасни мои! Flowers Cherry Blossom За да е денят ни щастлив, споделям с вас тези усмихнати красоти:

mikipoli, този път ти си ми писала от клавиатурата. +1 за целия ти коментар относно отношенията между Серкан и Селин. Искам да добавя още нещо тук само: “той иска хем Еда като любима , хем Селин като приятел , ама трудна ще е тая работа...” - така е, съгласна съм. Но, ако гледаме реално на нещата, подобни отношения с двете са невъзможни, не и без да нараняват една от двете или и двете. Селин все още е влюбена в Серкан. Еда все още не е забравила договора и всички приказки за това колко правилна, съвършена и “логична за мен” е Селин. Дори да мине време и всеки да продължи с живота си, не знам дали е редно да си приятел с бившата и да си имаш нова приятелка/съпруга. Смекчаващи вината обстоятелства са общото минало и настояще - детството, семействата, холдинга. Не знам, не съм попадала в подобна ситуация, нито познавам някого в такава. Но, ако бях на мястото на Еда, не мисля, че щеше да ми е приятно Селин да се мотае около Серкан или той да е толкова близък с нея. Мисля, че аз бих се врътнала и бих си тръгнала, подобно на Серкан. Според мен Еда щеше да си тръгне сама от сватбата, тогава малко й падна пердето. Да видим какво е измислила Айше по темата. Селин е нужна на сериала, така че предполагам ще ни се пречка. Но поне да не я сближават с нашичкия. Иска ми се да се досети, че тази близост не е нормална и наранява Еда. Да постави някакви граници. Според мен в живота човек трябва да се научи да избира. В случая трябва да избере между двете - връзка с Еда или приятелство със Селин. Кое е по-ценно и важно за него?! Мисля, че всички ние знаем отговора. People Couplekiss Но нека се поставим за мъничко и на мястото на Серкан. Той явно наистина цени Селин като човек и приятел. Познават се отдавна, има й доверие. Видяхме колко трудно допуска хора около себе си. За един човек е трудно да се раздели с близък приятел. Може би Серкан наистина не гледа на нея като на бивша приятелка, а само като на близка приятелка от детството и бизнес партньор.

druon, кога е този Mipcom? Със сигурност сериалът е доста харесван навън. Ако го продадат за изчъчване в много държави, това според мен ще е голям плюс и доста определящо за продължението му нататък. Simple Smile

С розовите очила съм, затова не мисля и не се притеснявам за рейтинга следващата сряда. Фрагът е убийствен и ще привлече турския зрител пред екрана, сигурна съм. Доколкото помня, при интелигенцията сме с по-висок рейтинг, което е показателно. Wink

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 17:28 от Бърборанка с розови очила

# 61

В тези целувки на Еда има толкова топлина и любов,че не Робот ,а Камък да е, ще омекне.....😍

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 15:45 от Adelina14

# 62

mi_si много благодаря за всички картинки, направо ни отвяваш! Blue Heart Замечтавам се като ги гледам нашите сладурчета! Musical Score Heart Heartpulse

# 63
  • Пазарджик
Цитат
druon, кога е този Mipcom? Със сигурност сериалът е доста харесван навън. Ако го продадат за изчъчване в много държави, това според мен ще е голям плюс и доста определящо за продължението му нататък. Simple Smile

Тази година Mipcom е от 12 до 15 октомври.

MIPCOM (ANNULE)
Събитие
Дата: пн, 12.10.2020 г. – чт, 15.10.2020 г.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 11:00 от guga51

# 64
  • София
Тези целувки за мен означават много повече от всяка една страстна целувка. Горещите целувки са си за тях двамата насаме, не е нужно да са пред хора, пред камерите. Оставяме това на въображението ни. Много по-ценна и показателна е топлата целувка на Еда по бузата на Серкан, изпълнена с любов, грижа и нежност. Както и неговата усмивка всеки път, когато Еда го целуне по бузата. Той много добре усеща този жест. Става му едно топло на душата. Heart

п.п. Благодаря за инфото, guga51. Hug

# 65
Имаме ли превод на епизода? Нямам търпение да го гледам вече. ❤

# 66
Но нека се поставим за мъничко и на мястото на Серкан. Той явно наистина цени Селин като човек и приятел. Познават се отдавна, има й доверие. Видяхме колко трудно допуска хора около себе си. За един човек е трудно да се раздели с близък приятел. Може би Серкан наистина не гледа на нея като на бивша приятелка, а само като на близка приятелка от детството и семеен парнтьор.

Да, освен това, той в момента е поставен в много трудна ситуация - трябва да управлява АртЛайф и Холдинга. Работата му е двойна. Срещите с клиенти и екипи съвпадат. Лейля не знае какво да прави и как да му организира 24 часов график. Wear Watch
Серкан няма доверие на Ефе. Но има доверие на Селин. Освен това Селин е перфектно запозната с колегите, работата и сделките в холдинга. Тя може да бъде голяма опора като поеме част от работата в Холдинга. Факт, тя винаги е била част от холдинга и ръководството, всички решения са вземани с нейно съгласие.
Там е работата, че с това си желание Селин да е до него, да му е опора, да управляват заедно - наранява Еда и дава надежда на Селин за общо бъдеще.

Мислех си и аз за ролята на Ефе.  Thinking
Не искам да го правят лош, искам да е като по-голям брат или братовчед на Еда, да я подкрепя и да бъде добър парньор в Холдинга. Bowtie Но....
Откакто Каан го няма нямаме злодей в сериала. Thinking Няма кой да съботира сделките. Няма срещу кого да се борят главните герои.

Освен това - къде отиде тази линия в сюжета "ти съсипа баща ми, сега аз ще съсипя теб, а след това и холдинга"? Както и приказките в началото да не се смесват "чувства и бизнес"? Rolling Eyes
Да не би да предстои да видим Еда срещу Серкан? Neutral Face

Струва ми се, че тъй като тази линия остана недоразвита, може би тепърва предстои да я развият.
Но не знам как като Каан го няма. Или ще въведат нов злодей? Thinking

А на мен ми харесваше как Серкан си събира ума и благодарение на идея от Еда прави чудеса. Как заедно се справят с трудностите.

Ефе не ми прилича на злодей, но и Каан не приличаше... може пък в крайна сметка наистина той да играе лошия съботьор - но защо ще инвестира в бизнес, който иска да докара до фалит. Dollar Струва ми се загуба на пари, време и труд - освен това ще е зле за репутацията му на успешен ландшафтен архитект. Защо да рискува репутацията и кариерата си, трябва мотив за това, а той няма.

# 67
Умирам от смях с ревнуващият Серкан. Edacim /скъпа Еда/🤣🤣🤣🤣🤣
https://twitter.com/handemiyii/status/1314525332574212103?s=21

# 68
Цитат
Ефе не ми прилича на злодей, но и Каан не приличаше... може пък в крайна сметка наистина той да играе лошия съботьор - но защо ще инвестира в бизнес, който иска да докара до фалит. Dollar Струва ми се загуба на пари, време и труд - освен това ще е зле за репутацията му на успешен ландшафтен архитект. Защо да рискува репутацията и кариерата си, трябва мотив за това, а той няма.
Кукличке, не е задължително да докарва холдинга до фалит. Целта може да е да отнеме холдинга от Болатови и да ги докара до просешка тояга, или инфаркти и т.н. Simple Smile

# 69
Joy Серкан направо е в шок , тоя тип се появи за 2 минути и всички го харесаха , говорят си на малки имена,  чак и edacim Joy

Добро утро в събота по обяд Joy пожелавам ви приятен уикенд Hug
Прекрасен Керем Heart Eyes
https://www.instagram.com/p/CGFVtzWq1zw/?igshid=1f02as8l41sxm

# 70
Здравейте момичета! Клавиатурите ви яко са работили , браво. Flowers Hibiscus Всичко сте предположили, за мен не остана Simple Smile Благодаря за новата тема! Sparkling HeartТози фраг ми е пълна мъгла. Според мен, няма да покажат в този епизод , че Серкан казва истината на Еда, за да има напрежение и чуденки и разбира се огромно очакване за следващата серия.( Мисля, че разговора между двамата няма да е в края обаче). Относно Селин, аз не виждам никакви проблеми с отношението на Серкан към нея, защото тя наистина му е нужна, заради сложната ситуация в неговата фирма и холдинга. Той я помоли да му помогне, тя е наясно, че това не е нищо друго освен професионално отношение. В същото време той се постара да обясни на Еда, нуждата от това Селин, да остане да работи там и според мен, всичко е ясно, поне за сега. Очаквам интересен и пълен с емоции епизод. Прекрасна събота ви желая с по един следобеден чай Simple Smile

# 71
  • Пришълец
Здравейте слънчеви момичета!

BlackRose, темата си е супер така Flowers Bouquet Flowers Four Leaf Clover Благодарности и от мен!

Не се наемам да гадая по фрагмана, в него наистина има от всичко, но споделям мнението на Катя, че това са по-скоро откраднати мигове преди голямата буря.
Не съм черногледа, но си нямам и розови очила, Sweat Smile затова според мен вариантите са или Серкан да сложи край на връзката си с Еда, поради неспособност да ѝ сподели истината, която наскоро е научил, или ще ѝ разкаже всичко, но на нея няма да ѝ е никак лесно да го приеме и ще се отдръпне сама от него докато си събере мислите.
Каквото и да са ни подготвили за нататък няма да го възприема като клише, защото и в самият живот се случват понякога сходни неща, но на различни хора. Същото е и по отношение на сериалите, сюжетите понякога са ни познати. Аз да си призная и една турска романтична комедия не съм изгледала до края, историята на Еда и Серкан е първата, която ме впечатли и държи под напрежение, все още ми е непредвидима, та каквото и да ми предложат за гледане все ще ме изненада.

Много ме забавлява тази част Blush

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 15:54 от Маргарита Н.

# 72
Blush Здравейте, слънчеви момичета, в този прекрасен есенен ден!

Heartbeat Написах, че Рози ни е оставила  и ключ за къщичката, когато я няма, но като гледам - няма нужда от него, винаги има някой вътре! Идвам с розовите си очила и искам да имаме епизод, който да ни даде усещането, че любовта е повече от всичко!

Flowers Four Leaf Clover Мисля си как Серкан ще се справи с непосилната задача да прости на баща си, да прости и на себе се, за да запази единствения светъл лъч, огрял самотната му душа! Керем - това момче, може да изиграе всичко, но в страданието е ненадминат!
Така беше във  " Въпрос на чест ", така е и тук! Малко са тези, които могат да плачат с истински сълзи и да предадат на образа си всичката болка, събрана в душата!
Disappointed Relieved Серкан плака - за малкото момиче, останало без родители, за съдбата на малкото момче, останало само за дълги години, за единствената жена, успяла да отвори вратата към сърцето му и да му покаже, че освен бизнес и договори, има и нещо красиво в този свят! Как сега да преодолее тази висока стена, изпречила се на пътя му!
Broken Heart Как може да се нарече това, което се случва  - съдба, или зла орисия?! Но, ако грешките на един амбициозен баща могат да се нарекат "грешки", то за единствения му син се превръщат в съдба!
Опитвам се да мисля какво ще направи Серкан, как ще прости за миналото, как да поднесе на любимото момиче тази грозна злощастна истина?! Баща му няма да се намеси и първи да поеме удара, цял живот го е правил! Отново Серкан трябва да поеме непосилния товар на лош вестоносец!
Терзания, мъка, страх и любов! Това е амалгамата от чувства, които владеят душата му! И най убийственото усещане, че току що открил света на любовта, може да я загуби безвъзвратно! Така си мисли момчето, съсипано от грозната истина за миналото, но нали се разбрахме за розовите очила?! Не знаем кой ще съобщи на Еда, може би не е толкова важно! Надявам се да е Серкан!     Той ще е готов да понесе сълзите в очите й, ще поеме цялата вина за случилото се, ще я прегърне и ще се моли - не на Еда, а на добрата фея, да запази любовта между тях! Според мен Еда ще разбере, тя винаги е била добра и всеопрощаваща! Няма да се откаже, защото знае, че макар да има вина и виновни, нейния Серкан тогава е бил дете! Тази висока стена ще я съборят, за да остане това, което намериха в сърцата си! Sparkling Heart 

Heart Exl За фрага няма да казвам нищо! Имаше от всичко по малко, но не знаем нищо! Кой? Какво? Кога? Как? За първи път ще оставя въпросите без отговор, без предположения и дори идеи! Объркани са мислите ми - от тъжния край на епизода, от смесените сигнали във фрага и това тягостно чувство, когато не знаеш на къде да тръгнеш и какво да направиш!

Heart Exl Всички интриги, тайни и зли намерения да останат далече!
Имаме нужда от сцени с надпис " Внимание! Високо напрежение! ". Да усетим това електричество, което внася надежда за обич, за страст и взаимност! Ще се моля Айше Кутлу да ни даде това, което ни прилепва на екраните и спира дъха ни! Защото колкото и черни да са облаците, винаги след това изгрява слънцето! Nature Full Moon With Face

Revolving Hearts Спирам, мили момичета! Отново стана дълъг пост! Имам още за казване, например за " двете свати ", но после! Бай! Kiss

# 73
Ново от Ханде:

Ето го и ребуса на продуцентите за епизода в сряда :

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 16:30 от mi_si

# 74
Продуцентите са ни дали описание на епизода

Общи условия

Активация на акаунт