За да е денят ни щастлив, споделям с вас тези усмихнати красоти:
Но нека се поставим за мъничко и на мястото на Серкан. Той явно наистина цени Селин като човек и приятел. Познават се отдавна, има й доверие. Видяхме колко трудно допуска хора около себе си. За един човек е трудно да се раздели с близък приятел. Може би Серкан наистина не гледа на нея като на бивша приятелка, а само като на близка приятелка от детството и бизнес партньор.

Замечтавам се като ги гледам нашите сладурчета!

Но....
Няма кой да съботира сделките. Няма срещу кого да се борят главните герои. 

Струва ми се загуба на пари, време и труд - освен това ще е зле за репутацията му на успешен ландшафтен архитект. Защо да рискува репутацията и кариерата си, трябва мотив за това, а той няма.
Серкан направо е в шок , тоя тип се появи за 2 минути и всички го харесаха , говорят си на малки имена, чак и edacim
пожелавам ви приятен уикенд

Всичко сте предположили, за мен не остана
Благодаря за новата тема!
Този фраг ми е пълна мъгла. Според мен, няма да покажат в този епизод , че Серкан казва истината на Еда, за да има напрежение и чуденки и разбира се огромно очакване за следващата серия.( Мисля, че разговора между двамата няма да е в края обаче). Относно Селин, аз не виждам никакви проблеми с отношението на Серкан към нея, защото тя наистина му е нужна, заради сложната ситуация в неговата фирма и холдинга. Той я помоли да му помогне, тя е наясно, че това не е нищо друго освен професионално отношение. В същото време той се постара да обясни на Еда, нуждата от това Селин, да остане да работи там и според мен, всичко е ясно, поне за сега. Очаквам интересен и пълен с емоции епизод. Прекрасна събота ви желая с по един следобеден чай
Благодарности и от мен!
затова според мен вариантите са или Серкан да сложи край на връзката си с Еда, поради неспособност да ѝ сподели истината, която наскоро е научил, или ще ѝ разкаже всичко, но на нея няма да ѝ е никак лесно да го приеме и ще се отдръпне сама от него докато си събере мислите. 
Здравейте, слънчеви момичета, в този прекрасен есенен ден!
Написах, че Рози ни е оставила и ключ за къщичката, когато я няма, но като гледам - няма нужда от него, винаги има някой вътре! Идвам с розовите си очила и искам да имаме епизод, който да ни даде усещането, че любовта е повече от всичко!
Мисля си как Серкан ще се справи с непосилната задача да прости на баща си, да прости и на себе се, за да запази единствения светъл лъч, огрял самотната му душа! Керем - това момче, може да изиграе всичко, но в страданието е ненадминат!
Серкан плака - за малкото момиче, останало без родители, за съдбата на малкото момче, останало само за дълги години, за единствената жена, успяла да отвори вратата към сърцето му и да му покаже, че освен бизнес и договори, има и нещо красиво в този свят! Как сега да преодолее тази висока стена, изпречила се на пътя му!
Как може да се нарече това, което се случва - съдба, или зла орисия?! Но, ако грешките на един амбициозен баща могат да се нарекат "грешки", то за единствения му син се превръщат в съдба!
За фрага няма да казвам нищо! Имаше от всичко по малко, но не знаем нищо! Кой? Какво? Кога? Как? За първи път ще оставя въпросите без отговор, без предположения и дори идеи! Объркани са мислите ми - от тъжния край на епизода, от смесените сигнали във фрага и това тягостно чувство, когато не знаеш на къде да тръгнеш и какво да направиш!
Всички интриги, тайни и зли намерения да останат далече! 
Спирам, мили момичета! Отново стана дълъг пост! Имам още за казване, например за " двете свати ", но после! Бай!