Отговори
# 540
Рускинята явно не разбра добре съвета на Айдан.
Айй пилето и гълъбицата ще станат приятелки май.
Ферит предава документите за партньорството на Серкан и Ефе на Джерен, тя да ги води. Тя се ядоса, че е заради баща й. Бащата на Ферит познавал бащата на Джерен. Ферит й каза, че има комплекси без основание.

# 541
Еда видя, че е запазила снимките на Серкан, гадинката Селин...

# 542
  • Кърджали
фифи била скарана със семейството си. Не се разбирали, месели са се във всяко нейно нещо

Айфер І Какво мислиш за Серкан и Еда
Фифи - Аз не вярвам в любовта, но вярвам в ЕДа. Според мен направи и ти така

Виж ти нашата Джерен
Какво става
Сега ще видим какво става

Я Пъръл И Енгин нещо заедно...

Какво ти е на ръката
Нищо, Сириус ме ухапа. Не е сериозно после ще ти разкажа
Все така казваш но нищо не казваш. Но ме натъжава като се държиш дръпнато с мен
Знаеш, последното нещо което искам е да те натъжа

# 543
Това май е купона на Ефе.... пак не познай, че ще е краят ...

# 544
  • София
На мен ми допада идеята да сприятелят Еда и Селин. Не ми е пресилено в конкретния случай и ще се опитам да обясня защо. Еда е много добра и е над нещата. Би могла да има искрено приятелство със Селин. От друга страна Селин също не е била злонамерена към Еда. Не й е въртяла интриги. Важно е Селин да осъзнае, че Серкан е просто една фикс идея. Както сама каза, тя е била влюбена в представата за Серкан. Време й е да продължи и не виждам нищо лошо с Еда да имат добри отношения. Не всяка жена може да е приятелка с бившата, аз дефинитивно не искам и не бих могла. Но Еда според мен може.

Мелек продължава с това “зетко”. Ай, обичам го това момиче! Grinning

Ох, реклама - супер! #пишпауза Animal Speak No Evil

Относно рейтинга - очаквам филма на Бурак да дръпне пред останалите. Но много искам да сме втори или най-много трети. Simple Smile

# 545
аз ли се задъхвам, серията ли е задъхана...ама добре ми идва този път "кратката" пауза за рекламите...

# 546
Ехх, най-после и аз мога да се включа! И то .. реклами. 😀 ще гледам епизода утре с английски субс явно, четейки коментарите ви разбирам, че е много интересен отново. ❤

# 547
една от зрителките на ефира в инстаграм пише, че Серкан прилича силно на бившия й, дори и усмивката му била същата. Преводачката се смее - сега ние да ви завиждаме ли или да ви съжаляваме, че сте го изтървали.
Скучничка серия. Щом имам време да вържа мисъл, че и да я натракам на клавиатурата, значи паузите между интересното са бая големи.

# 548
аз ли се задъхвам, серията ли е задъхана...ама добре ми идва този път "кратката" пауза за рекламите...
   Не съм сама Smiley И на мен ми е едно задъхано ,все чакам нещо лошо да се случи...

# 549
  • Монтана
Александра, благодаря Ви за навременния и смислен превод на важните неща, които се случват!
От сърце Ви благодаря!
Серията е изключително динамична, Айше се е постарала много, а актьорите са великолепни!
Ненадминати Керем и Ханде! Браво!

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 14:53 от vai1

# 550
  • Плевен / София
На почивката сме 62 Потребители и 163 Гости преглежда(т) тази тема.
Благодаря за превода...аз не мога много да коментирам, защото гледам с по едно око и при конкурентите....

# 551
На мен серията за сега много ми харесва. От всичко си има и  никоя сцена не ми беше скучна. Остава да видим Серкан дали ще разкаже истината или ще измисли причина, за да се разделят. 🤔🥺🤔

# 552
Кога свършват рекламите?

# 553
Временни резултати: второ място след Демет, но има време да обърнем резултата Simple Smile

# 554
Бърборанке, за бившите  и аз съм против! Малко не съм глътнала цивилизованост по този въпрос.
Само че Еда вече няколко пъти показва, че не страда от елементарна женска ревност. А и си дава ясна сметка, че Селин не е бивша "севгили", а добър приятел от детството, била удобен партньор, а вече е с поразклатени позиции, щом се налага Серкан да й влиза в положението. Дет се вика на умряло куче нож не се вади

Общи условия

Активация на акаунт