Отговори
# 555
  • Кърджали
На мен серията много ми харесва пък... Не мога да опиша, но такова нещо ми се гледа - смислено, без много комедия /не обичам комедии по принцип/, без прекалени драми... Да е истинско....
Серкан е съсипан пред очите ни. Влюбен, обичащ, изплашен, тъжен, разочарован, изпълнен със съмнения, с мисли, с въпроси. Търси причини да се самоуеди че няма причина да страда заради случилото се в миналото, но все нещо, все някоя дума го пращат в черни мисли. Но не може и без нея, вече е прекалено привързан ... Не може да пази тайната, но няма сила и да я каже....
Май после ще си върна всички негови сцени - да го слушам и гледам. Адски добре изразява емоциите на герия си  Керем, дори не е нужно да казва и дума.

Изгледах пак сцената майка - син... Когато я гледах без да мисля за нищо, без да се опитвам да превеждам, само да слушам /като гледам никога не си превеждам, нямам нужда/, и.... сцената беше още по-въздействаща... Единственото което приех че му дава  като съвет Айдан беше - да не крие, защото Еда рано или късно ще разбере, но болката и въпросите ще я съсипят... А какво друго ще направи - дали ще си тръгне или ще опита да остане с нея, ще реши той и каквото и да реши ще е най-правилното...

# 556
  • София
Много съм доволна, момичета! Много ми харесва епизодът, а дори не го гледам с български буквички. Simple Smile Балнсиран е. Редуват перфектно ситуациите. Разсмиват те, натъжават те, ядосват те. Отново имахме няколко силни диалога, които те карат да се замислиш. Темпото е добро. Харесва ми и това, че малко по малко открехват вратичките с мистериите - коя е Фифи, защо Еда е сменила фамилията си и не се разбира с баба си. Освен това, когато видя Еда и Серкан заедно, обичащи се, светът спира да се върти. Супер късмет имаме с тези двамата. Така хубаво да стоят един до друг. Пу-пу!

# 557
  • Кърджали
Имаше едни думи на Еда, преди да му подари робота " На колкото и години да е човек, винаги има нужда от баща ". Ако някой го сближи с баща му, пак ще е тя, но след много време ...Няма да е скоро

# 558
Алекс, много много много благодаря за превода, мненията и разяснението.
След като изгледам няколко пъти коя да е серия със субтитрите, накрая гледам сцените точно като теб - гледам лицата, слушам думите, без да чета превода. И без това съм го научила наизуст. Наслаждавам се и потъвам в играта н аактьорите, в емоцията на момента и в мелодиката на езика, нищо че не ми е роден. Така се възприема най-пълно.

# 559
Добре се движим сега, на второ място. Дано накрая не се прецакаме нещо ... Simple Smile

# 560
  • Кърджали
Керем е от хората, които изиграват емоциите. Не се налага да гадаеш какво чувства. Или те кара да гадаеш какво чувства, ако трябва да се скрие...
Иначе и на мен не ми е роден, но така се случи че живея в град, където много се говори... С времето го научих, макар че много малко хора около мен занят колко добре го зная, повечето изобщо не подозират че го владея. Обичам да ги изненадвам.

Хареса ми
Ефе - Надявам се и Серкан да хареса мястото и срещата. До колкото разбирам той не си пада по катива неща
Еда - Не не, самому отнема време
Ефе - Вай, добър защитник си има

Еда казав че всичко изгжлежда страхотно
Ефе - Като видиш каква храна съм избармл заради теб ще припаднеш

Серкан няма да издържи много тук . Както казват комшиите "студен вятър духа между тях "

Ефе казва че се раздва че може да се докосне до вълшебството на Серкан
Серкан отвръща че нито има вълшебшебства в негое, нито вълшебни ръце, не може да прави магии
Еда - аз знам че ти владееш магията. Видях го с очите си /от годежа сцената с бижуто/

Ефе докарва Серкан до бяс..V Поръчал палачинки за ЕДа, защото знаел че ги обожавала. Поръчал и за себе си. За Серкан - не, защтото той не обичал сладко

# 561
Сериалът на Толгахан ни изпревари, трети сме за момента ...

# 562
не мислете за рейтинги - FOX няма готов сериал, с който да ни сменят, немислимо е да ни завършат набързо като МГ...

# 563
  • София
Това фирмено събиране ми харесва като сцена! Нямам търпение да го гледам с превод. Има няколко комични момента, само като гледам Серкан, Енгин. Сега Серкан обяснява нещо за служителите и го прави със сърце, като гледам. Вай бе! Роботът вярно имал сърце. Явно ще има и драма накрая. Това ще е черешката! Браво на сценаристи, режисьори, монтажисти. Евала! Толкова ми харесва епизодът, че даже рейтингът спря да ме интересува. Simple Smile

# 564
  • Кърджали
Серкан хваща за думите на Ефе, че искал да познава хората с които работи и показва че познава всеки с най-малките им подробности и тайни.

Лейля обичала да чува името си, защото имала иначе паник атаки
Пъръл искала да стане певица всъщност
Казва хубави думи и за Енгин /не започних какви бяха малките подробности за него/. За Селин казва само че добра в ПР-а. Нищо лично

Ефе: Ами Еда ?
Това ще си го запазя за себе си

# 565
И кво за Еда, кво... Sunglasses ей скръндза не каза

# 566
  • Кърджали
Какво става братле, кво е на ръката ти
Ударих масата
Едарил си масата..хмМ
Енгин, вчера не беше ли със сищите дрехи
Да, що не може ли да облечеш едни и същи дрехи
я се доближи. Ухаеш на женски парфюм и то познат

Серкан показва вълшебнитес и умения на Еда...Сладките ми те

# 567
Много ми харесва серията, не знам за вас Simple Smile
Големи сладури Simple Smile

# 568
  • Кърджали
Ти от кога се познаваш с Ферит
Аз па помислих че има нещо. Запознахме се по едно време

Хм, Селин е чула разговора им. А Джерен призна че намира Ферит за интересен мъж

Какво пък търси Сейфи в къщата на Айдан... Ох, много се разсейвам да мисял за минали сцени

# 569
  • София
Огромно +1, много съм доволна, че ще понеса гадния край дори... Simple Smile
Много ми харесва серията, не знам за вас Simple Smile
Големи сладури Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт