Отговори
# 660
  • Плевен / София
Серкан : Трудно решение беше, но направих каквото трябваше. По - добре да намрази мен, отколкото да знае истината
Еда - Уби ме. Защо го направи? Как го направи? Как му го позволих, не знам!
Еда : Аз живях и преди теб и след теб ще оцелея, Серкан Болат?И може да си сигурен - Нямаш нищо с което да ме замениш в живота си!
Айдан: Виж, знам, че ти изглежда невъзможно, ама ще мине.Ще дойде ден и ще усетиш це отново си почнал да живееш!
Еда : Кога ще дойдат тези дни?Дано да е  по - скоро защото....
Еда: Добре, позволих ти да ме нараниш, ама ще видиш кого кого ще нарани..Ще видиш!

Алекс, благодаря за превода...

# 661
Благодаря на Алекс! Пак казвам - големи сте!

Във фрага Еда, когато е у Роботови, е със същите дрехи, с които беше и на терасата 🤔🤔🤔🤔

# 662
Не ми харесва как е яхнала метлата Еда. Импулсивна е и ще стане като с ремонта за 24 часа - едно голямо нищо, а без Серкан щеше и да е недовършено. Сега ще се хвърли в ръцете на Ефе без да мисли, без предпазливост (хвърли - не в буквалния смисъл). А Ефе е човек на баба й. Навремето е избягала вкл. и от контрола на баба си, а сега ще падне в капан, според мен. Недай си боже онзи и да се влюби в нея.
Това, което Еда правеше до сега - безпрекословно и винаги да подкрепя Серкан ще се промени и това ще го нарани повече от всичко, което ще чуе или види от Еда. Но дано и тя да си научи уроците.

# 663
аз мисля, че Еда ще разбере, че баба й е платила за Италия и няма да замине, ше остане в офиса и ще влудява Серкан...

https://vk.com/video-132999259_456246985?list=939658d1c128b91ec3

# 664
  • Плевен / София
Не ми харесва как е яхнала метлата Еда. Импулсивна е и ще стане като с ремонта за 24 часа - едно голямо нищо, а без Серкан щеше и да е недовършено. Сега ще се хвърли в ръцете на Ефе без да мисли, без предпазливост (хвърли - не в буквалния смисъл). А Ефе е човек на баба й. Навремето е избягала вкл. и от контрола на баба си, а сега ще падне в капан, според мен. Недай си боже онзи и да се влюби в нея.
Това, което Еда правеше до сега - безпрекословно и винаги да подкрепя Серкан ще се промени и това ще го нарани повече от всичко, което ще чуе или види от Еда. Но дано и тя да си научи уроците.
И аз си го помислих, но рекох да преспя и тогава да пиша

# 665
За постоянно поведение и на мен не ми харесва. Но за прясно нанесена рана, думите й са напълно на място. Боли я, скърби.. тя е лудо влюбена, както и той, а я остави без логично обяснение.

# 666
# 667
Серкан : Трудно решение беше, но направих каквото трябваше. По - добре да намрази мен, отколкото да знае истината
Еда - Уби ме. Защо го направи? Как го направи? Как му го позволих, не знам!
Еда : Аз живях и преди теб и след теб ще оцелея, Серкан Болат?И може да си сигурен - Нямаш нищо с което да ме замениш в живота си!
Айдан: Виж, знам, че ти изглежда невъзможно, ама ще мине.Ще дойде ден и ще усетиш це отново си почнал да живееш!
Еда : Кога ще дойдат тези дни?Дано да е  по - скоро защото....
Еда: Добре, позволих ти да ме нараниш, ама ще видиш кого кого ще нарани..Ще видиш!

Алекс, благодаря за превода...
Алекс, безкрайни благодарности за всички преводи, които правиш за нас. Айдан говори "ще мине" и т.н на Еда, вижда се косата й и рамото в дънково яке.

# 668
  • София
Леле, фрагът е Cry Astonished Rage Broken Heart

Епизодът другата седмица ще ни опъне нервите. Оф я!

Значи я е оставил, защото си мисли, че тя никога няма да разбере истината. Предпочита да намрази него, че я оставя, като обрича себе си и нея на нещастие, което може би счита за временно, защото рано или късно всеки ще продължи с живота си, ще срещне друг, ще се влюби отново и така. Това не ми харесва определено. Това не е представата ми за велика любов. Така да се откажеш от любимата си... не ми е много мъжкарско. С оправданието “за нейно добро е” пък съвсем. Пък и защо реши, че сега ще страда по-малко, отколкото като разбере истината?! Така де - ако разбере истината, ще страда, това е ясно. Но тя ще вземе решение какво да прави. Не знам - щеше да ми хареса да видя и развръзка, в която й признава истината и е до нея след това. Остава до нея въпреки всичко. Но и сега ще е интересно. Просто много ще се нараняват и нас ще ни вбесяват...

# 669
И на мен не ми харесва Еда, какво ще се обяснява как живяла преди, сой кого ще нарани. Битти, битти - вдигаш гордо глава и заминаваш.
Алекс, благодаря!

# 670
Дари, права си. Време е и Еда да се научи на нещо. Не става само с викане и импулсивни решения. Дано пак само да ни баламосват. Тази последната сцена от фрага май е от същата вечер, когато се разделиха. Еда и с Айдан говори и на Серкан се накрещя. Ами не, не ми иска да влизат в този коловоз, сякаш вече сме го гледали. Но Айдан определено ще ми лази по нервите.Как може да не каже истината поне тя на Еда като вижда колко болка причиняват и на двамата с Алптекин.

# 671
Серкан макар и сринат от това свое решение ще  изрови  истината . Мисля ,че  всичко  е  пъклено дело на Мардинската "феодалка ". Не  иска Еда  да е със Серкан , не може  открито да се намеси  и "ползва " чесността  и принципите на Серкан .

# 672
  • София
Леле, фрагът е Cry Astonished Rage Broken Heart

Епизодът другата седмица ще ни опъне нервите. Оф я!

Значи я е оставил, защото си мисли, че тя никога няма да разбере истината. Предпочита да намрази него, че я оставя, като обрича себе си и нея на нещастие, което може би счита за временно, защото рано или късно всеки ще продължи с живота си, ще срещне друг, ще се влюби отново и така. Това не ми харесва определено. Това не е представата ми за велика любов. Така да се откажеш от любимата си... не ми е много мъжкарско. С оправданието “за нейно добро е” пък съвсем. Пък и защо реши, че сега ще страда по-малко, отколкото като разбере истината?! Така де - ако разбере истината, ще страда, това е ясно. Но тя ще вземе решение какво да прави. Не знам - щеше да ми хареса да видя и развръзка, в която й признава истината и е до нея след това. Остава до нея въпреки всичко. Но и сега ще е интересно. Просто много ще се нараняват и нас ще ни вбесяват...

А пък и в колко много други турски сериали сме го гледали, просто не ми се ще да вадя данните и статистиката!
Лека от мен! Nature Full Moon With Face

# 673
Ай ,ай ,ай ... момичета !Ще е огън следващата серия! Nature Fireworks
    Според мен така е редно да стане .Това беше една връзка започната с договор и реално и на двамата не им е ясно кое от случилото се между тях беше за целта на договора или защото започнаха да се влюбват.Затова сега трябва да се разруши ,да се срине до основи ,да излезнат всички тайни ,да се опознаят и в хубавите и в лошите моменти ,да осъзнаят те и близките им колко голяма е любовта им и да започнат една нова ,по -силна ,по -искрена и устойчива на бури любов .
   И да благодаря за прекрасното споделено гледане .Момичета за мен е истинско удоволствие .Трябва и ние да си запазим един кино салон Relaxed И не на последно място хиляди благодарности за бързи превод в ефир на Александра Flowers Sunflower

# 674
Мила Алекс, много ти благодаря за превода! Бъди много здрава, обичана и щастлива! Flowers HibiscusFlowers TulipFlowers Rose

Не съм никак щастлива, че познах, но за съжаление, такива са правилата на добрата драматургия. Конфликтите пораждат действието и това съживява историята.

Интересът към сериала очаквам сега отново да се повиши, защото главната героиня този път е различна. Тя е силна като характер, защото трудностите в живота ѝ са я калили. Тя е безкрайно добра, но когато я наранят безпричинно, тя отстоява себе си и включи отново прословутото: "Ненавиждам те, Серкан Болат!". Много ми хареса, че пред него не се унизява да плаче, а открито му съобщава, че ще го накара да съжалява! Еда има гордост и себеуважение!

Сега историята им ще започне отново. В началото драмата беше заради Селин, а сега ще бъде заради Ефе! Селин ще започне да утешава Ро Бо и Еда ще установи, че само гневът я кара да изрича "Ненавиждам те, Серкан Болат!", а сърцето ѝ чувства съвсем друго.

Интересно ми е какъв ще бъде пътят, който ще трябва да изминат, за да се целунат с любов отново!

Общи условия

Активация на акаунт