Отговори
# 675
за да си легна спокойна, измислих следното - щом бабата не е искала този брак, значи тя е платила на онзи, Катран ли беше името му, и е погубила двамата в срутената сграда...

# 676
Интересно ми е какъв ще бъде пътят, който ще трябва да изминат, за да се целунат с любов отново!
Е, ясен като бял ден 😂 няколко варианта:
1. Някой ще пострада, отива в болница и другия ще се сети колко много го/я обича... Тази дъвка сме я дъвчили вече в бая сериали😂
2. Бавно и славно, ала Любов под наем...
3. Двамата им Бест френдове да им нацепят канчетата и да им налеят акъла в главата 😂

Gugutka52 за бабата и аз си мисля, че има намеса 🤔

# 677
за да си легна спокойна, измислих следното - щом бабата не е искала този брак, значи тя е платила на онзи, Катран ли беше името му, и е погубила двамата в срутената сграда...

......затова Серкан ще търси  истината ,колкото и болезнена да е за него . Няма да търпи преразказ от други . Отдалечи Еда от себе си  за да стигне до края.

# 678
  • София
Еда наистина яко е яхнала метлата. Но като жена я разбирам. (Отивам да си сипя едно вино, че съм яко във филма и нервите ми са опънати до краен предел. Но се и радвам. Ако същия ефект има и върху другите зрители, рейтингът ще се покачи. След днешния епизод другият сто про ще се гледа. Турците обичат “сеир” да става.)

Дали Серкан отново ще стане същият робот като преди? Дали ще се държи роботски пред Еда или ще покаже чувства - ревност, тъга, че съжалява? Затова подстригаха Ефето, сега ще се навърта покрай Едаджъм и ще дразни Серканиньо, ама нека му - сам си го направи. Думите на Еда го застреляха право в сърцето. Но и той я застреля там с неговите. Много се нараниха. Да видим наистина кой кого тепърва, но си мисля, че, когато има любов между двама души, и двамата страдат, опитвайки се да се наранят един друг. Тоест Еда, докато го дразни, ще мъчи и себе си. А Серкан не знам как ще издържи далеч от нея - да не я вижда и чува, когато си поиска, да не я целува, след като вече го е правил, да не я държи за ръка и прегръща. Спомням си вечерта, когато й подари звездата - как ще живее без тези мигове, без тази любов? Не знам кой пръв ще рухне, но единият от двамата ще започне да се бори за другия. Според мен обаче с тази раздяла си постилат за доста епизоди напред и ще имаме повече от 25 - тепърва трябва да преодолеят кризата от раздялата, да се сдобрят, а тайната за инцидента още не е разкрита пред Еда и близките й, бабата я няма, не се знае Ефе за кого работи, не знаем нищо за инцидента с брата на Серкан, а стипендията е отложена два месеца, какво ще прави Еда, като изтекат? Ще замине ли за Италия? Защото втори път няма да отложи пътуване заради Робот Болат. Не и след изпълнението му тази вечер.

# 679
Хиляди благодарности на Александра за превода.
Аз съм леко разочарована, всичко беше много предвидимо както и очаквахме.
 Серкан скъса с Еда пък още носи халката си... Вече хич,  ама хич не разбирам Айшето. Дано поне рейтинга да е приличен...

Керем беше невероятен както винаги, пак много нюансирано изигра всичко и болката, и отчаянието, страхът, колебанията, яростта.

# 680
  • Кърджали
Е, коя майка ще убие собствения си син,защото ме хсрвсва снахата. Прекалено ми е.
Нскрав ще го извъртят така зче  баща му да е напълно невинен. Иначе който каквото и да говори, тяхната връзка наистина няма да има бъдеще. И ако Еда ще разбира от някого, и шом Серксн не иска да ѝ го причини, мека да е от Алптекин. Не вярвам да му стигне куража ама така е най правилно.
Това, което ще накара Серкан да се вземе в ръце ще е ревността. Всипки други пувства той много добренги овладява, но ревността му еново и оше няма стабилна защитна реакция спрямо това. А Ефе ще се завърти около Еда, защо ли не се и съмнявам. Ама заслужи си го, колкото и да го защитавам.. Нека ревнува, нека го боли. Та да оцеби каквоне имал. И да си го върне.

Керем беше блестящ в този епизод. Толкова истинскиь толкова... Това момче определено е родено за актьор. Последната сцен сега я изгледах - с цялата болка, застанал без дори да диша, защото се стеахува че едно движение, един жест ще оокажат болката му..как дори гласът му се промеми, когато каза край...досега тази промянамв гласаммуня усещах само в мигове на любов... Брррр... Жесток е Керем...
И Ханде ми хареса, би няма да си кривя душата, днес окончателно се влюбих в таланта на това момче.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 01:02 от Aлекcандрa

# 681
Пресилено ми се вижда бабата на Еда да иска да погуби собствения си син.

Страхувам се, че по-скоро може да е замесена в смъртта на брата на Серкан. Отмъщението в мюсюлманската религия е едва ли не задължително - "въпрос на чест", докато християнската религия заклеймява отмъщението и проповядва прошка! Това е огромната разлика между двете религии.

За турците отмъщението е в реда на нещата, а за нас е също престъпление! Ние сме възпитани да възприемаме прошката като висш добродетел, а отмъщението за голям грях! При турците това не е така! Тази разлика в народопсихологията съществува и днес, защото религиите ни не са се променили.

Да не забравяме, че в гръцката митология има три богини на отмъщението.

# 682
  • София
Еда му казва ,че няма нищо с което да я замени, но той и не иска,във фрага сякаш се прощаваше не с нея а със себе си,сам се убеждава,че за Еда така е по добре,а за него живот със спомени и снимки,живот без надежда.Еда е силна ,наранена но и справедлива,когато разбере истината тя ще се бори за двамата.Да разбереш че правилно или неправилно другия е обърнал гръб на всичките си принципи с мисълта на теб да е добре,това е най голямото доказателство че ти за него си най важна,наи обичана дори повече от  любовта към самия теб.С прословутото недоверие ,с мисълта че той не заслужава тази любов,много трудно ще бъде на Еда да убеди Серкан че те двамата и техните чувства са техния път,семействата са семейства с грешки или не ,но те са тези които да изградят собствения им живот.

# 683
  • Варна
Оф бе, как може да е толкова безупречен тоя Керем. Ако беше до мен нямаше да му простя. Всичко си му е на мястото. На мен серията ми хареса. Очаквахме такова развитие. Ще се помъчат малко. Интересно ми е кой ще ги събере...Благодаря за превода. Много  е уютно в темата. Спокойна вечер момичета.

# 684
Мен ме издразниха Болат.ови старши ...толкова много са подтиснати от всичко случило се ,че си спретнаха  забавление с правене на мантъ и с удоволствие си го хапнаха . Нали прехвърлиха товара на Серкан ,те и без това не си го дават на Еда-цветарката .

И -това ,че Сейфи отиде по нареждане да разузнава в дома на Еда и да докладва .
Сейфи е толкова точен ,искрен в отношенията си със Серкан и Еда ...не  искам да го цапат с това празно самочувствие на "сосиете обществото "

# 685
  • София
Керем игра великолепно за пореден път! Определено тази роля разкрива огромния му актьорски потенциал. От безчувствен робот, през влюбен като тийнейджър мъж, до човек с разбито на пух и прах сърце. Феноменален! Каквото и да кажа, малко ще е. Възхитена съм от играта му! Simple Smile

Не знам какво са ни подготвили сценаристите. Изумена съм и нямам никакви предположения в момента. Може би, трябва да поизчакам няколко дни, за да мине ефектът от днешния епизод и тогава да включа мисловния процес отново. Но едно знам - каквито и гадории да стават, ще гледам и ще си повтарям “накрая ще има хепи енд”. Това ще ме крепи да гледам и понасям всичко, което следва. Joy

# 686
Те още като се караха след ресторанта той й каза "И без това за мен най-доброто е самотата".
Бил е самотен преди Еда, ще бъде самотен и след нея. И без това не вярваше, че това между тях ще се получи. И без това се питаше кога ще й омръзне. Така или иначе от себе си той генерално не може да избяга (справка - празния киносалон). Просто я освобождава да бъде щастлива и я пази от това, да узнае пълната истина за родителите си.

# 687
  • Кърджали
Финалната сцена излезе по едно време през устата на Серкан Единден ще сме наистина женени и с две деца". Тъй де... Остава да видим как ще стигнат до там...
Е,може и друганда е финалната цена, ама ооне ще ехепи енд. Па преди тов колко нервни клетки ще са ми съсипали, за играта на това момче ще си заслужава

# 688
Оф бе, как може да е толкова безупречен тоя Керем. Ако беше до мен нямаше да му простя. Всичко си му е на мястото. На мен серията ми хареса. Очаквахме такова развитие. Ще се помъчат малко. Интересно ми е кой ще ги събере...Благодаря за превода. Много  е уютно в темата. Спокойна вечер момичета.
Аз мисля, че бабата ще атакува чрез Ефе. Може дори да опитат отвличане, или да вкарат Еда в някоя професионално злепоставяща схема. Примерно с кражба на идеи. Ефето нещо се опитва да прилапа проекта на Еда и кой знае какви ще ги свърши.
Серкан ще се втурне да я спасява, особено ако става въпрос за името и на ландшафтен дизайнер. Той и без това само от работа разбира.

# 689
Ооохххх ,както сме натиснали клавиатурите ...50 стр е на хоризонта ! Дур бе ,къзлар!!!!

Общи условия

Активация на акаунт