Отговори
# 645
гледам и слушам разговора на Серкан с Айдан, нейната история с първата й любов...мисля, че това много му повлия на решението за БИТТЕ...

# 646
  • София
О, да, Алекс, много си права - както казах, следващите епизоди не са за хора със слаби нерви. Пригответе се, защото ще се ядосваме, дори мисля, че повече ще се ядосваме, отколкото ще тъжим. Направо ще ни вбесят, такова предчувствие имам. Аз затова не гледам сериали в реално време. Гледам ги, като е ясен финалът. Защото, като ме ядосат, си пускам сериите по-нататък, да видя какво става и, ако не ми хареса, спирам сериала. Тук нямам тази опция. А няма да го спра, защото съм прекалено погълната от историята и искам да видя финала. Simple Smile

# 647
  • Кърджали
Ще има промо
Аууу...Серията ще е супер. Както и мислих, силна Еда, съсипан Серкан...
Превеждам набързо, само минута

# 648
  • София
nrgmama , забелязах че сценария държи на реализъм... А както писах и преди, това не е нещо, коието се казва лесно, колкото и да имаш желание. Страховете и съмненията са в повече. Той го прави, не защото не я обича, а напротив... Знае как ще се почувства когато тя разбере... А не иска той да и го причини. Сложно е, и точно за това е реалистично.
Ако беше разказал всичко - хубаво, ама пак  щеше да се стигне до тук, до края.... Нали някой не вярва, че Еда ще приеме с лекота че се е влюбила в сина на човека, отговорен за смъртта на родителите и. Прекалено розово е. Даже Еда щеше да е още по -съсипана. Сега просто ще намрази само него, защото ще го мисли за страхливец, неспособен да обича...
Клрише е , ама то и живота е едно клише...

Aлекcандрa
, моята искрена благодарност към теб, затова че ни правиш съпричастни с всичко, което става в епизода!

Скрит текст:

Колкото до последното ти изречение, не съм напълно съгласна! Верно е, в живота има много клишета, но като цяло животът не е клише! И принципно темата за клишетата е много обширна Flowers Hibiscus

Хубава вечер на всички! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 06:24 от nrgmama

# 649
фрагът е факт...чакаме превод...моля...

# 650
И това е позитивният фраг ... ме ми се мисли какъв ще е в понеделник ... Sad

# 651
# 652
Боен , категоричен  фраг....

# 653
Давай, момиче! Така я искам Еда! Покажи му, че можеш и без него, нека го боли и него. Като я остави без едно нормално обяснение, а можеше да й каже истината.

# 654
Алекс , мерси Flowers Hibiscus
Момичета , не се разстройвайте , нали трябва сериал да има Grinning , сори , ама това със скъсването , а не казването на истината си е клише отвсякъде Fearful
Аз винаги съм била за истината , била тя и жестока . Но както казах , сериал да има
Лека нощ Heart

# 655
  • Плевен / София
Да видим кой, кого....
Благодаря на Александра за превода Heart на всички момичета в темата за компанията и коментарите....
Животът продължава...падналият ще стане.....

# 656
  • София
Чакам да видя превода на фрага от Алекс, но предчувствам, че на Серкан ще му е много трудно да спечели Еда отново. Според мен той ще се бори и то със зъби и нокти за нея. Не виждам как тя ще му прости. Според мен много я нарани и тя ще загуби доверие в него. Особено като разбере истината. Ще се ядоса, че не й е казал, а я е оставил. Ще си задава въпроси. Ще му е бясна. Така си мисля поне. Дано само да не гаджосат Еда с Ефе. Смисъл един псевдо триъгълник ни беше достатъчен. Моля да държат Селин и Ефе далеч от нашите, драмата сега и без това им е голяма, няма нужда да се сипва още...

# 657
  • Кърджали
Промо 15 ти епизод

Серкан : Трудно решение беше, но направих каквото трябваше. По - добре да намрази мен, отколкото да знае истината
Еда - Уби ме. Защо го направи? Как го направи? Как му го позволих, не знам!
Еда : Аз живях и преди теб и след теб ще оцелея, Серкан Болат?И може да си сигурен - Нямаш нищо с което да ме замениш в живота си!
Айдан: Виж, знам, че ти изглежда невъзможно, ама ще мине.Ще дойде ден и ще усетиш це отново си почнал да живееш!
Еда : Кога ще дойдат тези дни?Дано да е  по - скоро защото....
Еда: Добре, позволих ти да ме нараниш, ама ще видиш кого кого ще нарани..Ще видиш!

# 658
Според мен, думите на Айдан са към Еда..
Алекс, благодаря за превода ❤ прекрасна си!
Момичета, вашата компания е неповторима!

# 659
Благодаря изключителни много на Алекс за превода в ефир HeartGreen Heart
И на всички останали за приятната компания Kiss
Аз изпуснах началото, но ще наваксвам утре.
На мен ми е ясно, че сега с това Битти си постилат за доста епизоди напред. Сега ще има малко война, после полека ще затоплят отношенията и тъкмо като сесдобрят ще излизе тайната и айде пак раздяла....не искам да е толкова предвидимо, тези вече сме ги гледали. Айше, изненадай ни!!!!

Лека нощ къзлар!

Общи условия

Активация на акаунт