Отговори
# 615
  • Плевен / София
Добре ли си
Добре съм .. Трябваше да си събера мислите
събра ли ги ..V Ще ми кажеш ли какъв ти е проблема
Да...
Защо сме тук
От няколко дни има нещо за което искам да говорим. В такава нощ, на мястото където започна всичко с договора , искам да го приключа тук, Еда ....

Да го прлиключиш ...
Не се получава..VСъжалявам, не се получава
Шегуваш ли се ..Не е смешно
Не мога, не съм такъв... За мен кариерата ми, работата ми са най важни ...
Ти нали ми каза че си влюбен до лудост..Зарди теб не отидох в Италия
Съжалявам Еда...  Но за мен най важно е работата...А ако продължа връзката ще загубя всичко - работа, кариерата себе си
Зеркан
Знаеше, винаги си го знаела, аз съм такъв. От началото знаеше, такъв съм какъвто ме позна в началото
Каз ами че си се променил..VКаза че се променяш с мен..Аз ти вярвах
Аз съм такъв... и ти каза - аз съм безччувствен робот
Ти наистина искаш да се разделим
Съжалявам , не се получава
Не ми повтаряй едно и също.. Не ти вярвам...
Еда, свърши
Свърши значи, така ли... Кажи ми го в очите . Погледни ме в очите и ми кажи че си приключил
Приключи...
Добре... Добре тогава... И аз както го започнах така ще го приключа..VМразя те Серкан Болат

Постъпи гадно...не каза защо я оставя...робот си е...Заслужава

# 616
  • Кърджали
С Бърборанка съм на едно мнение... Нека сега Серкан пострада малко, да види какво е загубил. Та после да се чуди как да си я върне. Щото ще си я върне....

И не ме еяд че се разделят..Не може през цялото време да нямат никакви проблеми.. Пак ще омръзне на зрителите .... Така сега ще има поводи робота да покаже романтика след някоя и друга серия.
А... и харесва ми Керем как игре тъжен иразбит...Само заради това разрешавам серия - две раздяла. Не че не харесвам и как играе усмихнат /човек да се люби в усмивката му/, ама ми докарба сърцебиене, вземам да се замислям дали да не се разведа и него да си го взема да ми се усмихва /щото нали много ме е заискал/...

Всичко ще е наред... Има нужда от такива обрати...

# 617
Фраг ли чакаме?

# 618
  • София
Три неща ме човъркат:
1. Какво ще прави Серкан след тази раздяла? Как ще се чувства? Ще гледаме мъката му, това е ясно. Керем ще го изиграе превъзходно!
2. Еда какво ще прави? Какво ще реши за себе си, за живота си? Ще страда ли много за Серкан или ще го намрази?
3. Как ще ги съберат после? Лелята, приятелките как ще простят на Серкан? Защото втори шанс се дава, но трети... Ами като разберат за инцидента.

# 619
  • Кърджали
Трябва да лягам, че ще ставам в 4...Ама тъпо и упорито ще чакам да видя ще пуснат ли промото..
Сигурно ще изгледам пак някои сцени като се съсредоточа само върху тях, без да се разсейвам... И утре ще умирам за сън, ама нищо ново...

# 620
Алекс, още веднъж едно голямо Благодаря  Flowers Hibiscus

# 621
  • София
В никакъв случай не осъждам Серкан! Избра пътя без оправдания, страхотен образ направи Керем Бюрсин!Страхотен робот, ама баш робот, погледнете изражението, очите!...Това момче е страхотно!
И толкова мъка има в него!...Мъка, която Еда няма как да не забележи!

Играта и на Керем и на Ханде определено е прекрасна! Но според мен, както аз, така и други момичета не сме доволни от факта, че ни вкараха в клише! Аз изобщо не обсъждам играта, просто очаквах наистина нещо оригинално от Айше Кутлу! Моето разочарование е към сценария, не към изпълнението! Sunglasses

# 622
Когато Серкан подслуша разговора с Джерен трябваше да се сети как яде пържени картофи и сентенцията на Еда "никога не казвай никога"
Забравих думата за Неверен и мислех, че е сериала на Толгахан Сайъшман. Ама той надолу в колонката (слава богу). Дано само другия епизод не ни го покажат още във фраговете. Да се присетят, че публиката им е повече от интелигентна и бързо разплита кълбото.

# 623
И на мен ми хареса финала !И в двамата имаше много болка ,но Еда се събра на финала ,спря да се вайка и не му остана длъжна и си тръгна сама. Хареса ми и как го изигра Ханде .Слабост си ми е това момиче. Innocent

# 624
Досега бяхме в реклама ... Sad

# 625
Сега чакам какво ще каже Серкан - чувствата ви са споделени госпожо или чувствата ви НЕ са споделени госпожо?
Как мислите?

# 626
  • Кърджали
Ако нещо изкара Айдан извън имението, това ще е гледката на разбития и син... Ще го поуспокоява, ще философства, но накрая очаквам тя или Айтекин да говорят с Еда и да и кажат всичко. Айтекин няма да е, няма кураж, тока че Айдан от любов към сина си, ще забрави страхове, паники и фобии. Поне ми се иска да е така

Серкан си замълча. Няма да каже, че чувствата са взаимни, той отдавна спря да отгораря така на тази реплика, от мига в който се влюби. А сега... Чувствата са споделени ама защото и той намрази себе си

nrgmama , забелязах че сценария държи на реализъм... А както писах и преди, това не е нещо, коието се казва лесно, колкото и да имаш желание. Страховете и съмненията са в повече. Той го прави, не защото не я обича, а напротив... Знае как ще се почувства когато тя разбере... А не иска той да и го причини. Сложно е, и точно за това е реалистично.
Ако беше разказал всичко - хубаво, ама пак  щеше да се стигне до тук, до края.... Нали някой не вярва, че Еда ще приеме с лекота че се е влюбила в сина на човека, отговорен за смъртта на родителите и. Прекалено розово е. Даже Еда щеше да е още по -съсипана. Сега просто ще намрази само него, защото ще го мисли за страхливец, неспособен да обича...
Клрише е , ама то и живота е едно клише...

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 00:08 от Aлекcандрa

# 627
С Бърборанка съм на едно мнение... Нека сега Серкан пострада малко, да види какво е загубил. Та после да се чуди как да си я върне. Щото ще си я върне....

И не ме еяд че се разделят..Не може през цялото време да нямат никакви проблеми.. Пак ще омръзне на зрителите .... Така сега ще има поводи робота да покаже романтика след някоя и друга серия.
А... и харесва ми Керем как игре тъжен иразбит...Само заради това разрешавам серия - две раздяла. Не че не харесвам и как играе усмихнат /човек да се люби в усмивката му/, ама ми докарба сърцебиене, вземам да се замислям дали да не се разведа и него да си го взема да ми се усмихва /щото нали много ме е заискал/...

Всичко ще е наред... Има нужда от такива обрати...

Той че е убедителен в играта си убедителен е. Страхотен Керем. Удоволствие носи да се гледа всякак си.. ама в случая не ми харесва логиката на робота. Дрисльо е.Imp

Алекс, благодарско за разясненията Flowers Hibiscus

Момичета, за компанията Flowers Hibiscus

# 628
  • Монтана
Александра, и аз съм в отбора ставащи в 4 часа, но...сърце не дава да не дочакам фрага!...
Още веднъж- много, много благодаря!
Момичета, серията беше страхотна!

# 629
  • Плевен / София
Нещо издиша тази стратегия. Ако беше й казал, тя ще страда, но ще знае защо и ще реши дали да бъде с него. А сега - тя пак ще страда, но ще го намрази и затова , че не й каза навреме. А истината ще излезе наяве. Такава е логиката на нещата.Освен повече серии да предвижда подобен развой - за друго не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт