Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 660
  • 776
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Не гледай само къса и кадифена. Може и дълга и от плат. Самият силует е навсякъде.

Днес гледах в мола, май само в туйнсет нямаше тази "прекрасна" тенденция.

# 676
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Страхотна е. Да имах и аз такава кожа. Бих я носила в смарагдово зелено

# 677
  • Велико Търново
Така, не съм ви чела, защото в аптеката е ад.
Съгласна съм с всички мнения, които не ме одобриха като съчетание на облеклото.Под палтото съм с кожено яке, по принцип така нося тази рокля и с ток.Сега идва голямото НО, в аптеката е лудница, не се спираме, опашките са извити, няма време за тоалетна, не говорим за ядене или пиене не нещо.Гледам да ми е удобно и само удобно.Суета и мода са забравени към момента.Напълняла съм страшно много през последните години и не нося панталони/дънки.Крия се.
По рано носех това палто със слим дънки, поло прилепнало по тялото и боти на висок ток.Ще ме одобрите, сигурна съм.Към момента ще се въздържам от снимки, докато не мине пандемията, защото няма да се вписвам в темата.
Не съм докачлива и приемам всякакви критики и забележки!

Ах, Мелинда-прекрасна рокля!Ако имаше бал на кмета щях да се напъна и да се вталя за нея, обаче няма, така,че отлагаме отслабването/да се чете с усмивка/

Дези, искам снимки, ако някое ти е голямо, знаеш, че съм насреща да приютя.

Телефонът ми прегррява, съобщения валят безспирни, хора, които никога не са ме търсили, сега го правят на ден по няколко пъти и по този повод като вдигна телефона и казвам "Майка Тереза слуша".
Бъдете здрави, момичета,вие и семействата ви!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 18:36 от siska79

# 678
  • София
Боже каква драма е настанала. Нали за това е темата, да коментираме. Тонът ми не смятам, че е бил лош, напротив.
Сиска, не съм казала, че не съм те одобрила, то това и остава, а че има и други вариянти.

# 679
  • Велико Търново
Няма драма, тук сме все на 40+!
Разбира се, че има и други варианти.

# 680
Аз предпочитам критика в прав текс отколкото да ходя с нещо неподходящо,то затова и стила ми е изчистен. Винаги вярвам че от страни по добре се вижда.
И аз покрай ковид ходя доста неглиже въпреки че се преобличаме на работа.

# 681
  • София
Критиката е нещо силно субективно.

# 682
Здравейте, момичета?
Чета/следя Ви от известно време... Приемате ли нов член на групата?

# 683
Не приемам критики от 20 - -.  Аз също не критикувам.
Ако съм поискала съвет - приемам с удоволствие, но далеч не от всеки. Само от хора, чийто стил аз съм харесала и одобрила.

# 684
Критики приемам от всички аз. Като съм се изтипосала публично, ще ме критикуват. Иначе коя ще приема и коя не, си е вече отделен въпрос. Simple Smile

# 685
  • Mediterraneo
Аз съм на същото мнение. Като не приемаш критики, не се показваш. Или в първия пост на темата да се отбележи, че темата е Покажи се 40+ и да не се коментира нищо по снимките, които гледаме.

# 686
  • София
Дами, има как и да се поднесе критика, не се правете на ощипани госпойци.

Отношение и уважение трябва.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 23:30 от Ms.Gorgeous

# 687
  • София
То даже нямаше и критика. На мен лично палтото и обувките страшно ми харесаха. Полата не я виждам добре, казах, че като дължина двете не ми пасват. Наборката даже смятам, че не се засегна.
Някои хора приемат нормално обсъждане като заяждане или критика, странно за тема на 40+, мислих, че това се надживява на около 20.

# 688
  • Велико Търново
Ако питате мен съм родена да не работя и да се нося така😜обаче пусти късмет ме пропусна😀

# 689
Сисе, къде се видя напълняла не знам. Изглеждаш чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт