Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 648
  • 776
  •   1
Отговори
# 690
  • В полите на Пирин планина
Сиска, с работното облекло и с дългата рокля си супер! 👍

# 691
  • София
Страхотна е роклята и ти стои супер. Тъмно синьо ли е (не ми е калибриран монитора).

# 692
  • Велико Търново
Страхотна е роклята и ти стои супер. Тъмно синьо ли е (не ми е калибриран монитора).
Да, много тъмно синьо е.

# 693
  • София
Много ми харесва.
Аз искам да си купя рокля-пуловер. Много ми харесват, но още не съм намерила моята. Има и проблем, че като са обемни се чудя с какво от горе да ги нося, а зимата само по пуловер не става.

# 694
  • Велико Търново
Много ми харесва.
Аз искам да си купя рокля-пуловер. Много ми харесват, но още не съм намерила моята. Има и проблем, че като са обемни се чудя с какво от горе да ги нося, а зимата само по пуловер не става.

Аз си купих, но така седи необличана.Утре ще я снимам, добре седи с кожено яке, ама това е вариант дом-ресторант.

# 695
Оооо и аз искам рокля пулове,пъъък😜
Пишете и откъде сте ги купували,плийз!

# 696
  • София
Сега има навсякъде. Днес гледах в Зара. Аз си имам де.

# 697
  • София
Сега има навсякъде. Днес гледах в Зара. Аз си имам де.

Мисля, че твоята харесах.

# 698
Масимо Дути е моята.

# 699
Сиска, прекрасна фигура, рокля, усмивка 😊 Много искам
Да видя и роклята пуловер.

# 700
Само прехвърлих днес, че нямах време.
Много ми хареса на Сиска тоалета, палтото е чуден цвят, такива обувки нося много и аз.
Очилата също ми допадат, а на Бомболино слънчевите с форма на сърца са страхотни.
Много обичам тъмни очила, но съчетанието с голям диоптър далекогледство е много сложно. Четири ръце ми трябват, за да ги сменям постоянно и редовно едните са ми на главата, другите на очите и изглеждам меко казано тъпо.
Не мога да се възприема с тези рокли от снимките, като видя подплънки и ми става лошо.
Едно време си бях взела от чужбина един куфар - само на пижамата не си бях зашила, но не ми беше чужда идеята. Joy

# 701
  • Велико Търново
Добро утро! Това е роклята, от ФД е поръчвана, под 70 лв.беше.
Скрит текст:
]
silver pearl, подплънките на тениски, якета и т.н./майка ми светла да е паметта й, прималяваше й като ме види да ги слагам, а моите бяха големи от дунапрен си ги бях изрязала/, бретона естествено беше тупиран и намазан с концентрат и обувките бяха "танкове", якето бейзболно и стой та гледай.Такива бяха времената.
https://www.fashiondays.bg/p/%D0%A0%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1% … L0f8k_ggoku6jvrGE-ето и линк
Хубав ден, момичета!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 06:51 от siska79

# 702
И аз покрай ковид ходя доста неглиже......
Аз пък обратно.....Smiley  всеки ден, тоалет, прическа, грим-пълен, с база/ФДТ/пудри/сенки/спирали/хайлайтъри-пълна програма.Сега пия кафе, пуснала съм си коледни песни, гримирам се и си "говоря" с вас.
Дава ми това усещане за рутина, задоволство, спокойствие, които много ми липсват.....
Имам подобна рокля-пуловер, моята не е със шал яка.Нося я с клин и високи ботуши.....нямам снимка в този компютър, а не съм толкова технически "грамотна", че да я дръпна от другия.

# 703
  • София
Сиска, страхотна е. Ще се обзаведа с такава. Искам сива, кремава и ......розова Simple Smile.

# 704
  • пустинята Гоби
Много ми харесва, че вече доста брандове включват манекени 40+ за представяне на дрехите си.

Общи условия

Активация на акаунт