Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 645
  • 776
  •   1
Отговори
# 705
Днес почивам и съм по задачи че затварят от петък.

# 706
  • София
Аз съм си вкъщи и не съм за показване. Да ви кажа един трик за снимки с телефон, вместо огледало - ползвайте отложеното снимане, подпрете го някъде, задайте си 5 сек и се снимайте.

# 707
  • Русе
В бордо съм аз днес. Харесвам червено в различни нюанси и го нося с удоволствие. Вие възприемате ли се в червено?

Относно предната тема за зрение и слух и аз май като доста от вас с късогледство и астигматизъм от трийсетина години. И лещи съм носила и очила с какви ли не рамки, в момента с тъмно червени. Със слуха, проблеми нямам.
Rockstar, ще пробвам номера със снимането.

# 708
  • В полите на Пирин планина
Бордо много обичам. И си купих боти в бордо тази есен. Simple Smile С ярко червеното не се разбирам особено.

# 709
  • София
И аз обичам бордо и червено в повечето му нюанси, а ботите ти са страхотни.

# 710
И аз харесвам бордо и червено.
Имам 2 червени палта и едно бордо както и обувки комплект.

# 711
В офис частта на гардеробната освен бяло и черно, има ЧЕРВЕНО!

# 712
  • Mediterraneo
Много обичам червено, предпочитам ярко червено. Ходи ми, но от години нямам нищо червено в гардероба си.

# 713
Освен боти в бордо имам и любима чанта, дори в момента съм с нея. Миналата зима много често правех необичайното за мен съчетание от сиво в различните му нюанси (но по-често светло сиво) и тъмно червено, добре стоеше!

Скрит текст:
Но цветът е Мерло - т.е. не баш типичното Бордо, малко по-топъл...

PS Много искам да опитам тъмно червено съчетано със светло синьо.... знам, че звучи извратено, но може да е много ефектно!

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 17:06 от Agent Provocateur

# 714
  • София
Не съм в състояние да направя разлика между цветове Бордо и Мерло Astonished

# 715
Не съм в състояние да направя разлика между цветове Бордо и Мерло Astonished
И другия винен цвят "марсала" като се добави и... Smiling Imp
Бордото е най-лилавеещо от трите "винени цвята" , мерлото е малко по-топло, марсалата е керемидено-розовеещо Wink и да добавим и бургунди - най-червеното винено.

# 716
Бургунди е моят цвят, дори се омъжих в него.
Сега обаче го ползвам само като зимен цвят на късия маникюр.

# 717
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Бургунди е моят цвят, дори се омъжих в него.

И аз се омъжих в този цвят Simple Smile

...но от тогава не съм го носила.

# 718
Simple Smile))))))))
Евала за смелостта да се омъжите в бургуднско, дами!

Ще си призная, че си бях намериха ужасно красива тъмно червена сватбена рокля, но като споменах на младоженеца той категорично помръкна... после си намерих много стилна, много семпла рокля в цвят шампанско и стила на цялата сватба си бях организирала базиран на стила и цвета на роклята.... и три дни преди сватбата ММ си дойде да се ожени, случайно разбра, че роклята не е класическа и произнесе с потрес знаменателното "цял живот съм си мечтал за булка в бяло!", та сменях и роклята и обувките и връхната дреха  и букетите в последния момент - добре че съм оправна булка Grinning И взех рокля под наем, защото нямаше купешка, която да ми харесва в цяла България! Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 19:17 от Agent Provocateur

# 719
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
ха-ха, каква история, Агент.
Моят мъж нямаше много време за реакция да си призная, а и се женихме зимата.
Почти нищо не помня- даже бях забравила роклята. Даже гостите не помня. Помня обаче чувството и щастието

Ако Дез не беше споменала

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 22:17 от Роузи

Общи условия

Активация на акаунт