Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 259
  • 776
  •   1
Отговори
# 735
Рокстар, точно така си я представях вашата.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 01:55 от Анонимен

# 736
  • Велико Търново
,

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 18:05 от siska79

# 737
Червеното, което качи *sve* какво е? Бордо? Или друг от 100-те нюанса на тъмно червено?

https://bg-mam.ma/p/1258401/41816944

# 738
Ех, чудни булки! Най-бързите ги пропуснах за съжаление. През далечната 94-та се омъжих с намалена рокля от изостанала абитуриентска колекция (тъкмо бяха свършили баловете и явно не е имало желаещи абитуриентки за бял тоалет Simple Smile ).

Последна редакция: ср, 25 ное 2020, 22:22 от pep_si

# 739
  • София

Това е от подписването - бели дънки, бял потник, бяло нещо си дантелено, бели равни обувки.

# 740
Оляля! И аз изпуснах няколко, но виждам Змия и Сиска и Рокстар - чудесни!
Много е готино да се върнеш и да си спомниш! Аз винаги се забавлявам и с огромно удоволствие гледам и нашите и чуждите стари албуми и карам да ми разказват! Единственото нещо, което може да се сравни като емоции и като яркост на спомените са ражданията после Simple Smile))))))

Всички сте ни виждали:
....

А това е оригиналният модел на роклята!

PS А Змия в тази поза ужасно много ми заприлича на една нова (за мен)и много красива  актриса, която гледах съвсем скоро в Дамския Гамбит по Нетфликс - Anya Taylor-Joy!
https://www.netflix.com/title/80234304

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:10 от Agent Provocateur

# 741
  • София
А това е букетът ми от люти чушки и тръни

При мен размножаването бе много години по-рано. Сватбата ни беше такава, каквато я искахме - плажна, лежерна и с малко хора.

# 742
  • София
Ние имахме бебе на 9м. Подписахме с кумовете и отидохме на ресторант, а букетът остана за сервитьорката. Дано да й е донесъл късмет!

# 743
Моят го "метнах" с лъжливо движение първият път за да се впуснат най-големите мераклийки, а после се завъртях на ток и челно замерих любима колежка и приятелка, на която хем и беше ред, хем имаше най-сладкото гадже, който стана после най-точният баща на децата и Grinning

А нас двамата ни забравиха пред църквата с една тумба приятели, защото аз като лична персона, която винаги има резервен вариант и бекъп бях наредила 3 коли да ни возят.. нали може някоя да спука гума... та така - от 3 коли си увиснахме пред църкватата без транспорт, докато 90% от сватбарите вече пиеха за наше здраве в кръчмата.

# 744
Моят нямаше на кого да го мятам. Кумата и кумът бяха женени.
Изсуших си го за спомен.

# 745
Хаха, сватбената агенция беше подготвила изкуствен букет, реплика на моят, който беше за хвърлянето. При нас се нареждат всички моми и която го хване...и който ерген хване жартиера са следващите по ред да се женят/омъжват.

При нас ги хванаха, от над 30ина ергена и моми..точно момчето и момичето, които ни запознаха, но които бяха почти вече разделени. Моята дружка още е мома Sad Не й помогна много поверието с букета.

# 746
По мое време нямаше традиция с хвърляне на букет. Моят си го запазих за известно време  Simple Smile. Ами хубав беше и в необичаен цвят, но с любимите ми цветя - жълти рози Simple Smile.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 03:52 от pep_si

# 747
Ех, момичета, как сте се разписали.. Joy
И къде сте се върнали... аз бях булка тип принцеса - рокля от сатен и шифон, с цветя, кринолин и корсет... букли и цветя в косите....    бих показала, но трябва доста да поровя, а ми е напрегната седмица Blush
Много сте хубави всички Kissing Heart
Сиска, не спирай да се показваш! Разкошна жена си Flowers Hibiscus
Време е за нова тема. Искаше ми се да разширим достатъчно, че да можем да си бръщолевим спокойно за спорт, диети, грим, козметика и всичко свързано с цялостния стил,.... иска ми се и Коледна магия, мечта, красота и вълшебство да има в новата..... Преди събота няма да успея да я пусна, обаче Blush Ако има друг желаещ, да не се свени да го направи Hug
Ето част от визия от днес,.. Напук на лудницата наоколо и умората в края на деня, ми е цветно, "розово" и романтично...

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 00:11 от Light Beam

# 748
Аз сватбените ще ги пропусна..😅
Змия, много хубава на подписването, не те бях виждала.
Роки - много яки сте!

Сутринта за рокли-пуловери стана дума, та си я извадих моята и я облякох.

# 749
  • Русе
Ето ме и мен, тридесет години по-рано. Оженихме се много млади.

Reunion, благодаря!

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 17:05 от *sve*

Общи условия

Активация на акаунт