Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 241
  • 776
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Лайт Беам, много ми харесва топът. Имаш ли го сниман цял и от къде е?

# 751
Рокля от Юнона, купувана миналата есен

# 752
  • София
Аууу, още по-хобаво, че е рокля, а и ботите са ми любими.

# 753
  • Велико Търново
Добро утро, девойки!
Аз съм отново с алергична реакция....няма да ви се показвам, че Мария фолк певицата ще ви се види като икона в сравнение с моята горна устна.Дано всички  спят, докато изляза за работа.С маска ще съм от нас ....страшна съм.Сега почвам да чета за имуно протоколите.Случва ми се за трети път и винаги е след яйца/само 3 съм изяла/, а толкова пъти съм правила яйчен фаст.

Лайт, съжалявам, че те изтървах, но съм сигурна, че си прекрасна!
Аngel, прекрасна!
Змия, ти всякак си ми много любима!
Sve, върна ме в едно отминало и много хубаво време със снимките.

Хубав ден, момичета!

# 754
Сис, яйцата  и млякото са алергени..
Пиеш ли оксидант?

# 755
Добро утро, девойки!
Аз съм отново с алергична реакция....няма да ви се показвам, че Мария фолк певицата ще ви се види като икона в сравнение с моята горна устна.Дано всички  спят, докато изляза за работа.С маска ще съм от нас ....страшна съм.Сега почвам да чета за имуно протоколите.Случва ми се за трети път и винаги е след яйца/само 3 съм изяла/, а толкова пъти съм правила яйчен фаст.

Л
Скрит текст:
айт, съжалявам, че те изтървах, но съм сигурна, че си прекрасна!
Аngel, прекрасна!
Змия, ти всякак си ми много любима!
Sve, върна ме в едно отминало и много хубаво време със снимките.

Хубав ден, момичета!
ВЪзможно е тялото да се бъгне от прекалена консумация на даден продукт.Или просто в дадент момнет да не му понесе...при мен така се получи с меда.Ядях си го почти 25 години, после една хубава сутрин и аз се подух.След още 3-4 такива подувания след чай с мед и нищо друго, виновника беше ясен.Последната ми проба беше преди 3 години някъде, без да искам-в едно заведение ядох десерт, оказа се подсладен с мед, още съм алергична.
Чела съм, че алергията може да отшуми.....дали реално става, не знам...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Червеното е един от любимите ми цветове.Имам боти, кожено яке, безброй червени шалове, блузи, чанти.....дори косата ми беше червена за няколко години.   Smiley  Но харесвам класическо червено, тъмните нюанси ме състаряват.Или поне аз така си мисля....

# 756
  • София
Обожавам червено във всякакви вариации. И нося.
Но сега ще се покажа като булка, втори дубъл, отпреди два месеца. Роклята е безобразно къса, обаче какво да направя каво попаднах случайно на нея в Меркари, намалена от 500лв на 35 и просто не мога да устоя. Купих я година и няколко месеца преди сватбата.

# 757
Хорааа ,тези пуловери -рокли седят ли добре по чорапогащник (боже...каква дума) само ,щото много ми харесват,ма все съм удряла гредата в реалният живот-стоят ми като ,че ли ми се е разтеглил пуловерът и съм си събула дънките ....🙄
Ейнджъла я видях ❤️ ама съм далеч,далеч от тая манекенка фигура ,този живот ,поне хахах 😂
Дойде ми другият клин и е ок и кубинките са ок ,тийнейдърката каза ,че са много яки и алтърнатив ,обаче не  ми стоят добре с пола,пък аз исках да си ги нося гръндж 😢
Някакъв прасец съм направила от тренировките и ми стои като на Пауър лифтър с кубинките  💪💪💪
Снимка дис моумънт

После може да се снимам ,да ви покажа,че съм под карантина и пижамата ми е официален аутфит хахах

Едит:Много сте хубави ,като булки ❤️ мен от сватби,церемонии ,кръщенета и роднини  ,обаче ме втриса и не съм си го причинявала и двата пъти  , частично с това си обяснявам младежкият си дух хахах- с липсата на такъв огромен стрес 😂😂😂
И сега вирус не вирус,Коледа идва и роднините пак ще питат-Беее ти няма ли да се жениш ,вече !?! 🙄

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 10:40 от No_frame bitch

# 758
Привет, след  две седмици карантина  вчера на излизане имах неблагоразумието да комбинирам земно зелен пуловер с пъстър шал в преобладаващо изумрудено зелено без дори да осъзная колко съм се объркала  Simple Smile. Днес съм неутрална (палтото е много светло студено лилаво със сив подтон), да не стават грешки
Скрит текст:
Червено обичам в по - "сложните" нюанси марсала, всякакви винени, малинови и др. подобни нюанси.  Преди 2 г. спонтанно си купих прекрасна феерична ярко червена рокля, която така и не намирам повод да си облека, а и колкото пъти си я облека пред огледалото се чудя как  бих могла да неутрализирам толкова много червено по себе си Simple Smile.

# 759
Клеми, прекрасни сте!!! 💖

# 760
Страхотни булченски снимки, за тези които успях да видя 🥰
Аз си бях традиционна булка със скучно красива рокля, харесвах се много, но сега ако се женя втори път ще е на плажа по бански 😉

Искам да си намеря пижама-домашно облекло да става и за срещи, че нашите пускат камери винаги.
Имам си любимо плюшено розово халатче, ама много му личи и не става 😅

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 08:09 от Maroonka

# 761
Страхотни булченски снимки, за тези които успях да видя 🥰
Аз си бях традиционна булка със скучно красива рокля, харесвах се много, но сега ако се женя втори път ще е на плажа по бански 😉

Искам да си намеря пижама-домашно облекло да става и за срещи, че нашите пускат камери винаги.
Имам си любимо плюшено розово халатче, ама много му личи и не става 😅
Разгледай в Зара Simple Smile. Пуснали са някви пижами с пера Simple Smile.

Объркала съм се. На River island e.

https://www.riverisland.com/p/black-feather-cuff-pyjama-shirt-78 … VqXQaAjl0EALw_wcB

# 762
  • София
Аз съм пълна със сиви, бежови и черни спортни блузи, които обличам сутрин, а вече и цял ден.  От типа: https://static.zara.net/photos///2020/I/0/1/p/3519/124/803/4/w/6 … ?ts=1605718048123

# 763
Скрит текст:

Харесват ми плетените дрехи и комбинациите бяло-черно.
Купих си тези дрехи /бялото е приглушено и примесено с много светлокафява нишка - меланж/.
Три дни им търсих точно същият цвят чоропогащник, да не белее и да не жълтее. Намерих.
Нося ги  с черно палто овърсайз и черни кубинки.. Жилетката с колан.

Харесвам добре оформени прасци. Моите по рождение са слаби и фини, с много тренировки успях да ги оформя.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 11:33 от Sweta

# 764
Чудни булки видях тук, толкова различни, но всички прекрасни. Как само сте уловили духа на времето и собствената си индивидуалност! Истинска радост е да ви видя в такъв момент, момичета Blush

Два пъти съм била булка аз. Първият път - на 21, в далечната 1993-та. Имахме голяма традиционна българска сватба и аз бях традиционна млада булка Blush - в бяла рокля от дантела и коприна, с кринолин и и дълго було, донесено от странство. Роклята ми я уши приятелка шивачка, която никога не беше правила нещо толкова сложно и голямо. Но я направи чудесна! А после и тръгна бизнес с булчински и официални рокли, които изнася за Гърция вече почти 30 години, така че тази сватба и донесе късмет Blush Тя уши и абитуриентските рокли на дъщерите ми. Нямам дигитализирани снимки от тогава, за съжаление.

За втори път се омъжих през септември тази година, на рождения ден на мъжа ми. Подписахме само с кумовете и по едно от децата ни /другите не бяха налични в момента/, а вечерта изненадахме всички приятели, събрани да празнуваме рожден ден. На всяка двойка подарихме бутилка страхотно вино на Better Half, да си го изпият за наше здраве и щастие. Прекрасно се получи, много мило и затрогващо.  Показвала съм се в тази тема - реших да съм в светлосиньо, в тон с очите на любимия Hug Ето ни тук. Маските са мила изненада от голямата ми дъщеря Heart Eyes

По темата за червения цвят - дълго време го избягвах, сигурно защото майка ми го обожаваше и наистина прекаляваше с него Grinning Неочаквано за мен заобичах червеното на стари години, имам и рокли, и чанти, и шалове както в светлочервено, така и в бордо. Винаги внимавам да не пресоля манджата с червеното, че никак не е трудно.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 11:48 от Vetrena

Общи условия

Активация на акаунт