Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво обичате да носите в променливото време през есента?
Къде мога да намеря дълго палто, което е по-късо от бедрото?
Какво да облека за работа в бизнес стил, ако съм по-закръглена жена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво обичате да носите в променливото време през есента?
-
Къде мога да намеря дълго палто, което е по-късо от бедрото?
-
Какво да облека за работа в бизнес стил, ако съм по-закръглена жена?
Форумът предлага предложения за магазини и марки дрехи в бизнес стил, подходящи за по-закръглени жени. Препоръчва се избор на красиви и удобни дрехи, които отговарят на стила и предпочитанията на всеки. За фризьор в София, южни квартали, се препоръчва търсене на специалист по коса, който може да овладее къдрава дълга коса.
-
С напредване на възрастта и стила трябва ли да подстригваме, да изсветляваме и т.н.?
-
Какви са основните предпочитания на автора по отношение на облеклото?
Но харесвам класическо червено, тъмните нюанси ме състаряват.Или поне аз така си мисля....

. Днес съм неутрална (палтото е много светло студено лилаво със сив подтон), да не стават грешки

Ето ни тук. Маските са мила изненада от голямата ми дъщеря 

Неочаквано за мен заобичах червеното на стари години, имам и рокли, и чанти, и шалове както в светлочервено, така и в бордо. Винаги внимавам да не пресоля манджата с червеното, че никак не е трудно.