Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 325
  • 776
  •   1
Отговори
# 120
Липства ми Petit като разновидност на S-ката, защото тя е и за по-нисички дами.
Не знам дали имате възможност да пазарувате лесно от Zalando в България, но там съм срещала много предложения "petite". Имат го и като филтър на търсачката. Hug

# 121
В ASOS също има такава серия.

Не знам, аз си купувам едни долни блузи - памучни с дълъг ръкав и последният път като зареждах, си грабнах S-ките без да гледам. Като се прибрах се оказаха поне с номер нагоре. От COS съм за XS а аз този размер горни дрехи не нося от 20 години.  Може и моделите на дрехите сда са се променили, но очевидно трябва да премислям размерите повече сега, отколкото преди няколко години, а не като да съм се смалила все още и теглото ми е константа от години.

# 122
И къде сте всички днес, да не изпаднете в летаргия от тоз студ Fearful
Извадих аз тънките палта и установих, че докато чаках да им дойде сезона, май съм го пропуснала..... Премръзнах тази сутрин с тънко право палто под коляно, облечено върху тънко сако....

# 123
  • Варна / UK
Да се запиша в темата - много ми харесва и ми е много полезна, благодаря ви, че споделяте.
Почти на 47г. съм, леко (да се чете - доста Smile) вманиачена на тема фитнес. В 90% от случаите съм спортно облечена, палта нямам... Едно по-дълго кожено яке за зимата и това е. В момента нося това (не е точно бяло - леко кремаво е) на снимката. Имам и тъмно синьо, и черно яке - подобна дължина.
Скрит текст:
Другото са - клинове, тениски, маратонки, някоя и друга рокля - тотално минималистичен гардероб Simple Smile.
Много хубави идеи има тук, ще се възползвам - само да ми дойде желание да пазарувам, че с това седене вкъщи и неходене никъде направо нищо не ми се купува...

# 124
Аз с такова тяло само рокли щях да нося 💪

# 125
  • Велико Търново
]Довечера съм на рожден ден на приятелка, облечена съм както обикновено, но след работа ще сложа обувки на висок и тънък ток.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 09:12 от siska79

# 126
  • Варна
Хубавица 😘

# 127
Я виж ти, от прекрасните снимки на Barbabeau си харесах ужасно комбинацията кожена пола и пухенка! Никога не би ми хрумнало!😍
Агент, аз по малко гледах палата и повече мацката която води клипа. Много финна и с класа.
Тези ярки скъсени пухенки ми напомниха за късото ми скиорско яке на SubZero отпреди 20 години, безкрайно любимо и носено яке!

Мацката е трепач, защото освен блогър/ютюбър/инфлуенсър реално има фирма за ШИЕНЕ на дрехи и разбира и от техническата страна, състави, кройки, етц. Винаги я слушам с интерес и обзорите и какво/къде/за колко има на пазара в момента са ми много полезни. А и тя е също толкова визуална като мен и дори да не знаеш езика тенденциите са винаги идеално и пространно илюстрирани.

Да се запиша в темата - много ми харесва и ми е много полезна, благодаря ви, че споделяте.
Почти на 47г. съм, леко (да се чете - доста Smile) вманиачена на тема фитнес. В 90% от случаите съм спортно облечена, палта нямам...
Много хубави идеи има тук, ще се възползвам - само да ми дойде желание да пазарувам, че с това седене вкъщи и неходене никъде направо нищо не ми се купува...
Добре си ни дошла! Респект за фитнеса и за прекрасната фигура, припознах се в спортните ти дрехи, защото от години тренирам вкъщи и количеството спортни дрехи и уреди започва да излиза изпод всякакъв контрол Simple Smile

Сис, ама много си хубава, много!

НФБ - прекрасни цветове и съчетания, винаги ме усмихваш!

Докато съм на тема украински дизайнерки и спортни дрехи ще постна нейно видео как да си избираме пухенките и зимните якета Wink

PS Ох, смея се с глас, Алекса ми чете новините и току що казаха "откакто има Ковид няма Мода" Grinning Grinning Grinning "permanent trend towards casualization of the work place"

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 16:34 от Agent Provocateur

# 128
  • Велико Търново

Дойда ли следващия път и ще се видим, същото важи и за вас, ако минавате през Търново.

Агентче, твоето мазе периодично бива показвано на мъжа ми с надеждата да ми финансира направата на тавана на фитнес, но вече приех, че ще направи на девойките стая за празненства.
Довечера ще сложа и червено червило и заминавам, дано рожденичката си хареса подаръка, че той малко полвинчат.

# 129

PS Ох, смея се с глас, Алекса ми чете новините и току що казаха "откакто има Ковид няма Мода" Grinning Grinning Grinning "permanent trend towards casualization of the work place"

Говори ми. Днес, на 41-вия ми РД, сутринта нямах нито време, нито желание да се глася. Страшна апатия ме е обзела, дано да мине.
Резултатът е такъв 🙄
Скрит текст:

По принцип тази риза я нося с панталон
Скрит текст:
и повече ми харесва, но пък не исках да съм с обувки, а с боти.

Добре дошла на Надя! Изглеждаш чудесно!!! 💐

# 130
  • София
Коте, честит!
Да ти се получават точно нещата и със стила, и с каквото ти сърце желае! Хубав да е празникът ти!

# 131
  • Варна / UK
McKitty, изглеждаш прекрасно Heart EyesЧестит Рожден Ден, много здраве, щастие и супер настроение в днешния ден ти пожелавам!
И на мен ми е апатично, казвате рокли - къде да дефилирам с тези рокли - вкъщи ли... Joy Работя основно от вкъщи, излизам само да бягам, на фитнес и до няколко близки магазина.
Агентче, благодаря за милото посрещане. Дневната ни отдавна вече е 50% фитнес зала Simple Smile

# 132
  • София
Кити, ЧРД, бъди здрава и щастлива!

# 133
Благодаря, момичета! Голям отдушник сте ми! ♥️

# 134
Китти,  честит рожден  ден!.
Превъзходно изглеждаш и по двата начина!

Добре дошла на Надя!

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 19:04 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт