Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 554
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 350
  • Варна
Какво казва Ванчето накрая на видеото. Искам го .. един ден .. не мога да разбера

Да съм сама

# 1 351
  • Другата България
Добре бе, само аз ли не се учудвам, че Ваня застана зад Поли? Никога не е имало “четворка”. Не си спомням въобще да са ги дали някога сами четиримата да си говорят. Ванчето си харесваше Пешо, не е била близка с другите двама. Пък и, ако наистина между Петър и Антония са се усещали някакви неща, е напълно в реда на нещата Шкафчето да застане срещу Тони.

Не си само ти. Реално 4-ка нямаше. Малко след купона за рождения ден на Шкафчето нещо се промени в отношенията им. Ванчето може да е всякаква луда калинка, но изглежда има принципи и е на център, а не ветропоказател, на където духне вятъра/Джепето и тя да се завърти в нея посока. Ясно показа отношение в скандала с космената вечеря. Фермера и Вицето се скатаха тогава. Като цяло Ваня и Антония не са една кръвна група, първата е много по-интелигентна.
Напълно споделям горното мнение.
Но от промото нещо не можех да схвана.
Ваня страда, но не разбирам защо. Джепето се оправдава, че не бил я излъгал....явно тя наистина нещо си е въобразила, и е разбрала после, че онзи от ИДИЛ всъщност харесва типажи като Тоца Косъма, или пък се е усетила, тя самата, че не е за него? Защо ми се струва изсмукана от пръсти тази "драма"? То само за Ваня имаше "нещо", за всички останали беше ясно, че Джепето просто се забавлява.
Каквото и да е, според мен и продукцията има пръст в него, използваха отчаянието и нуждите на една жена отново да си направят сеира.
Руменобузко рИве ведно с НострАДана. Ни моа, отсега трупам запаси от кърпички за понеделник.
Каква драма, драги зрители, каква тъга, какво нещо!

# 1 352
"Искам да съм си сама един ден" - това казва.

# 1 353
Охх от промото ми стана кофти за лудото Ванче. Защо се вкара в тая драмата, бе душицо... Такива хора като нея, които не преценят правилно хората, действат първосигнално и ги води емоцията много страдат и още повече ако се сблъскват с такива обиграни играчи като Пешо. Той е толкова далеч от нея, че не знае как да подходи и си я кара, както си знае, и накрая Ванчи реве. От самото начало знаех, че няма как да има нещо там и тя като жена над 35 си мислех, че все пак опитът ще й подскаже нещо.

# 1 354
  • Варна
E, аз си признавам че пуснах сълза за Тонка.. /хем ми беше все едно кой ще остане/
НО крайно време беше управлението Петър -Калоян да се разбие. Да дойде някой друг да управлява, че да обира негативите. Wink

# 1 355
Благодаря Ви за отговорите 😊 но тя нали иска мъж и семейство как така иска да е сама един ден ..
И на мен ми стана тъпо за Ванче изглежда доста разтроена

# 1 356
  • Другата България
Да обира негативите? Че защо е задължително да има негативи?
Ако фермерът е кадърен, негативи няма. Справка - Боби и Калоян. Никакви негативи.
Сега го има и факторът Ангел, който саботира и не виждам поне засега кой би се справил с него и как.
Според мен Поли ще спечели фермерството, вице Боби или Кустев. Вторият за мен е по-подходящ, защото ще прати Петър или Калоян за ратай, ведно с НостраДана. А и Боби е някак по-мек, според мен нарочно, за да не трупа черни точки, за него е важно общественото мнение, защото той се вижда на финал.
Така че Кустев е по-подходящ.
Но един от двамата ГОЛЕМИ трябва да е ратай, а защо не и дуелист. Айде да ги видим на арената, Пешко срещу някой достоен, а не срещу най-големия слабак. Ама той да си избира, да видим колко ще е ербап тогава.
"Сега ще ни подпукат и нас".....а, не, бе! Ще ви ухажват като първи и втори пилот. Да, ама стюардесата падна зад борда, та явно пилотажа трябва да се поеме от някой по-кадърен.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 00:13 от Merri_An

# 1 357
Според мене Ванчето иска да я оставят сама един ден - да си поплаче заради отдръпването на Пешето, не говори за далечно бъдеще, мисля. Simple Smile

А всички във фермата трябва да ликуват - Поне Душите им гладни няма да останат, Поли е там поне още една седмица!

Недоволни от управлението винаги ще има, особено ратаите и дуелистите. Joy

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 23:55 от Ендорфинче

# 1 358
Защо нямаше четвърта битка?

# 1 359
Чува се Пешо с шуменски акцент да казва "Сега ша на подпукат и нас" .

Ох, беее.....Joy
Защо нямаше четвърта битка?
Щото и  с нея, и без нея, все трябваше да се играе петата, която е решаваща.

# 1 360
Хубаво е да не подценяваш в нито един момент опонента си. В случая на Косъма това и изигра лоша шега, както и лошата подредба на игрите. Да беше взела сама това решение, а не Калоян да й помага.
Доста поседя във фермата, време й беше да излиза.

# 1 361
  • Вестерос
Ох всеки път се смея като някой напише Косъма, но много добре ѝ пасна прякорът.

# 1 362
  • На морето!
Много се радвам, че Поли победи и то точно така - с обрат! Ако Тони не беше говорила толкова много, щеше да ми е все едно, но сега се радвам.
Поли ѝ натри носа, Тонка в загубата си (и на самочувствие), не можа да се събере да стане и да подаде ръка, а плака дъъълго от самосъжаление.
Жалка картинка.

# 1 363
Е, 'га високо летиш, от високо падаш - са казали стааарите българи...

# 1 364
Добре бе, само аз ли не се учудвам, че Ваня застана зад Поли? Никога не е имало “четворка”. Не си спомням въобще да са ги дали някога сами четиримата да си говорят. Ванчето си харесваше Пешо, не е била близка с другите двама. Пък и, ако наистина между Петър и Антония са се усещали някакви неща, е напълно в реда на нещата Шкафчето да застане срещу Тони.
Никога е нямало четворка. Само в неосъществените планове на Иван и Андрей.
Жал ми е за Ванчето, но сама си го направи. То беше ясно, че ще плаче, ами по-добре да е по-рано, отколкото по-късно.
Една любов приключи, обаче като гледам НостраДана как се боричка с Калоянчо - нея я огря. Rolling Eyes А, да и е честит.

Общи условия

Активация на акаунт