Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 62 050
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 365
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Марето е добродушна, работлива и силна, но е наистина глупава. Когато Кустев й обясняваше, че тримата глупаци са се групирали и държат властта, тя гледа учудено и пита:"А, кой, кой?...А тъй лии?"
Именно. Много глупава.
Но не чак толкова, за да не се ориентира към силните и тези, които са на власт.
Първо беше близка с Дана. Скараха се. После стана с Надя.
Да, беше си най-близка с Надя. Това не значи, че трябва да слуша нея, така е, но все пак!
Тя се лашка като свободен електрон абсолютно неориентирано именно към този, който е фермер и свитата му.
Да, ама позиция трябва понякога, собствена, не тази на властимащите.

lol Grinning  Много се смях на тази глупост.Кога пък Мария е била с властимащите?
От ден1 е в компанията на Надя,Дана,Кустев и Ангел.Кой от тези изброените е бил Властимащ освен Кустев,който беше избран за първи фермер и всички тогава гласуваха произволно,отколкото стретегически? Дори на по-късен етап,покрай готвенете,Мария и Кустев се сближиха и станаха приятелчета.С Надя ги събират общи интереси,имат деца и са сходни на години,затова са си близки още от началото.Това Мария го обясни още преди няколко седмици,ама друго си е да плюем за по-интересно,вместо да сме обективни.Караниците с Дана,която сигурно всеки трудно понася, какво общо имат?
Мария е глуповата,но последното което бих казала за нея е,че е лицемерка и нагаждачка със силните.И защо й е на Мария да е със силните на деня,като в дуелите,няма една(само Надя),която да й се опре?Нали ги виждаме двете на битките за имунитет...газят наред.

Радвам се,че Поли спечели,но продължавам да не я харесвам,защото е мързелива и скатавка.Следващата седмица искам отново женски дуел и Поли или Дана да си заминават.
Изненадах се от позицията на Ванчето,ясно се разграничи от триото,пък и не мисля,че някога е харесвала Антония.

# 1 366
  • Другата България
Оффф. Аман.
Днес помолих една, явно ще трябва да го правя пак.
Дали ще ти е възможно да се ограничиш до коментари само на предаването, а не на това какво пишат потребителите, в частност аз в случая?
Да съм изпадала в крайности за написано от теб? Да съм го характеризирала като "глупост"?
Темата е публична, мненията са лични. Затова и са субективни.
Никой не е длъжен да се съобразява с останалите мнения, за да изложи своето.
Може да го направи и без да изпада в крайности, защото те говорят за автора си повече, отколкото останалото написано. В случая "плюенето" е използвано на място, само че за собственото ти мнение.
Агресията си можеш да я изявяваш извън форума, темата е миролюбива, събеседниците приятни, тонът интелигентен доколкото е възможно с такива персонажи в предаването. Ако ти е трудно да се впишеш, не се чувствай длъжна да го правиш.

# 1 367
Е, сто пъти чухме, че Пешко е назначил Мария за ратай, защото тя е негов човек, та да си няма проблеми с ратаите
Не показва ли това, че Мара е доста близка И с трио "Сезонът е наш" , пък и подкрепи Косъма на дуела.

Мери, зарежи, няма смисъл, чес'но.

# 1 368
  • Другата България
Е, сто пъти чухме, че Пешко е назначил Мария за ратай, защото тя е негов човек, та да си няма проблеми с ратаите
Не показва ли това, че Мара е доста близка И с трио "Сезонът е наш" , пък и подкрепи Косъма на дуела.
То и Иван го каза, ама чукча писател....обяснения ще ѝ давам.
Всеки гледа, пише си мнението, коментираме си, аз не съм съгласна с някои мнения също, ама изобщо не ми и минава през ум да им правя дисекция, разни хора - разни идеали.
За мен Мария се върти около фермера на седмицата, идващата такава ще покаже дали съм права.
Но досега с такова впечатление останах. Аз. Друг може да не е.
Мислех и че Косъма ще победи, не стана. Е, няма да си разплета чорапите, тук съм да се забавлявам с вас, компанията е приятна, приказката върви.

От ФБ. Една се вайка, че Антония отпаднала.
"Днес си отиде най-силната жена във Фермата".
Отговор - "Споко, Дана още е вътре".Close

# 1 369
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Оффф. Аман.
Днес помолих една, явно ще трябва да го правя пак.
Дали ще ти е възможно да се ограничиш до коментари само на предаването, а не на това какво пишат потребителите, в частност аз в случая?

Цялото ми мнение е за предването и участниците и в отговор на твоето.Естествено,че си написала глупост като казваш,че Мария е с властимащите,защото очевидно не е така.Всички знаем коя е групичката й и аз те попитах кои от тях са били властимащи?Разбира се,че няма какво да ми отговориш,освен да скачаш обидено без причина,вместо да се аргументираш. Laughing

Петър сложи Мария за ратай,не защото е нейн човек,а защото "трябват ми стабилярки за обора".На Петър въобще не му се занимаваше да ръководи и искаше поне с животните и ратайството да няма грижи и да не го занимават. Тогава го каза в епизода,в които избра Мария и Ангел.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 01:02 от Adoralova

# 1 370
  • Другата България
Изяж един Сникерс и не се занимавай повече с мен.
Не си ми интересна, а и си невъзпитана, за да ти се "аргументирам".
Очевидно, очевадно, очеизвадно за теб. Което мен не ме засяга.
Не смятам повече да се занимавам с вълненията ти.

# 1 371
  • София
Не гледах, ама Фон Дьо Тенска победила Косъма. Все тая ми е, вместо каруцарка, в предаването остана скатавка.

За Мария - също не мисля, че се нагаждат със силните. Наивна си е. Не се е мазнила на Калоян, Петър и пр., пак продължи да си говори с Кустев и Надето най-много.

# 1 372
Мария подкрепи ли Кустев на гласуването за фермер?

# 1 373
Добре бе, само аз ли не се учудвам, че Ваня застана зад Поли? Никога не е имало “четворка”. Не си спомням въобще да са ги дали някога сами четиримата да си говорят. Ванчето си харесваше Пешо, не е била близка с другите двама. Пък и, ако наистина между Петър и Антония са се усещали някакви неща, е напълно в реда на нещата Шкафчето да застане срещу Тони.
Никога е нямало четворка. Само в неосъществените планове на Иван и Андрей.
Жал ми е за Ванчето, но сама си го направи. То беше ясно, че ще плаче, ами по-добре да е по-рано, отколкото по-късно.
Една любов приключи, обаче като гледам НостраДана как се боричка с Калоянчо - нея я огря. Rolling Eyes А, да и е честит.
Имаше си четворка, макар и да не се събираха жените едновременно. Дори и Кустев ги нарече двамата там с "метресата и любовницата".

# 1 374
  • Другата България
Мария подкрепи ли Кустев на гласуването за фермер?
Мисля, че не.
Тя е "за" тройката още от седмицата на Калоян.
Това говоря, и това казвам, ама кой да разбере.
Петър нямаше никакво намерение да я праща ратай, той си го каза, беше предвидил Надя, но тя спечели имунитет.
Затова изпрати Мария, като работяга и човек, на когото може да разчита. Защото тя работи, отговорна е и не се скатава, това не съм го твърдяла. Но Мария, понеже е наивна и глуповата, го прие като един вид "аз съм човек на шефа". Затова и сега застана зад мутресата му, аз не мисля, че тя припада по Антония, направи го заради Петър и Калоян.
А и ако Тонка беше спечелила, още една седмица спокойствие за нея.

# 1 375
  • София
Ваня беше там заради Петър, а не щото иска да общува и да се коалира с другите.

# 1 376
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изяж един Сникерс и не се занимавай повече с мен.
Не си ми интересна, а и си невъзпитана, за да ти се "аргументирам".
Очевидно, очевадно, очеизвадно за теб. Което мен не ме засяга.
Не смятам повече да се занимавам с вълненията ти.

На това ли казваш невъзпитан човек,че ти опонира на мнение? Laughing
Явно те засяга и съм ти интересна щом вече 2 публикации държиш да ми кажеш колко не се вълнуваш от моите "вълнения". Пък аз вълнения си нямам,казвам ти,че не си права и ти обясних защо.
Пак ще питам,кой от групичката на Мария е бил властимащ и от всички изминали фермери,на кои от тях Мария е била техен човек,държала се е за тях и им е вземала тяхната позиция?

Мария,когато ревеше,че се е издънила и е виновна за съдбата на бъдещите ратаи,Антония разговаряше с нея и я утешаваше.Когато трите с Поли бяха готвачки,Антония обясняваше на Калоян и Петър как тя и Мария се справят и нямат нужда от Поли.
Когато Антония се издразни на масата заради космите,тя отиде пак при Мария и си пиеха/ядяха(не помня с подробности)..което за мен доказва многократно,че Мария и Антония са си имали приказка и са били по-близки.Нормално е Мария да седне от нейната страна,и това няма нищо общо с Калоян и Петър.

# 1 377
ЙЕСССССССС БЕ!
Отровното трио стана любовна двойка!
Хареса ми дуела, Поли ме изненада приятно. Радвам се, че намери сили и спортна злоба, за да обърне мача и не се предаде, въпреки слабия старт. А на последната игра тренировките си казаха думата.
Тониту - еми от високо се пада най-лошо...много подходящо точно за последната им битка. Такова самочувствие, че ще бие, че изобщо няма да стигне до пета игра. Уау. Дано малко се осъзнае. Всъщност не ми пука дали ще се осъзнае, пука ми, че изхвърча.
Москва не вярва на сълзи Wink

Нямам проблем Поли да е фермер, стига да си избере читав помощник, от сорта на Боби, който да е наясно какво трябва да се прави и да й удари едно рамо.

Отивам да си пусна Джабуланито в чест на победата People Dancer

# 1 378
  • Sunshine state
Ванчето се бъзнала гледам и рони крокодилски сълзи, обаче Петър е прав - не я е излъгал, тя сама си се набута между шамарите. Излезе общата им  изгора и си показаха рогата двамцата с Калата. Петър се усети, че е загубил от коалицията с Калоян и сега не знае на къде да хване. Според мен ще гледаме опити да се присламчва към тоя и оня тия дни.

# 1 379
Аз си мисля, че двамцата ако се снишат сега, да си бачкат кротко както преди , ще ги отмине бурята, защото преди фермерствата им, бяха доста харесвани от групата. Калоян даже и след неговата седмица, пак беше в добри отношения с всички, доволни бяха от него. След това за Антония си гласуваха и не бяха изненадани, че тя взе него за помощник. Обаче при фермерството на Петър чашата им преля на останалите. Пак Калоян с него, Антония и тя все абонирана за място на стъпалата пред къщата им... Калоянчо много си повярва, Тоцка - тя пък няма мярка за нищо.
Ако я карат по-скромно сега, ще им простят и ще забравят.

Общи условия

Активация на акаунт