Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 802
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 210
Ако съм на мястото на Кустев директно ще кажа на Червендалестото момче, да се готви за дуел.

# 211
  • Асеновград
Този палячо Калоян,  общо взето нищо не видях кой знае какво да прави,  освен да се е лепнал за ,,Алфата,,.Браво на Кустев,  да не длъжен цял формат да им готви. Вътре толкова жени , ни една за нищо не става. Все повече започвам да го харесвам .

# 212
Петър доколкото знам е към България Еър. Всичко друго може да е, ама не взима малко пари, повярвайте ми. Една стюардеса и то със стартова заплата може да си позволи скъп начин на живот в София. Освен това имат социални пакети доста повече от минимума. Да не забравяме, че парите се променят в зависимост от дестинациите, които имаш в някаква степен свобода да си избереш- може и два пъти да ти се увеличи месечната. И т.н., и т.н.  И не на последно място показателен е фактът, че за такива места е голяма борба.
Пилотите започват с курс, който струва 100k +... Ако не е платен от авиокомпанията, за която работят, в началото работят да си платят обучението.... Преди 7-8 години, когато аз самата смятах да работя като стюардеса, заплатата,  която ми казаха от Уиз беше направо смешна. Не знам какви са тези начинаещи с луксозен начин на живот... Големите стартови заплати са при катарци и емирци.
Натискат се за пилоти,  защото със сравнително кратко обучение (2-3 години са курсовете) може да добиеш перспективна и добре платена работа, но милионери не стават, освен ако не работят за арабски шейхове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 213
  • Вестерос
Петър е толкова прост, че не знае, че е расъл в саксия... 🙄

# 214
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 32 (12.10.2020)

# 215
  • при късмета
Браво на Кустев, все по-симпатичен ми става. Каза си в началото, че ако мислят че е влязъл само да готви се лъжат. Отиде в кухнята, защото Боби му постави задача, а малоумната тройка, реши, че е по дифолт. Кустев физически никак не е за подценяване и ще отнесе Калоян без проблем. А за Петър мъжа ми днес видя нещо, което не бях забелязала. КАто разбрахме колко време е бил футболист, каза "Ей за това футбола ни е на това дередже, на този щеките в сравнение с краката на който и да е от световните футболисти и за щеки не стават." Наистина на футболистите прасците обичайно са доста добре оформени, а Петър има много слаби крака. Само тоалетната хартия му е останала от футбола явно. Кустев има много голям шанс и с/у двамата по още една причина - подценяват го и това ще им изяде главите, ако са на дуел.
Сега не знам кое искам повече. Дали да пратят Кустев на дуел и той да изхвърли Калоян или да пратят Поли тя да е поредната изненада и да прати половината мозък вкъщи. Въпреки, че Калоян го насочва към дуелист Кустев, Петър по едно време каза, че все пак иска да прати Поли. Изобщо не се усеща, че на него не му дреме за Шкафчето, ама на Калоян му треперят гащите за плиткоумното.
За това, че са толкова сигурни, че ще си стоят до края, при това ще се въртят във фермерската къща, няма да се усетят как ще изхвърчат. И Шопски миналата година беше влязъл с покана без кастинг и беше сигурен, че финална битки ще играе и знаем какво стана.

# 216
Гвардейчето не е ли тренирано, защо смятате, че Кустев ще го бие?

# 217
Гвардейчето не е ли тренирано, защо смятате, че Кустев ще го бие?

Защото не го харесвам и искам да се маха.
Кустев не го харесвах отначалото, но на фона на Калоян и останалите  вече ми допада повече.

# 218
Кустев много готино си тренира рано на сабайле, така се поддържа форма.
На мене ми се струва, че Кустев, който си е точно в разцвета на силите, е по-силен от двамата лешпери, дето много насериозно се взеха. И Ангел според мен е по-силен от двамата "алфа-мъжкари" .

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:57 от Ензим

# 219
За Уиз, Райън еър и тем подобни не говоря и там имам познати стюардеси и знам за какво става въпрос. Говоря за Луфтханза и България еър (само за тях двете, за други също не се наемам) стюардеса без особен стаж може да вземе и 3-4к заплата. Не твърдя, че ще стават милионери, но според общите критерии водят по-висок от стандартния начин на живот.  А пилоти познавам в тези компании, които не работят за арабски шейхове , но  след години стаж строят къщи в околностите на София. Всичко това поне съм го видяла с очите си и не говоря наизуст. Разбира се, аз не им броя парите и не са ми в къщата, но е ставало въпрос и в цифри.

# 220
  • при късмета
Лично аз така им преценявам физиката. Кустев или до сега не съм се заглеждала или не е бил много време гол до кръста и се вижда, изобщо не можеш да му кажеш слаб. Има изразени мускули, не като на културист разбира се и точно това ме навежда на мисълта, че са ефективни, а не фасада. Калоян е много отпуснат, той поне гол се разкарва доста време до сега. А колко е тренирал няма как да знам, виждам как изглеждат двамата. Кустев и доста жилав ми се вижда. И от Петър не бих се учудила по-силен да излезе. Петър не може да се прецени обективно, защото игра с/у най-слабия, Асен и жена щеше да гопобеди
Сега погледнах и ФБ. Тези двамата така са ги оплюли, че ние тук нищо не сме

# 221
За Уиз, Райън еър и тем подобни не говоря и там имам познати стюардеси и знам за какво става въпрос. Говоря за Луфтханза и България еър (само за тях двете, за други също не се наемам) стюардеса без особен стаж може да вземе и 3-4к заплата. Не твърдя, че ще стават милионери, но според общите критерии водят по-висок от стандартния начин на живот.  А пилоти познавам в тези компании, които не работят за арабски шейхове , но  след години стаж строят къщи в околностите на София. Всичко това поне съм го видяла с очите си и не говоря наизуст. Разбира се, аз не им броя парите и не са ми в къщата, но е ставало въпрос и в цифри.
А, именно. Това се опитвам да обясня и аз. Ако има 2 години стаж,  както някой каза, а даже при тях летателните часове са по-важни, в момента Петър като втори пилот не е по-добре платен от едно ИТ, например.

# 222
Ма ко, стига, де, чак сега ли забелязваш, че Кустев е с най-добре развита мускулатура там? Не мо'а да повярвам. Simple Smile
Това е много поддържано тяло, той не спира да тренира и във фермата, да не е луд да губи форма.
И Мара тича всеки ден, гледам.

# 223
Калоян ми е много противен и като мъж. Не бих го погледнала. А като си отвори злобната уста Bowtie Поли ми е най-антипатична. Много изкуствена, бавна, подпухнала и мързелива..
Кустев преди не го харесвах, вече съм му фен Grinning по-истински е от Светата троица със сигурност, бих се разбирала с него повече от ония в реалния живот.

# 224
  • София
Тонка що е толкова проста? Че и заповеди раздава. Надявам се от кокоши г*зове заповеди да не приемат другите. А Калоян много си повярва, заядлив тъпанар си е. Нагъл тъпанар.
Кустев добро впечатление прави, Мария може би ми е единствената симпатична жена вътре.

Общи условия

Активация на акаунт