Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 814
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 195
Петър доколкото знам е към България Еър. Всичко друго може да е, ама не взима малко пари, повярвайте ми. Една стюардеса и то със стартова заплата може да си позволи скъп начин на живот в София. Освен това имат социални пакети доста повече от минимума. Да не забравяме, че парите се променят в зависимост от дестинациите, които имаш в някаква степен свобода да си избереш- може и два пъти да ти се увеличи месечната. И т.н., и т.н.  И не на последно място показателен е фактът, че за такива места е голяма борба.

# 196
  • Вестерос
Кустев не е отишъл във Фермата да готви. Иска други неща да прави. Не е честно да е все наврян там.

# 197
Петър доколкото знам е към България Еър. Всичко друго може да е, ама не взима малко пари, повярвайте ми. Една стюардеса и то със стартова заплата може да си позволи скъп начин на живот в София. Освен това имат социални пакети доста повече от минимума. Да не забравяме, че парите се променят в зависимост от дестинациите, които имаш в някаква степен свобода да си избереш- може и два пъти да ти се увеличи месечната. И т.н., и т.н.  И не на последно място показателен е фактът, че за такива места е голяма борба.
ако ще  и Тръмп да вози, като го видя с тоалетната хартийка по врата, щото нали ... 15 години футболист... Joy

# 198
На мене от този тоталитаризъм у фермата вече ми се гади. Гледам и се нервирам като запалянко на футболен мач, когато отборът му губи.
Време е за промени, защо ги избраха пак, бе, ужас. Гнусно е за гледане.

Някой чувал ли е израза "да не е гледан/а в кувьоз" , по-голяма тъпотия не бях чувала. Поредна.

Да, 15 години футболист, колко стаж като пилот има Пешко?

# 199

Да, 15 години футболист, колко стаж като пилот има Пешко?
Някой ако не го мързи да види в Инстаграм откога се снима със самолети...Joy

# 200
Калоян колко долно човече е...Опитва се да манипулира Петър.
А с изказването, че Кустев не може да ги разочарова, защото вече нямат очаквания от него, направо изора дъното.

# 201
Ей, Тонка на кого се ядоса в промото, че не разбрах?

# 202
Аз  Не ровя в профилите на участниците, който иска - да си рови. Аз коментирам само това, което виждам от тези хора по ТВ. 15 години футболист, бил е едновременно и футболист, и пилот ли? На 29 години е. Да, тъп е като футболист, не мога да отрека.
Много слаб каст тази година, много...

# 203
  • Другата България
Аз се чудя кое е по-......гнусно.
"Сезонът е НАШ", изречено с тъпа усмивка от една чалгарка с мутренско поведение, или "Мога да се разделя с....", изречено от Идилеца-Шкаф типично като Дон Корлеоне,  в мафиотски стил.
Тоя отсега е решил кой ще отпадне.
По-зле, отсега е решил, че през декември ще си тръгне с чека.

# 204
  • София
А с изказването, че Кустев не може да ги разочарова, защото вече нямат очаквания от него, направо изора дъното.

Калоян е жалък. Лепнал се е за уж силния и си мисли, че и той е голямата работа. В началото бе по-нисък от тревата.

Умрях от смях как се спекоха, като Кустев опразни кухнята. Не знам какви си мислеха, че той е длъжен да стои там до края на предаването ли? За мен постъпи правилно. Нека да видят лесно ли е да храниш 20 човека, а иначе после на арената те ще са големите мъжкари. Хич даже не го е страх Кустев от дуел, иначе не би направил сечено точно сега. Калоян го е страх. А Петър придоби още по-голямо самочувствие. Но ми прави вече няколко пъти впечатление как се опитва да озаптява Калоян в приказките, който си повярва много.

# 205
Ей, Тонка на кого се ядоса в промото, че не разбрах?

Май на Ваня

# 206
Ако си започнал от 10-годишен футбол до 25г и после 3-4г години пилот. Аз поне така ги смятам. В промото си каза, че е прекъснал с футбола и се е насочил към нещо друго така, че не ми се вярва да ги е практикувал и двете.

# 207
Защото той Кустев е там,за да отговори на нечии очаквания. И особено на тези недоразумения.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:27 от mrav4ica

# 208
  • София
Кустев още с влизането си каза , че няма да готви целия сезон, така че не е нещо ново. Много се радвам, че го направи, а изпратят ли го за първи дуелист да вика гвардейчето и да го бие....само така ще падне троицата. И много подло Калоян насочва Петър кой да е ратай, дуелист....изобщо във външния свят за мен Калоян е невзрачно съществуващо човече,но което има късмет във фермата да е в един такъв привилигерован кръг и акциите му се вдигат. И тръгнал да се смее на Стоян как се бил подмазвал...да не го видим и него един ден така.

# 209
В сайта на btv пише, че от 2 години е пилот на пътнически самолет.

Общи условия

Активация на акаунт