Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 883
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 345
  • Другата България
Ама как пък така все при него някой отишъл, казал, рекъл....
Мъжка клюкарка и пълен интригант, освен всичко останало.

Аз не мисля, че Петър е гей. Просто и той е влязъл със стратегия, която е включвала задължително това да е доминиращ и сред мъжете, и сред жените, но не смятам, че е включвала това да има лакей и някой толкова досаден мъж, който буквално да не му дава да диша, освен двете жени, които му висят на врата постоянно.
Защото така хорското мнение, а и това на съфермерите естествено би се повлияло, което и се получава.
Сега той горканчо се чуди как да се откачи от две неврастенички и един досадник, които са му се залепили като гербови марки на ....самолета и не може до тоалетна да иде сам. Та и неговата не е лесна.

# 346
  • при късмета
Пешо, колкото и да е антисоциален (няма лошо, има такива хора) е напълно наясно, че няма ли го Калоян, няма истинска подкрепа вътре. Всеки друг ще се обърне в един или друг момент, само Калоян си мисли, че диктува на Петър, а всъщност е обратното.
Не знам защо миналата година нямаше оценка от отпадналите фермери или на гости от предишни сезони. Това е един много добър критерии за определяне на финалистите. Дано го върнат тази година. Казаха, че са нови правилата, но не помня дали изобщо обясниха на финала какво ще се случва.
И да дам едно предложение на продукцията. Като фермер ще се избира с вот, а не с дуел, да включат и зрителите. С анкта във ФБ или ИГ. И ако няма оценки или имунитет от отпаднали фермери или гости, да го дадат на зрителите, преди финала

# 347
И да дам едно предложение на продукцията. Като фермер ще се избира с вот, а не с дуел, да включат и зрителите. С анкта във ФБ или ИГ
технически невъзможно, има около 35-38 дни разлика между снимки и излъчване.

# 348
Тая Антония много гнусна !
   Отдавна не съм ви чела,ама днес се поправих.
   Помните ли в началото как оплюхме Кустев?А сега го аплодираме.Аз поради ази причина гледам това предаване-има промяна в представянето на хората.Лъсват рано или късно по един или друг начин.
   Аз симпатизирам все още на Петър, и смятам,че накрая ще се прояви точно като вълк единак.А клакьорите му ще са прелъстени и изоставени.Изглежда ми човек,който си поставя цел и я следва.
   Друг интересен образ продължава да ми е Ангел.вечно встрани от другите,нещо си дялка,джурка,леко ги бъзика и хич не му дреме да си казва каквото си му е на сърце.И в същото време никой не се захваща с него.
   Много искам да харесам Кустев,хареса ми как се заяви снощи,обаче точно приликата с Ицо Хазарта и гримасите леко ме възпират.
   От жените само Антония ме дразни много-яко си повярва , а в същото време няма акъл за 5 ст.
  Гледам зелето сте обсъждали.Според мен Мария питаше Кустев точно с идеята ,че се готви за повече хора.Всеки готвач ще ви каже,че не е едно и също да сготвиш за 4-6 човека,както да сготвиш за 20.А и що да не "открадне " нещичко от шефът?И аз така бих постъпила.Аз боб не ям и не готвя.Без значение колко си обичам семейството.Дъщеря ми,която е на 22 готви много по-добре от мен  леща  и мусака.
   Кустев е добре подготвен,тренира си човекът ,има сила и умения.Според мен ще изненада гвардейчето.А тоя пък последния,що така се излага на дребно?!Много тесногръдо ще излезе това момче,а така го харесах в началото.
    Даяна май е магнит за кофти мъже.Данчо не ми харесва от самото начало-нещо лукаво  и не много чисто има в него.Защо така я заиграва,тя му се разкрива,той продължава.И после -хубава женичка.И то точно пред половината мозък.И добре ,че тя май не го чу, или не го разбра,щото се хилеше малоумно на нещо друго.

# 349
Това зеле, вярно. Дърта станах, но зеле с ориз още не съм опитвала и нямам желание. Мария точно за пропорциите питаше. 1 пръст олио в голямата тенджара...ми не като за 4-членното ѝ семейство. Тонка и тя се оказа голяма готвачка, пу, пу. И мусака ще вземе да врътне на Петър.
Ето Поли мели, меси, загори питките и пак не я отразиха. Smiley

Приятелство в тая ферма виждам между Мария и Кустев. Кютаха си там в кухнята, имат си приказка и цигарки. На близка възраст са, децата, живота, Марето заведение има. Няма лошо, нека се разбират.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 18:08 от Cafelate

# 350
  • Другата България
А аз между Митко и Надя.

# 351
Сега, не ме бийте, ама по-назад пропуснах да споделя моето виждане какво очаква Мис Клозет Папир от известността, която ще ѝ донесе Фермата.
Начи, според мене то си мечтае по принцип да е като Жанетка, сигурно на това се надява - някой да я забележи и да я направи поредната силиконова кукла за снимки в разни мъжки списания. Mr. Green
Спирам с предположенията, че ако продължа, ще ме изтрият. Joy
😁 не е ли подминала подходящата за това възраст...

Нещо ме дразни как са й направили джукичките на мис Асеновград, някаква сянка се вижда над горната й устна , като мустачки ...понеже ми е скучна като говори, все мустака ми е в очите като я дават.

# 352
  • при късмета
И да дам едно предложение на продукцията. Като фермер ще се избира с вот, а не с дуел, да включат и зрителите. С анкта във ФБ или ИГ
технически невъзможно, има около 35-38 дни разлика между снимки и излъчване.
Да прав си.

Ня мен Кустев продължава да ми прилича на личен познат. Ицо Хазарта нито знам как изглежда нито го слушам. Знам само, че е певец

# 353
Дани_ник, е нали другата половина от мозъка е на същата възраст, а само преди две години е станала неква там мис нещо си. Joy

# 354
  • Варна/Амстердам
Злобата е изписана на лицето на Тонка.  Освен това хиалуроновата киселина, която е набухала в устни, скули и т.н., се е разляла по цялото й лице. Все повече заприличва на Куклата Чъки.

# 355
Жанета е влязла в света на Плеймейт за пари, защото е живяла скромно. Антония си е финансово добре, нейните мераци са за повече публичност, от там последователите ще нарастнат от примерно 5000 на 50 000. Като се разголва, филтри, муцки и още ще се вдигне бройката. Сегашните мечти са за приходи от нета и Тонито в това се цели, щото не ѝ се виси на касата в магазина на мама и тате.

# 356
Дани_ник, е нали другата половина от мозъка е на същата възраст, а само преди две години е станала неква там мис нещо си. Joy
Вярно...
А и някой спомена, че след формата са заживели заедно в София...Явно работят по изпълнението на плана.

# 357
  • Варна/Амстердам
Планът ще е да преобразят Антония в женския вариант на Мики Рурк. Нямам съмнение, че "самоусъвършенстването" за тези момичета е равносилно на това да се подлагат на безброй корекции, които в повечето случаи ги превръщат в комични образи. Инвестират в силикон и хиалурон, а не я образование, книги, курсове и т.н. Нещо, което ние-пишещите тук правим. 😊

# 358
  • London
Стратегията на Петър е да циркулират повече хора около него, защото ето показа се това е ръце вот за фермер. И така за всяко нещо.... нямаш сметка там да си сам до едно положение към финала вече.

# 359
  • USA
Много смешно ми стана когато Антония се изцепи "сезона е наш".Ваш е по отношение на негативно настроени зрителите,иначе нито един от тримата + хейти Ванче няма да спечелят.Поне да се бяха показали в хубава светлина и да си излязат с гордо вдигната глава.
Едната с 5 гр мозък,другата закъсала за мъж,обект на подигравки,третия агресивен и кофти човек,а четвъртия - клюкар и кухчо.

Така погледнато,да техен си е сезона.Друг толкова засега не се е изложил,дори Милена.

Общи условия

Активация на акаунт