Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 731
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Оф,не знам,но не й виждам края на тази диктатура.Поли и да викне на дуел Тонка и Ванчи ,независимо от резултата,пак ще се предложи някой от карето.Тя ,ако падне,ми е незнайно какво й се върти в контура.
Като че е най-добре да викне Даная (по Мария Simple Smile )-само така ,при какъвто и да е развой ,ще се излезе от порочния кръг.
Много съм доволна от предстоящата промяна в ратайството.Андрей беше прав за спа-центъра,пък аз го забелязах човекът още веднъж направи един коментар за чистотата.
То голяма мизерия там,аз виждам как само се почиства на животните,един не хвана прахосмукачката-сигурна съм,че имат Simple Smile в този сезон.Навсякъде окичени носии,въргалят се хиляди неща по масата,в кухнята се навряли 5 човека,ратайката набива права с лъжица нещо,ужас.После реве-а га я кифтетата..хъм
Аз отдавна настоявам да им тръшнат една глоба,да им спрат малко това плюскане,то се не спряха.А Надето била отслабнала Simple Smile

Анго веднъж разказа как след изневярата седнал със снимките в джоба ,направил й две предложения,тя отказала и той й ги тръшнал,после -нова версия.Вероятно за втората му жена,знам ли и аз,да си записва значи Simple Smile

# 961
  • Варна
Анго веднъж разказа как след изневярата седнал със снимките в джоба ,направил й две предложения,тя отказала и той й ги тръшнал,после -нова версия.Вероятно за втората му жена,знам ли и аз,да си записва значи Simple Smile
Защо да е нова версия?
Той предложението да се местят го е направил след като е знаел за изневярата и преди да ги хване. Не и е показвал снимките.
Нали каза: Имах два месеца да го осмисля.
Първо е решил да даде шанс, после е измислил как да отиграе "хващането в крачка."

# 962
  • Другата България
Това за кухнята и аз мислех да го пиша.
Първо, помещението е тясно, и някак в него има наблъскани много неща, които когато няма ред /тоест, винаги/ изглеждат не на мястото си. И в това тясно помещение, уж да готвят фон дьо Тенска и Косъма, те се наврели и Кустев - защо, нали не искаш да готвиш повече, и Дана, и Надка, и Мария....Мария права гребе от нещо с една лъжица, навсякъде тави, тенджери, тигани, до тях се мели брашното, върху където и каквото свари пък Поли си наредила частите на макиажа /в кухнята /, Тонката се реши над същите тави и тигани.....цяло чудо е, че само на панаирния мозък космите намират в манджата си. Това наистина си е чудо, при тази очеизвадна липса на хигиена и мърлявщина и болест ще завъдят. Аз не бих лизнала от такива "манджи".

# 963
  • София
+разхождащи се нощем плъхове

# 964
  • Другата България
+разхождащи се нощем плъхове
Това просто е черешката на тортата, да.
Без думи съм, такова нещо не е имало досега.

# 965
Аз мисля, че всяка от жените ще бие Поли, много е зле, аз не виждам да има някакви умения.

# 966
Уфф, само дано Поли не се окаже женския вариант на Асен, че направо ще ме откажат да гледам. Че предполагам и тя като във вица, тъгадък-тъгадък, ще търчи по разни греди за рекордното екранно време от половин час. Надявам се да ни изненада.

# 967
Ангел разказваше, че предложил на жена си той да спре да пътува и тя не се съгласила, после предложил да се преместят в града - тя пак не искала, но не помня дали беше преди въобще да се усъмни в нея, или след това.

Кухнята е някакъв ужасен ужасон и гнусотия. Мивката в някакви мръсни гъби и парцали, тенджерите почернели и омазани отвън, прави ми впечатление като подарят на победителя в дуела дамаджана с вино и пият направо от нея, като готвиха Хейти и Петър всички бъркаха с лъжици в една тава с десерта и ги облизваха, бррр...Косми валят, мишки тичат...

# 968
Аз мисля, че всяка от жените ще бие Поли, много е зле, аз не виждам да има някакви умения.
Ванюшка, вчера докато открие чука, предаването свърши.

# 969
  • Mediterraneo
Как да не е имало плъхове досега?! Не се сещам в кой сезон, но яко им ядяха от храната, затваряха в едни сандъци зърното и брашното.

# 970
  • Другата България
Така плъхове да им обикалят в кухнята, в която готвят, наред със съдовете и останалата мърлявщина, не помня да е имало.

# 971
Асен нали се хвалеше, че нарочно се влачел, да заблуди другите колко е зле и те да го подценят.Joy Поли сигурно и тя така. Но имам предчувствие, че ще избере Тони и тя ще изхвърчи.

# 972
Ванюшка, вчера докато открие чука, предаването свърши.

Ъхъ, тренираното Ванчи, дето стои 7 минути на планк.

Плъхчетата тази година май им ги пускат, а?

О, да, Асенчо се татрузел, та да го подценяват. Щото те са го смЕтали за много силен и са умирали от страх. Joy

# 973
Аз си мисля, че освен недостиг на хартия им липсва и препарат за чинии. Иначе, що Стоенич и Анго ще си облизват чиниите?! Така де ... един вид ги измиват.Thinking

# 974
  • София
Шок, върнаха и другото правило за ратаите и дуелистите. Това за мен си е изначално планирано от продукцията по този начин.

Мара явно отива на дуел. Редактирам се, забравих, че Поли вече е избрана 😁

Общи условия

Активация на акаунт