Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 739
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 945
Аз проспах половината визитки и сега отивам на първа страница да си наваксам. 😊 Още веднъж голямо браво на Godiva за положения труд!🙏👌

# 946
Бай Анго  се очертава като  компромис, на фона на събитията,  но е допустим компромис.
Иначе има и друг вариант  - Кустев, Боби и Анго отново

# 947
  • Другата България
На мен ми е много рано да кажа кой е най-подходящ за победител.
Засега съм за....кучето.

# 948
  • London
На Кустев ич даже не пука за жените там. То па са едни жени мани, мани. Човека си играе играта има си своя стратегия и той и жени не влизат в нея. Той и Ангел са най хитрите. А дано някой от тях двамата спечели.
Бай Анго е човека за мен, който трябва да спечели Фермата.
 Не ме е разочаровал дотук. Пък и е от село, макар да разбрах че живеел в Пловдив. Смятам, че няма да пропилее парите, а ще ги вложи в нещо смислено.
и какво те навява на тази мисъл? Аз го чувам само за селската дискотека да разказва и за водките като бил тийн. Струва ми се много ограничен откъм житие и битие.

# 949
Не,ако трябва да съм честна и аз още нямам категоричен фаворит, но просто си дискутираме
Simple Smile
Хващаме вълната , според  "картинките "  на този етап.
Но, не са изключени и тези опции , за които си подмятане.

# 950
Имам чувството, че Полина ще придърпа Антония за дуел. И Тона ще яде бой.
Силна заявка бе старта на този сезон, но някак си нещата отиват в посока, която мнозинството не одобрява. Много реклама, много биг брадърско, много ядене и пиене.

# 951
  • Варна
Скрит текст:
На Кустев ич даже не пука за жените там. То па са едни жени мани, мани. Човека си играе играта има си своя стратегия и той и жени не влизат в нея. Той и Ангел са най хитрите. А дано някой от тях двамата спечели.
 Не ме е разочаровал дотук. Пък и е от село, макар да разбрах че живеел в Пловдив. Смятам, че няма да пропилее парите, а ще ги вложи в нещо смислено.
[/quote
]и какво те навява на тази мисъл? Аз го чувам само за селската дискотека да разказва и за водките като бил тийн. Струва ми се много ограничен откъм житие и битие.
Това че изглежда здраво стъпил на земята. Какво ако има ограничено битие и житие, не може да направи нещо смислено  ли?

# 952
  • Sofia
Няма нищо интересно за коментиране в момента, затова. Такъв пълнеж са епизодите. Много се изложиха И и А тази година. Яд ме е, че не загледах "Игри на волята".

Там слабоумните са повече.  Негледаемо е.

# 953
Той Анго си разказва забавни случки от младостта, за какво да си говорят на масата.
Много забавен беше разказът как е хванал жена си с любовника и я върнал на тъста и тъщата с новия зет.Joy
За мен е интелигентен човек, макар и простак - интелигентен простак. Прави много точни заключения и има готино чувство за хумор, е, и то просташко, но ме забавлява. А, и френското Р ми харесва, и моето е подобно, но по-нежно. Simple Smile

# 954
  • London
Скрит текст:
[/quote
]и какво те навява на тази мисъл? Аз го чувам само за селската дискотека да разказва и за водките като бил тийн. Струва ми се много ограничен откъм житие и битие.
Това че изглежда здраво стъпил на земята. Какво ако има ограничено битие и житие, не може да направи нещо смислено  ли?

Силно ме съмнява, че може да направи той точно нещо смислено. Той, ако е могъл да завърти пари е щял до тоя момент да го направи.... като гледам е точно от тия дето като видят 5 лева ги харчат по жени и водки/дискотеки и накрая смучат пръсти.

# 955
Според визитката има транспортна фирма, едва ли е пак толкова смотан. Simple Smile

# 956
Ангел интелигентен човек?! Изключителен простак.

# 957
  • при късмета
На Ангел камиона с който работи не беше ли собствен? Ако е така, защо да не е направил нещо смислено

# 958
За мене интелигентен и простак не са взаимоизключващи се понятия. Simple Smile

# 959
Харесвам Анго и отдавна ми е фаворит. Бих го определила като простодушен добряк.
Другият ми избор е Кустев. Харесвам открити и честни хора.

Общи условия

Активация на акаунт