Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 772
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 930
................................
Загубиха концепцията  на предаването  и на финала- ББ с рекламни тенденции  от"лидъл" до .....всичко,което  виждаме. (Даже - ес ди ай арена)
Ай стЮга бе !
Не ти ли хареса шоколада който получиха ...белгийски ли беше? По стааааааааара българска традиция, като си загубиш парите за храна от глупост, получаваш една тава с белгийски шоколади. Основа на българщината и патриотизма.

# 931
Ама, Дая изобщо  няма да го докара до жена за женитба.
Просто си запълва емоционален вакуум и нуждата да бъде "боготворена" : "Ах, колко си красива! Знаеш ли, колко  си красива?! ...И.. ...пр."
Хитруша е тя  , незряло - инфантилна, но си се харесва  такава !
А на Данчо, много  му знае "фокусът ".
Бас ловя, че той  първи ще си  бие камшика, ако нещата се завътят в "обратен оборот"
Нека си се галят и ....каквото там ,но толкова.
Горката му годеница!
Не може,  да не е в час, за какъв се е  сгодила - та това са 7 години...
Всичко  опира до човешка суета и някакви "схеми"

# 932
  • София
Кустев според мен истински страда от факта, че не е обект на ничие женско внимание. Определено го е яд на Петър, че той обира женските фантазии.

# 933
  • Варна
Кустев според мен истински страда от факта, че не е обект на ничие женско внимание. Определено го е яд на Петър, че той обира женските фантазии.
По какво съдиш? Не ми е направило впечтление да страда..

# 934
  • Другата България
Аз ще си пръсна "панаира" ако Поли отстрани Косъмче.
Голям кеф ще е.

# 935

Дали ?!
Или просто се е вторачил в наградата и всичко друго  е " стратегия", за да избута .

# 936
  • Sunshine state
Аз смятам, че Поля ще избере Антония. И дано ни изненада и я бие. Да видим кой зад кого ще е.

# 937
  • London
Според мен Кустев е там за да спечели, не да си играе на влюбен.

# 938
Аз ще си пръсна "панаира" ако Поли отстрани Косъмче.
Голям кеф ще е.

Голям кеф и за нас ще бъде, да "наблюдаваме" твоята радост:stuck_out_tongue_winking_eye:,
(която впрочем, напълно споделям !)

# 939
  • Sunshine state
И аз мисля, че Кустев е там за парите. Хич не го вълнуват тия любовни истории.

# 940
  • Варна
Промото насочва, че Поли ще избере Антония, значи по-скоро няма да я избере. Дана изглежда по-лесен противник, а и ако отпадне вероятно няма да избере Петър за фермер.

# 941
  • при късмета
И аз мисля, че Антония ще избере, да видим. Ако вземе и да бие, ще съм още по-доволна. Лошото е, че избора на Тъпото за фермер е ясен, при такова развитие. А ако тя бие не мисля, че биха я избрали втори път. То и от Петър или Калоян може да не изберат втори път никого. Ама най-лошото ще е, че Поли ще е алтернативата. тази седмица всякакъв вариант е катастрофа

# 942
Но много  приятна  развръзка би била, ако Антония, бъде  избрана и изхвърчи(въпреки, че Поли ми е хомогенно нетърпима).
Но ако Тона ,си тръгне (сега, когато е на пиедестала армейски), наистина,  би било  супер кеф.Joy
ма_ко,писали сме заедно:smile:

# 943
На Кустев ич даже не пука за жените там. То па са едни жени мани, мани. Човека си играе играта има си своя стратегия и той и жени не влизат в нея. Той и Ангел са най хитрите. А дано някой от тях двамата спечели.

# 944
  • Варна
На Кустев ич даже не пука за жените там. То па са едни жени мани, мани. Човека си играе играта има си своя стратегия и той и жени не влизат в нея. Той и Ангел са най хитрите. А дано някой от тях двамата спечели.
Бай Анго е човека за мен, който трябва да спечели Фермата.
 Не ме е разочаровал дотук. Пък и е от село, макар да разбрах че живеел в Пловдив. Смятам, че няма да пропилее парите, а ще ги вложи в нещо смислено.

Общи условия

Активация на акаунт