Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 814
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 225
  • Другата България
И аз започвам да симпатизирам на Кустев.

# 226
  • София
Така, нЕколко неща Grinning

Тъпото Тони, с огърлицата от тоалетна хартия (класа!), като ходи на гости у родителите си така ли се качва по масата с обувките? Мега мизерия, два пъти вече го забелязвам. Нивото е нулево там, много куха лейка.

На Мария всичко ѝ разбирам аз, изобщо дори не се затруднявам, а съм си софийска издънка. Също, тя предложи на Кустев да свият и на другите по една цигара от каширания тютюн, тъй че не разбирам какво някой ѝ придири за това.

И последно...аххх как се надявам Кустев да тупне Калоян на дуел, но има шанс Петър чисто рационално да не прати него дуелист, защото знае, че ще дръпне червенобузата костенурка. Та аз залагам на женски дуел, Поли срещу Дана.

# 227
  • при късмета
Ма ко, стига, де, чак сега ли забелязваш, че Кустев е с най-добре развита мускулатура там? Не мо'а да повярвам. Simple Smile
Това е много поддържано тяло, той не спира да тренира и във фермата, да не е луд да губи форма.
И Мара тича всеки ден, гледам.
Мъ тъка де, ни съ заглеждам по чужди мъже.
Те няколко човека потренирват вътре, ама Кустев специално гол да кръста, май не го бях виждала до сега. Освен Калоян, само Боби и Данчо ходят така, но за тях е напълно обяснимо,  вероятно умират от жега по строежите

Хубаво беше да се разместят малко задачите. То хубаво, нещо като върви не го пипаш, ама така едни и същи работят и едни и същи не пипат нищо. Даяна това имаше предвид, като беше предложена за фермер. Поне да сега, идеята на предаването е била всички вътре да научат нещо, което им е неприсъщо до сега не са се захващали с него. Разбираемо е строителя да е на обекта, готвача в кухнята, но за малко като прихванат и другите. Иначе никой нищо няма да научи и няма да видим как се справя с поставени задачи, което също е от основните критерии в концепцията. Даже до сега ми е било основен критерии за съставяне на мнение за участниците, а така са ги разглезили от миналата година, че трябва само по издънките им да съдиш

Замислям се, ако някой от двамата вече е вън и сега чете коментари, замислят ли се колко са прости или си казват "какво разбират тия, аз съм супер пич" и грам нямат намерение да се променят и ще си останат същите лузъри. Та, ако ще не да са пилот и гвардеец, а да бяха арабски принцове

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 00:26 от ма ко

# 228
Не знам, за мене само Кустев лóви очото във фермата. Само дето е малко нисък, но няма да се женя за него. Simple Smile
От другите ' ни един не ми 'аресва.

# 229
Здравейте,

Бихте ли ми казал къде мога да намеря първият сезон на Фермата.

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 230
Не знам, за мене само Кустев лóви очото във фермата. Само дето е малко нисък, но няма да се женя за него. Simple Smile

# 231
  • Sunshine state
Някой назад каза, че не му били длъжни на Кустев да му показвали как се режат дъски и забиват пирони. Нвговата цел не е да държи никого гладен и да се научи на работа, а да им разбие мръсната коалицийка. И не мога да схвана защо остаанлите избраха отново тия биткаджии да ги водят?! Толкова ли са зле, че не виждат?? Сега Илиан знае, че ще е ратай, а после и дуелист най-вероятно, с ковто застрашава пряко Калоян. Освен, ако Тонка не осъществи мечтата си за Поли на дуел, че вече започна да му промива мозъка на Пешо.

# 232
  • при късмета
Ако гледаме чисто визуално, то няма кой друг да ти хване окото. Не, че от други качества са се убили де

Някой назад каза, че не му били длъжни на Кустев да му показвали как се режат дъски и забиват пирони. Нвговата цел не е да държи никого гладен и да се научи на работа, а да им разбие мръсната коалицийка. И не мога да схвана защо остаанлите избраха отново тия биткаджии да ги водят?! Толкова ли са зле, че не виждат?? Сега Илиан знае, че ще е ратай, а после и дуелист най-вероятно, с ковто застрашава пряко Калоян. Освен, ако Тонка не осъществи мечтата си за Поли на дуел, че вече започна да му промива мозъка на Пешо.
Тази с половината мозък, вижда, че пращайки Кустев за дуелист, момнталано е застрашен на Петър подкрепата, а той самия не го вижда. А Калоян е толкова глупав горкия, че дори не го допуска, камо ли да се има за застрашен. Безмозъчното затова натам бута нещата, защото е сигурна, че ще бие Поли

# 233
  • Sunshine state
А, дано до последно да не се досетят, че да стане баш тъй и Кустев да отупа Калоян. Много си повярваха, време им е да понесат загуба, че да го приземят тоя самолет вече.

# 234
А бе, ще се досети дуото самозабравили се лешпери, че ако пратят Кустев на дуел, селският младоженец е силно застрашен от отпадане. Те, че са безмозъчни - почти като притурките си, да, но ще се сетят според мене и ще пратят Поли. А тя ще викне... не знам - я Шкафчето, я... Не знам дали ще посмее да викне Мис Клозет Папир.

# 235
Не знам защо, ама на мен Даяна ми изглежда най-слаба от жените.

# 236
Ами за Йордан какво ще кажете? Никой до момента не го е предлагал за фермер. И в него има нещо подмолно и гадно, според мен. Тази вечер на какъв се направи на Даяна пред Антония?
 Едва се стърпя да не я одума зад гърба й. Добре, че Тони не му обърна внимание по темата "хубавата женичка Дайчето".
Бляк.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 01:17 от djovana2

# 237
Калоян и Петър гледат лошо. Петър баш като идилец, а Калоян - с едни присвити ехидно оченца, коварно и лицемерно.
Стоянчо пък ще гласувал за двамата кандидат-фермери, а после веднага се нагоди  и благодари ехидно на Кустев за сгответното зеле. Безгръбначно е Стоян.

# 238
Ами какъв да е - заврян зет.

# 239
Спойлер за утрешния епизод:

Скрит текст:
От промото се вижда, че Мария е облечена с ратайски дрехи и говори с Кустев и Надежда, които са си с техните. Тоест мъжкият ратай не е готвача, а е някой друг по моята логика.

Много съм съгласна с повечето мнения тук за Петър и Калоян. Бих добавила само, че неслучайно съществуват думите: “Един мъж се разбира по това каква жена ухажва”. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт