Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 922
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 330
Тъй като гледам с малко закъснение епизодите, от вас знам най-важното. Дуелът Петър-Асен го превъртях. Много вероятно все повече моменти да пропускам. Не мога да гледам простотии.
Калоян е страхлив подлизурко. Само ходи след Петър и каканиже. И често долавям у него дори  повече злост и гадост, от колкото у Петър. Петър понякога го озаптява в нелепите му напъни, но Калоян светкавично се скатава  с мазното - да де, ама ти си знаеш и както ти си решиш. Ей,че подло човече.

А аз долавям една досада от страна на Петър към Калоян. Вторият си е лепка отвсякъде. Какво ли си мисли Петър - "влязох със заявка на вълк-единак, сега 2 жени ме преследват, че и мъж ми се натресе."
 Не зная какво приятелство ги очаква в бъдеще, някак не виждам общи интереси, най-малкото Петър по е видял свят.

# 331
Мда, и на мен Петър не ми изглежда някакъв особено социален тип. И ако съм такъв тип, хич не би ми било приятно някакъв забрунден дърдорко да ме следва като сянка. То достатъчна му е Ваня, за която сам казва, че не спирала да плещи, а сега и с тоя...освен да го праща на дуел и да се свършва Laughing

# 332
Е, как Калоенча ще пази самолета! Пешко пилот, Ванче стюардеса, а Голото - рекламно лице на самолета в Инста.

# 333
  • София
Според мен имаше повече мъжко приятелство между Петър и Миро или поне щеше да стане такова, отколкото между Петър и Калоян.

# 334
А аз долавям една досада от страна на Петър към Калоян. Вторият си е лепка отвсякъде. Какво ли си мисли Петър - "влязох със заявка на вълк-единак, сега 2 жени ме преследват, че и мъж ми се натресе."
 Не зная какво приятелство ги очаква в бъдеще, някак не виждам общи интереси, най-малкото Петър по е видял свят.
Тази цялата кохорта ще бъде шкартирана от Петър след Фермата, той Калоянчо сигурно си представя, че ще обикаля баровете с Петър и мацките ще припадат по него.
Сега ги търпи, защото са сляпо лоялни към него.

# 335
Антония вече успешно направи реклама на стоката.
Клиенти ще се намерят след формата.

Скрит текст:

# 336
  • Другата България
Според мен вече има достатъчно.

# 337
  • София
Ще видим, тази седмица, ако не им зададат въпрос от статистичеко проучване: "Колко процента от българските мъже проявяват толерантност към гей обществото?" и ако не изплюе камъчето, значи е хетеро. Но наистина, имайки предвид Калоян как се е почти уж влюбИл в него, ако се окаже, че Пешо е от левия бряг, ще е голямо шоО. Тогава вече ще ги поздравя опосумите, че са попаднали на кастинг.
Въпреки че, ако някой ми мирише на гей изобщо, във Ванчето намирам нещо...лесбо. Може би, защото по усмивката и телосложението ми напомня за Люси Дяковска.
Аз и Марето подозирам,но може би тя повече клони към садо-мазо Simple Smile
Като цяло продукцията трябва да отговори на новите критерии за Оскар.така че нищо не изключвам.

# 338
Bengun, и аз това мислех да напиша за Салфетката, ама ме досрамя някак си.Joy

# 339
Не му е лесно на Пешката, сега да избира Кустев за дуелист и да се моли да го отърве поне от Калата. Smiley

# 340
Пешката, ако е гей на място, ще чисти жените. Да не им се пречкат и да им развалят мъШката дружба.

# 341
Пешката, ако е гей на място, ще чисти жените. Да не им се пречкат и да им развалят мъШката дружба.
Joy

# 342
Аз се чудя Клюкаран как не го заболя кръста като е все в наведена поза! Слухти и докладва на началството:
- '' Стоян идва при мен.", ''Кустев много го е страх''., "Стоян ме дръпна и вика ..."

Microphone ''Със теб сме двама
и ти ми шепнеш на мен
две думи шу - шу -шу....People Ear People Ear
Скрит текст:

# 343
Стоян много я обичаше тъщата, пък сега не ще да се прибира! Стояло му си, играело му се. Ей изродиха се това зетьовете! Satisfied

# 344
Ще видим, тази седмица, ако не им зададат въпрос от статистичеко проучване: "Колко процента от българските мъже проявяват толерантност към гей обществото?" и ако не изплюе камъчето, значи е хетеро. Но наистина, имайки предвид Калоян как се е почти уж влюбИл в него, ако се окаже, че Пешо е от левия бряг, ще е голямо шоО. Тогава вече ще ги поздравя опосумите, че са попаднали на кастинг.
Въпреки че, ако някой ми мирише на гей изобщо, във Ванчето намирам нещо...лесбо. Може би, защото по усмивката и телосложението ми напомня за Люси Дяковска.
Аз и Марето подозирам,но може би тя повече клони към садо-мазо Simple Smile
Като цяло продукцията трябва да отговори на новите критерии за Оскар.така че нищо не изключвам.
Ох, бееее, как ги измисляте, ще падна от смях...Joy

Не му е лесно на Пешката, сега да избира Кустев за дуелист и да се моли да го отърве поне от Калата. Smiley
Тони и Ванче харесват това. Вече при някое следващо фермерство може някоя от тях да е поканена във фермерската хижа.

Общи условия

Активация на акаунт