Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 807
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Не знам за вас, но мен Фермата от край време ме разяжда на постни манджи, а съм месолюбка. Най сладко ми беше да гледам трети сезон, какви вкусни гозби приготвяха. Заради вчерашният епизод днес готвих леща и прясно зеле с ориз, ми то много вкусно , влиза ми в менюто.
Признавам Кустев се реабилитира в моите очи, очаквам го ратай и на дуел с Калоян и ха дано да детронира светата троица начело с Петър секса.
И друго да кажа, един красив мъж в лице няма за цвят в настоящият сезон, язък, догодина да се поправят.

# 361
  • Sofia
Вчера по бтв в Преди обед го даваха Тихомир от миналата ферма.Променен драстично.Отслабнал 40кг за 4мес с кето режим.Изрусен вече съвсем си прилича на гей.

# 362
  • Sofia
Петър дори и да харесва Антония,  няма да си позволи заигравка, заради мъжкото приятелство. Освен това така би превърнал Калоян от верен поддръжник във враг.

# 363
Кустев и Ангел са моите фаворити. Много ме накефи как Кустев се оттегли от кухнята с финес, а Петър и простият гвардьо останаха като попарени. И разбира се в ситуация на паника и безпомощност почнаха да хвърлят заплахи. Майкоу уплашиха го Кустев, как пък не! Тази папионка Калоян, много си е повярвал, има се за голям мъжкар и пичага, просто защотото двете най-кухи лейки Дана и Тонка му лепнаха око, друг е въпроса, че навън ни едната ще го погледне. Баси лекето, заплашва и диктува какво да се случи във фермата сякаш е негова. Направо не мога да повярвам, че никой няма смелостта да стане и да го сложи на място. Най-простите в тази ферма с най-голям респект от останалите. Нищо, че са 3ма срещу не знам колко си. Очаквам Петър да изпрати Поли на дуел, няма да му стисне да избере Кустев, тогава много негативи ще понесе от останалите. Не би си го причинил. Поли отива на дуел срещу Дана според мен.

# 364
Libra, ти покрай буламачестата леща на лейтенантшата ли се амбицира да сготвиш леща, която става за ядене?
Аз за втори път в живота си чух за зеле с чесън и нещо не мога да го приема.
Пък и някак взривоопасно ми звучи. Май ще стане доооста задушевно и задушливо през нощта във фермата. Току-виж и Данчо Илюзията измислил някакъв номер от рода на: как всички внезапно да изфирясат от спалното помещение.
Напълно разбирам Ачето защо си дроби някакви негови бъркочи. Щади си стомаха човека. Пък нека Поли-Изгорялата питка му се смее.

# 365
Ти пък, Алба!  Зелето, прясно или кисело е в дълбока, неразривна връзка с чесъна . Иначе си е бозава работа. Знае ги работите шеф Кустев Grinning
Днес ми направихте деня с тия определения Grinning
Двата грама мозък плюс червения гвардеец, едва ги изтрайвам.

# 366
Божкее, значи много съм изпуснала. Цели 40 и кусур години да живея в пълна заблуда и лишена от този вкус. GrinningТрябва да експериментирам някой ден, заредена с опаковка Еспумизан.

# 367
  • Варна
Libra, ти покрай буламачестата леща на лейтенантшата ли се амбицира да сготвиш леща, която става за ядене?
Аз за втори път в живота си чух за зеле с чесън и нещо не мога да го приема.

Ааа, не, не, аз леща си готвя от време оно, при това доста вкусна ми се получава. Думата ми е за прясно зеле с ориз, първо аз прясно зеле ям само на салата, сготвено не, но днес го приготвих и взе че ми хареса и да точно чесън сложих, поради липса на лук и всичко е точно.

# 368
Скрит текст:
И аз имах това предчувствие още в началото на флирта на Дая с Данчо. Никак, никак не ми харесва тоя мъж, хитрак е и е безскрупулен, интуитивно го усещам. Даже го дадох за пример пред дъщерите си от какво да се пазят като му дойде времето.
Тя и самата физиономия му е такава.
Целта са едни пари, всеки е влязъл със стратегия как да ги спечели. Всеки със различна. На Йордан е била тази, и засега е успешна.
Тук масово се хвърляше кал срещу Милена, ама тя открито си казваше защо, какво и как.
Сега, след като започнаха да падат маските на останалите, дали Милена ще излезе най-голямата "лицемерка"?

ми пари са целта, да не искаш целта да е построят безплатна ферма на някой си или от мазохизъм да идат се помъчат

# 369
Сирене "Дунавия" Grinning

# 370
  • Mediterraneo
Калоян е тъп, та чак вдлъбнат.

# 371
Божкее, значи много съм изпуснала. Цели 40 и кусур години да живея в пълна заблуда и лишена от този вкус. GrinningТрябва да експериментирам някой ден, заредена с опаковка Еспумизан.
на една възраст сме и аз съм в потрес със себе си Thinkingкак съм се лишила от този вкус,но няма да рискувам да експериментирам Hug

# 372
Калоян е тъп, та чак вдлъбнат.
Петре Джепето не му отстъпва. Две тикви на пазар Grinning

# 373
Ай стига бе, ще им знае сирената...като научат те българските, тогава...

# 374
Анго се прибира вкъщи с нова съквартирантка, колко мило. Joy И пак жили си готви - откъде ги взима тия жили.

Общи условия

Активация на акаунт