Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 715
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 375
Анго пак ли е ратайче? И коя мома му дадоха този път?

# 376
  • София
Мария

# 377
Ванчето глътнала вода отвсякъде...Joy

# 378
  • София
Пълна е с лафчета Мара, много ми е свежа де 😁

# 379
  • Другата България
За ратаи не знам кой ще посочи дуо мутри, ще се чуе и решаващият глас на мутресата, но не бих се изненадала /всъщност, сигурна съм/ да е някой работяга, на когото може да се разчита - от рода на Мария и Ангел, а на дуел после да е някой съвсем различен - Поли или Кустев.
Ще взема да пусна верно тото.
Тия мутроподобни стават толкова предвидими.....

# 380
Това бебе го направиха сякаш е Франклин. Можеха да им дадат някоя кукла поне.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:13 от Нина*

# 381
  • София
Пълна е с лафчета Мара, много ми е свежа де 😁

Кефи ме тя, джаста праста е, колко е мила сега с този обичай. Петър постъпи много умно да им възложи този обичай.

# 382
  • Бургас
И пак жили си готви - откъде ги взима тия жили.
Сигурно от продукцията, за да не се гътне,    може да му е било условие, нали не можел без месо.

# 383
Дразня се, че Ангел пак е ратай. Хубаво е, че иска, но другите кога ще минат?

# 384
Тонка безполезното , видяхте ли как обвини веднага Поли за собствената си некадърност да приготви храната . Все някой и е виновен, аз до колкто гледах и наляха вода веднага .

# 385
  • София
Разчувства ме и мен Мария ❣️ Дано ѝ се сбъдне желанието.

# 386
Разчувства ме и мен Мария ❣️ Дано ѝ се сбъдне желанието.

Нещо което го искаш силно се сбъдва. Дано се случи!

# 387
Не знам защо Андрей смята, че градските хора не познават традициите. Родът ми е в София от началото на миналия век, нямаме никаква връзка със село, пък правим на бебетата и погача, че и прощапулник.

# 388
Грозната красавица кът дърт пушач сложи етикет 'Мишоци'за нехигиеничното си поведение в кухнята,ако аз бях там щях да я накарам да изяде тия косми и много още...чудя се от къде и е това самочувствие..тъпа,грозна,некадърна,развалена от всякъде,но другите са МИШОЦИ...аре в лево такива кухи лейки...ми ядосах се бе ..аааа

# 389
Опосумите говорят глупости, че стадото изгонило аутасйдерите. Те сами си се изгониха щото бяха слаби и паднаха в дуела. Имаха шанс да се докажат - не им е виновно нито отровното трио нито стадото. Факт е че и Петър и труженичката спечелиха дуел. Нито са слаби, нито са тъпи. Просто са си нагли и прости.
Ама как изловиха магьосника да преписва - хванаха го неподготвен и бая се забърка Джонито. Ама удържа фронта де - близнак е все пак. Ама и чувствителна труженичката - дразнела се като и правят забележка, че и пада косата в храната, не е свикнала да я критикуват малката пикла.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 22:32 от Skrekkelig

Общи условия

Активация на акаунт