Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 972
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 465
Цитат
Ензим
Да си ядат космените специалитети сега и да си трайкат.
Прочетох, че съставът на косъма се състои от дълги протеинови нишки. 1/2 мозък е слагала щедро, за да обогати вкуса на манджата. Scream Mask

# 466
  • London
Я Калоян не е толкова прост бе..... усетил се е за Тонито. Тя косата ли си е ресала над тенджерата, че толкова косми? Ужас. Аз готвя редовно, понякога и без да съм с вързана коса и косъм да се случи да падне някъде в ядене сигурно веднъж на 2 години...... странно.

# 467
Здрав скалп, Кат.
Може сега след като вече видяхме реклама на колагенче от Пешо, да използват Тоци за рекламно лице на продукти и добавки против косопад. Биотинче някакво, Мерц-шперц итн.

# 468
Тъпа, нагла и безцеремонна е Антония! Да ти кажат, че яденето е пълно с косми и ти да се разсърдиш и да почнеш да бликаш злоба и обиди, вместо да ти стане неудобно, да се извиниш и засрамиш. Колкото си по-тъп, толкова си по-нагъл. Абсолютно безмозъчно същество, което се интересува само от флиртове, кафенца и цигарки. И всички на масата мълчат за космите, тя правилно ги нарече "мишки" само, че в другия смисъл.
Калоян е наровно прост с Тонка, какво да му е отношението към жените, щом цял живот, всяка сутрин майка му чисти с четка обувките на мъжа си като роб? И това той го изтъква като знак, че семейството му е патриархално. Какъв личен пример да е видял, че да се отнася по-друг начин към жените.
Поли как може да е толкова бавна? Такива хора и мен ме изнервят страшно много, видяхте ли я как пресява брашно на бавен каданс все едно. Голяма мърда. Само мен ли ме дразни как пее? Гласа й е носов и звучи като на анимационен герой. Изглежда ми много студено и безлично момиче.

# 469
Скрит текст:
Добре, че гимнастиката не я прави до печката....

Калата се е усетил, че Антония харесва Пепи, не изглеждаше да е съкрушен. 

Влиза и в положението,  и той е запленен от пилота.

щото там никой в никой не е влюбен истински. Просто се забавляват и го разиграват стратегически, а продукцията го изкарва все едно има любовни афери.

За Тихомир - тоя се скъсва да тренира. Освен това очевидно и гладува, въпреки че казва, че не гладува. Няма как да не гладува при тоя режим. То и аз ако гладувам и тренирам нон стоп ще направя такова тяло. Ама да каже, че нямаме нужда от фибри е велика простотия. Отделно не се разбра какво яде след като не е въглехидрати, не са плодове. Салатки (дали) и рибка? То хубаво ама писва.

# 470
Антония изглежда ужасно с носията. С тая кърпа, главата й изглежда още по-огромна. И като налапа цигарката, направо чуден пример за българска мома от народните песни...Също не разбирам защо като са с носии ги карат да слагат такива ярки червила. Така ли са ходели момите едно време? Намоцани, белосани и "червисани"  като лингурки - брр. Отделно тоя самоделен грим с червило, излизащо от контура на устните в комбинация с криви и пожълтели зъби съвсем се получава от ефект дефект. Май само Даяна ми изглежда прилично в носията.

# 471
Цитат
Може сега след като вече видяхме реклама на колагенче от Пешо, да използват Тоци за рекламно лице на продукти и добавки против косопад.

А, не! Припомняйки си тоалетното парти от понеделник си мисля, че ще е по -подходяща за рекламно лице на ВЦ хартия.
Главният герой хапва с кеф зеленце с чесън. Изведнъж се хваща за стомаха. Оглежда се безпомощно и ...
В този момент се появява Тонка с гердан от хартиени ролки. Усмихва се прелъстително и започва щедро да къса и хвърля тоалетна хартия.

За фон на рекламата върви: Хартията, хартията
е чудесен наш другар!
Рам-тарарам-тарарам-тарарам
тарарам-тарарам-тарарам
рам-тарарам-тарарам-тарарам
тарарам-тарарам-тарарам.

# 472
  • London
Bowtie
Не мисля,че ги използва.Особено пък Ванчето..тя е тази,която се натиска да е около него.
Пешо си е по-скоро единак,но там няма как да избяга от тълпата и "си е харесал" хора на неговата възраст и общи интереси.
Според мен ги използва. Те са му сигурен гръб  и глас при всяко едно гласуване. Затова търпи и увесената на врата му Ванче.

Много ясно, там всеки гледа да се закачи за някой, все е от полза да имаш някой на твоя страна. Едва ли е само Петър. Bowtie

Алба, кърпа на много малко жени принципно отива. Аз както съм с къс врат ще съм леле-мале с кърпа.Tired Face

# 473
Аз не мисля, че ги е страх от нея. Просто я търпят покрай Калоян и Петър.
Всъщност както се вижда, започва да им става досадно и на двамата от нейните настроения. Много излишни проблеми им създава. Все някой нещо й е крив. Така ги отвлича от наистина опасните противници. Калоян според мен скоро ще осъзнае, че Тона повече го дърпа назад, отколкото му помага. Хич не изключвам възможността радушно да иска да се отърве от нея. Вече си казва, че му идва нагорно, а както се вижда, не за всичко е съгласен с нея.Нищо чудно и някой да му изклюка, че изобщо не е харесван от нея и да се обърне хм...сезона.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 11:43 от Анонимен

# 474
Търпят я Тона, защото е със власта за момента. Явно всеки си плете кошницата за да отърве дуела и предпочита да мълчи за сега. Интересно ако друг различен от "боговете" дойде на власт, дали ще и мълчат на тази.

# 475
Реално, ако Ухото не беше хлътнало по г - ца Санди, последната нямаше никакъв шанс да изпъкне, и да се внедри във властта. Щеше да си прави йогата  и до там.

# 476
Па нямаше да ѝ мълчат, ако не беше под опеката на двамата смешници - кифла с мутри, много мило.
 Добре, че поне Боби се обади за косморляка в яденето, че и Ванче покрай него. И Космената фея се разфуча - неблагодарници, тя готви, частица от себе си влага в яденето, а те - неблагодарни.

# 477
Май частиците, които е вложила Тоца косъма са повече от десет Simple Smile

# 478
  • sofia
Те основно са от Поли, която си сушеше косата до манджата

# 479
  • София
Те основно са от Поли, която си сушеше косата до манджата

Антония си сушеше косата в кухнята до печката.

Общи условия

Активация на акаунт