Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 654
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 825
Дана.ще в според мен. На промито ми се спи нейния глас като се заканваше поли. Тая па Дана е толкова смешна и жалка при всеки избор на дуелист.

# 826
Не е ли време на Даяна да излиза вече? Доста рано я бяха засекли отвън, така че ми се струва, че и това е вариантът за дуела.

# 827
Аз не можах да догледам епизода. Защо Мария плачеше накрая?

# 828
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 35 (15.10.2020)

# 829
Дана.ще в според мен. На промито ми се спи нейния глас като се заканваше поли. Тая па Дана е толкова смешна и жалка при всеки избор на дуелист.
Гласът беше на Антония.

# 830
Защото заради нея УЖ щели да сменят условията за ратаите и връщат тези, които били до сега.
Според мен, и посещението на Андрей до някъде в причината

# 831
Лично на мен епизодите на Мирон повече ми разкриват хората и са по интересни.

https://fermata.btv.bg/jivotat-zad-fermata/zhivotat-zad-fermata- … -i-dzhendari.html

# 832
Честно казано, не си ги пускам само заради него..някак ми е дразнещ

# 833
Поли може да избере и Ванчето, и да уцели Петър право в сърцето, above all...

# 834
Голяма досада с тия игри, бе... И мъжките състезания - мнооого смешни, да, за Антония - разбирам.
Анго продължава да ме забавлява, пее си "Кой нарисува тази дъга" !!! Heart Eyes И с кърпата на кръста нещо там за ратайския живот си тананикаше. Все по-сладък ми става селският тарикат и интелигентен простак - това определение му пасва идеално. Направо се чудя как не съм го оценила по-рано, не можех да го дишам в началото.
 Коментарите му са винаги в десетката - и за Марчето си каза точно както си е, и аз го мисля, и На нея - какво следва, въпреки че първоначално уж не ѝ се сърдят, а бе, ще видим..
Както и ДамаПика писа, и аз мисля, че трябва да върнат И правилото единият ратай да е първи дуелист, щом ще връщат правилата за ратаи от предишните сезони. А правилата/правата/задълженията на ратаите през сезоните бяха различни, от кой сезон ще ги вземат?

А Петърчо защо казва "тЕй" вместо "тЪй" , често го чувам - напр. - "тЕй като..." И вместо "припознава" - "прЕпознава" .
Коефициент на полезна дейност - колко пъти го повтори?!! Joy Явно наистина не е чел много книжки, не че ме учудва. То Андрей не се научи толкова години, че не се казва "наистЕна" ...

Изложиха се пред стопанина, изложиха се много. Баш са си на курорт някои.

Надявам се Поли да избере Тонка и да я победи. Не харесвам Поли, но мутресата ми е толкова противна, че не мога да я ни гледам, ни слушам. Дана не ми пречи, луда, не луда, не може да ме подразни като онова безмозъчно нещо - Готвещата с Косми.
Дали има вероятност Поли да викне Даяна на дуел? Или и тя отмъстително ще избира - я Космичка, я Шкафче?
А Даяна каза, че цял живот е спортувала, личи ѝ, не е просто кльощава според мен, жилка е.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 00:09 от Ендорфинче

# 835
Честно казано, не си ги пускам само заради него..някак ми е дразнещ
Познавам Мирон. Много интелигенен, скромен и свестен е. Но теб пак може да си те дразни Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 23:40 от mrav4ica

# 836
  • Варна/Амстердам
Предполагам, че Косъм Варварина ще е номинирана и ще започе да ръси мутренски закани във въздуха. Затова Кустев изкоментира:" Знаеш ли как я нареждаше?!". Освен това я показват как прави недоволни физиономии, а след това се жалва пред Румената буза. НостраДАНА, великата предсказателка и конкурент на Нострадамус, на един от кадрите демонстрира изумление и изненада в погледа, тоест не е избрана за втори дуелист. Другият вариант е Поли да посочи Шкафчето, за да отмъсти на Петър, макар че не съм сигурна за кого би страдал повече. 😆

# 837
КъдЯ това? Явно съм пропуснала.
Миналата година беха тия екстри

Гей имАше още в първи сезон, Гошко, дето никой не смееше да го извика на дуел, че да не бъде набеден за страхливец. Накрая май Димитър се пресрами и със зор го прати вкъщи.

На мен ми става все по-скучно. Поне добре се посмях с игрите.
По-добре е да има повече битки или епизодите да са по час.
И да върнат уроците по история, харесваше ми маниерът на момчето, което ги изнасяше.
Могат да си вземат Шопски и повече да не ни занимават с него. Както и да му четкат образа, по-хубав няма да стане. То каквото човек сам си направи...

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 14:43 от Дидичка

# 838
Аа, Гошко от Пирдоп го помня. Heart Eyes Беше ми много любим и много ме беше яд, че не победи Митко.

# 839
  • На морето!
Тази година ми се случва няколко пъти да си променям мнението за някого.
Надя и Тони не ме дразнят токкова вече и дори започвам да ги разбирам. Ангел в някакви моменти, предимно когато не общува с жени, също ми е поносим.
Гайдарят в началото ми беше като занемарен чичко, сега ми е като голямо дете.
Само една константа има- в този сезон храната и пиенето са в нехарактерно за формата количество. Какъв беше смисълът да имат каса, с която пазаруват, като пим носят суши и шоколад на аванта?
Надявам се наистина да ги стегнат, защото все повече прилича на ББ, а не на Ферма.

Общи условия

Активация на акаунт