Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 620
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Велико Търново
За първото обясниха, че нямал право да яде от продуктите, за второто - да не си готви в общата кухня,  само голфът му беше точно нарушение.
Ами да, де.
Първото нарушава правилото, че ратаите нямат право да ядат от продуктите, купени на пазара. Второто - че ратаите готвят в кухнята само храната за останалите фермери. За тях си ще трябва да готвят в тяхната си "къщичка". Третото е ясно - не могат да напускат къщичката си за дейности, несвързани с преките им задължения, без разлешението на фермера на седмицата. Т.е. и трите са нарушения на правилата. И то без да става въпрос за подяждане.

Merri_An, много правилна забележка към агитката на Поли. Никаква помощ не ѝ оказват. Сигурно са застанали на нейна страна, щото не искат да са на страната на Тонка.

Дана: "Скачай" значи с два крака Joy

Аз пък , седя и си мисля (не ми се смейте много - малко, може) , та дали има някаква "форма на инверсия "  или психологическа зависимост между начина и темпото , с което се гримира човек и реалния му физически  потенциал  , и активността на мускулната памет ?!
Може ли да се гримира  бавно, а да се движи  бързо, н - р ?
За  Поли, питам.
Дали , ще се окаже пъргава или верблюдо, на каквото прилича ?!
Даа, това беше шега,  но си я мисля наистина
Шега, шега, ама ето, че се оказва точно така.

# 1 216
Merri_An, не е много по темата, но от самолет в хангар се вижда само хангар.

# 1 217
  • Пловдив
В тази игра може и да победи Поли. Добре се справи много.

# 1 218
  • Варна/Амстердам
Иван и Андрей снощи казаха, че ще гледаме обрат. Да видим, защото не е като да не са ни лъгали. 😂

# 1 219
Браво, Поли! Изкефи ме. 😀

# 1 220
Иван и Андрей снощи казаха, че ще гледаме обрат. Да видим, защото не е като да не са ни лъгали. 😂

Всъщност казаха обратИ. Така че вероятно след 3-3, Тоца Тъпото ще бие в петата игра.

# 1 221
  • Другата България
Merri_An, не е много по темата, но от самолет в хангар се вижда само хангар.

Направо си е по темата!

Добре се справи Поли, най-накрая. Тук просто се развихри, ама две игри загуби ей така, като охлюв....как можА това "Ц" да хване първо, то, не, че и друга буква щеше да  ѝ  помогне много, ама да не би....много ме е яд.

И така, драги зрители, подгответе се удобно, следва "яката дупара" след рекламите, с подходящата прашка отдолу!
Кога, ако не сега?

# 1 222
Поли май ще вземе тази игра и ще отидат директно на 5 битка.
Ох, дано Полина се стегне и разкара Косъма.

# 1 223
  • София
Много ми е отвратителна тази Антония. Как олицетворява цяло едно съсловие дъна. Без покритие, а със самочувствие. Ако не са келешите Калоян и Петър е пълна и кръгна 0.
Не че Поли е по-интелигентна, но някак не я виждам като такъв дразнител. Само Дана ги бие по тъпотия и лудост.

# 1 224
Не съм фен на певицата, ама искам да обърне самодоволната физиономия на мутресита.

# 1 225
Поли никога изглежда не са и казвали ,че е бавничка или...видя се във видеото колко за смела и силна я имат и тя горката си е повярвала,но аз като родител никога не съм си спестявала критики към децата си и винаги с такт съм и показвала минусите и плюсовете...докато при Поли това и е липсвало....нали за семейството и има талант и това изглежда им е стигало ....но но но и много но....

# 1 226
Каква е петата игра ?
Не издържах, пак го заредих дуела.

Доста бързо се справи Тоца с пироните.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 21:23 от Bengun

# 1 227
Ее, взе я Поли трета битка, отиват на пета.
А що пак ми се струва, че водещите подкрепят гнусната Тоца...

# 1 228
Отсрами се Поли.

# 1 229
  • пак там
А какъв е смисълът Поли да бие? Искате да я гледате като фермер? Щото, нали, е ясно, че ако Антония падне, ще посочи Калоян или Петър. А там... не е ясно дали и за фермер ще я изберат.

Ако пък падне, току виж посочила за фермер я Надя, я Кустев, а те без проблем ще "пребият" на избори двамцата със все същата Антония, че и ратаи да ги пратят.

Общи условия

Активация на акаунт