Иначе с охота си хапваме картофено-морковото пюре с телешко на обяд, а следобяд и кисела.
А някой ползвал ли е замразения пролетен микс на "Виталино" за приготвяне на пюрета?

- Violanta направо ти се възхищавам. Аз ако трябваше да се цедя за хранене сигурно отдавна да сме на адапте
Дали може да й стане нещо
Ама аз съм за убиване, да объркам така бурканчетата
И аз сложих порядъчто количество от карфиола на Сървал, като го мислех за спанак /аз се чудех защо ми седи по-бледо зелено/ и после сложиш няколко лъжички карфиол на Хип /уж да се захранваме/. Добре, че сложих и малко от пюре с тиква.
няма да се повреди снахичката
, аз напоследък захранвам направо с пюрета - миксове, а не с отделно въвеждане на всеки зеленчук
Алерголожката ми каза, че след като съм въвела 5-6 вида + 2 меса и съм пробвала веднъж с микс няма да имаме проблеми
, жълтъка обаче го отложих за 7 навършени, защото цял свят го давал след 8-ми месец... 
, на Михаил е 112 и педиатърката каза, че няма проблем...но нещо ме гложди 
Иначе яде почти от всички видове месо и зеленчуци (плодове също)
Сега болния ни проблем са зъбите , днес поне няма температура вече. За колко време изниква долу-горе един зъб? Но може би и това е относително и индивидуално при всяко дете
, на Михаил е 112 и педиатърката каза, че няма проблем...но нещо ме гложди 
Дали може да й стане нещо
, точно тогава се вдига и лекичка Т.
вече съм по-спокойна

Луда работа...
Днес се престраших и купих тиквички, чушки, картофи, ябълки и банани за пюрета. Казаха ми едно магазинче, където зеленчуците поне на вид не изглеждат от тези напомпаните, защото са си с нормални размери. Утре се отдавам на готвене 
Да го давам ли, да не го ли давам
Вчера дадох за първи път, но още се чудя дали да повторя след някой и друг ден или да поизчакам още