МАРТЕНСКИТЕ ни хлапета вирят дупета и лапат крачета!

• 9 812
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Аз много се чудех за този жълтък newsm78 Да го давам ли, да не го ли давам newsm78 Вчера дадох за първи път, но още се чудя дали да повторя след някой и друг ден или да поизчакам още newsm78
Аз не давам регулярно - давам примерно един - два пъти седмично.

# 91
Жалко, че няма да се запознаем, адашке. А и ми се искаше да видя тази хубава девойка, дето има на какво да й се слагат шнолки Simple Smile
Надявам се на другата срещичка да се видим  Hug  Дотогава може и плитчици да си има моята госпожица  Laughing

# 92
Момичета, да дам съвет на правещите домашни пюрета: чушката се бели много лесно ако я сварите на пара за поне 30 минути.

# 93
Момичета, да дам съвет на правещите домашни пюрета: чушката се бели много лесно ако я сварите на пара за поне 30 минути.

Мерси. Утре ще го приложа на практика  Grinning Аз попринцип мисля всички по-сочни зеленчуци да варя на пара

# 94
Ама ти ква манджа си й забъркала на Маги  Mr. Green

Аз винаги правя такива "манджи" Mr. Green До сега съм давала чисто пюре само в началото, като ядяхме само картоф и морков. Според мен стават по-вкусни, като са няколко вида. А, като гледам и Маги не възразява Grinning Днес се престраших и купих тиквички, чушки, картофи, ябълки и банани за пюрета. Казаха ми едно магазинче, където зеленчуците поне на вид не изглеждат от тези напомпаните, защото са си с нормални размери. Утре се отдавам на готвене  chef
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

На мен от консултацията ми казаха да давам жълтък още в 4-ти месец, но аз си направих углушки и ще давам от когато сметна за добре, за сега си мисля, че е рано.  Stop

Последна редакция: вт, 12 сеп 2006, 21:18 от Violanta

# 95
Здравейте мами и бебоци!
И ние още нямаме зъбче,продължаваме с лигавенето...чак пъпчици й се появиха на брадичката... Thinking,вечно е мокра и ходим постоянно с лигавник.
Праскова аз също още не съм дала,но пък дадох нектарини,обелени и настъргани,много ги хареса.А с карфиола падна голяма борба,на Янето чак й се гадеше от този вкус...хич не й хареса,а няколко дни преди това опитахме с броколи и си ги хапна с кеф...странна работа. Simple SmileЧушката аз лично преди я сварявах,но напоследък я пека на котлона и хубаво я обелвам,мисля,че така витамините се запазват повече.И аз се чудя с този жълтък. newsm78В момента дори имам домашни яйца и все отлагам даването....От месата ядем пиле и заек само за сега.Глутен още не съм въвела...а все се чудя какво толкова хубаво й намирате в тази попара???хляб Shockedвода Shockedзахар Shockedи сиренце LaughingСиренето мисля по-натам в зеленчуците да го включа,друго полезно нещо не намирам.
Хайде хубава вечер от нас. Hug

# 96
Здравейте и от нас,

този път ще дойдем с Али на срещата, та каквото ще да става, ще взема и апарат Grinning

Тия дни моята душманка е във фаза, буди се по 5-6 пъти на нощ, става към 6-7, не спи по цял ден, лигави се като за световно /вече сменям по 5-6 лигавника на ден/, а аз се опитвам да уча ooooh!Днес незнам как се обърка и се събуди чак в 9 - погледна часовника и изпищя - един вид - баси как се прекарах - и оттам като се почна - спа 1 час следобяда и през останалото време ни направи на маймуни Tired

От това връткане напред-назад целите лакти са й ожулени, а от ритането пък са й ожулени прасците, като проходи незнам какво ще я правя, май ще е голям бяс.

# 97
.а все се чудя какво толкова хубаво й намирате в тази попара???хляб Shockedвода Shockedзахар Shockedи сиренце LaughingСиренето мисля по-натам в зеленчуците да го включа,друго полезно нещо не намирам.

И аз така, не мога да понасям попара, нито сега, нито като малка, ако детето не иска хич няма да го мъча, има къде по-хубави неща за закуска, за мен по-важно е да се създаде навика да се закусва сутрин.

# 98
.а все се чудя какво толкова хубаво й намирате в тази попара???хляб Shockedвода Shockedзахар Shockedи сиренце LaughingСиренето мисля по-натам в зеленчуците да го включа,друго полезно нещо не намирам.

И аз така, не мога да понасям попара, нито сега, нито като малка, ако детето не иска хич няма да го мъча, има къде по-хубави неща за закуска, за мен по-важно е да се създаде навика да се закусва сутрин.

И аз си мисля, че няма нещо кой знае какво в попарата. Аз, като малка, си я ядях и ми харесваше. Така, че ще пробвам и Маги към 7-и мес с попара /така е по моята схема/ и ако не й хареса ще се пробвам с другите алтернативи дадени във форума

# 99
Аз много се чудех за този жълтък newsm78 Да го давам ли, да не го ли давам newsm78 Вчера дадох за първи път, но още се чудя дали да повторя след някой и друг ден или да поизчакам още newsm78
Аз не давам регулярно - давам примерно един - два пъти седмично.

Ами на мен педито така ми и каза - максимум 3 пъти в седмицата.

Иначе и аз "готвя" разни пюрета на Криси. Тя моите май повече ги харесва. Утре сутринта ще й сваря синя слива с ябълка Wink днес яде ябълка+круша. А вместо каша след обяд й направих кисел с 2 с.л. от това сутрешното пюре. Изяде си го с удоволствие, а аз като го опитах и  Sick Ама аз по принцим мразя разни кремове, които се КЛАТЯТ  Sick

# 100

И аз си мисля, че няма нещо кой знае какво в попарата. Аз, като малка, си я ядях и ми харесваше. Така, че ще пробвам и Маги към 7-и мес с попара /така е по моята схема/ и ако не й хареса ще се пробвам с другите алтернативи дадени във форума

Абе вярно, така като го казвате "хляб, вода, захар и сиренце" не звучи особено вкусно, ама аз и до ден днешен обичам да си хапвам попара  Embarassed Е, захар не си слагам, ама и на Кристина гледам много малко да сложа, а след 2-3 дена ще я съкратя от "рецептата".

А и тя отваря уста и като глътне поредната "хапка" казва "мммммSimple Smile"

# 101
Нашия режим на хранене е следния:

8.00 - АМ 180мл
12.00 - оризова каша (Нестле/Хумана) 180мл
16.00 - зеленчуково пюре (картоф, морков, чушка, патладжан, лук, тиквичка, магданоз) 80гр + 120мл АМ
19.30 - сок 60мл (ябълка, круша)
20.30 - АМ 180 мл

# 102
  Момичета аз да се похваля сутринта рано!!! Laughing newsm44
Наспах се страхотно!!! Дани се събуди само веднъж през ноща в 3.30. В 6.20 се събудих вече кукуряк. Явно вече съм свикнала на по малко сън, а Дани още спи. Като се събуди ще го прегледам добре, да видя как се чувства, защото немога да повярвам. Може да имаме избило зъбче и страданията за момента да са свършили. Да чукна на дърво!!! newsm44

# 103
Тzzzd , честита половин годинка на Йоана   party006 и на всички празнуващи честито.Нека всички делници да се превърнат в празници.

Violanta , браво smile3501 на Дани. Де и моето зайче да спи толкова  smile3524 . Тя и при мен по цяла нощ се върти, та за креватчето да не говорим  newsm07 , дори й купих много готина пееща играчка за него и пак не се получава  Weary

Последна редакция: ср, 13 сеп 2006, 08:17 от neli_iv

# 104
Мами, някоя от вас пробвала ли е тези мазила против смукането на палеца? Маги нещо много усърдно започна да си смуче палеца, особено когато заспива. Искам още от началото да я отуча. За сега й слагам ръкавица, но тя си я маха. А и ми е мъчно да я гледам как иска да хване нещо, но с ръкавица не може съответно.

Общи условия

Активация на акаунт