💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 147
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 050
Не виждам как Рибарите ще бъдат разпаднати, като продължават да печелят?

Преди 2 дена никой не виждаше как няма да бъдат разпаднати:)В тази пародия всичко е възможно:)

# 1 051
Йоана е влязла в университета заради извънкласните активности, нали беше казала, че е доброволствала в разни природозащитни проекти по света. Вероятно заради това е спечелила и стипендия. То по принцип това е основното при кандидатстване там. Не знам дали със сестра ѝ не са и някакво етническо малцинство, което би било още по-голям +, и двете са доста тъмни.
Ако Ви олеква да подценявате някого- ок. Не пропускайте обаче освен доброволчеството знанията  по английски език и изпита toefl и sat, оценка от дипломата и други проучвания. Дори всеки курс се “окомплектова” както за предаване на Тупарев с различни профили студенти. Но ако Ви устройва да ги причислите към малцинство- дай боже всички в малцинството да имат такива качества.

# 1 052
Много се чудих как и какво да напиша за Йоана.
Има една специфика на аудиторията в България по отношение качествата,необходими за игри като тази и Сървайвър. Сигурен съм, че една доста голяма част от геройте/много запомнящите се играчи от Американския Сървайвър биха били заклеймени като зли,интриганти,злобни, и без морал от тази аудитория. И ако се стигне до вот на публиката никога не биха спечелили в България.

Йо за мен лично е много силно попадение на каста. Изключително разочароващ е сценария на Тупарев за сестрите, ама пусто той толкова си може. И разглобен мерцедес да тръгне да сглобява накрая москвич ще излезе.

Йо е гледала как се играе играта. В това съм сигурен. Добре подготвена физически,умна, с много трезва преценка за хората и събитията в играта. Умее да манипулира. Лесно би купила и продала играч като Тодор няколко пъти. Или също толкова лесно би му дала под наем Биг Бен за една година.

Аз лично много я харесвам като тип играч. Но аз много харесвах и Йори, която също не е особено долюбвана. Много ме издразни Йо със саботажа на играта за Територия, безсмислен напълно. НО за жалост по сценарий 100%. Яд ме е, че Йо позволява този сценарий. И ме е яд, че сама се е вкарала в него. И на мен ме е яд, че се връзвам.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 13:51 от Bengun

# 1 053
За мен Йоана е образ, който не само не е интересен, но и ме отвращава. В отвратителните хора няма нищо интересно, оригинално. Момичето много ще изгуби от това предаване, силните фирми проучват всичко за кандидатите си, не мисля, че е в нейна полза подобна телевизионна изява. Но си е неин проблем, ние зрителите не искаме да гледаме интриганти и злоби, а игри, хъс, борба.
Ако не беше режисурата за сестринството й и саботажите, момичето си играе много с хъс. Вчера я видяхме и на физ.  изпитание, което мен ме зарадва. Аха-аха и щеше да свърши сезона без да я видим в различно от пъзел амплоа. А най-якото беше, че надигра Симона. Изкефих се колко ловко премина Йоанна.

# 1 054
  • София
Изведнъж много защитници се появиха на тези рибарчета. Вижте само резултатите от анкетата над главите ви. Да не отварям тема колко осмивани бяха тук и то масово. Колко лесно се влияе на масовката за няма и седмица време. Телевизията е голяма сила и магия, ето ви го и нагледно. Не случайно и така лесно се управляват и манипулират хората.
Чак даже започна да се изказва мнение как Милен с облекчение си е тръгнал от Ловците. Grinning Определено гледаме различни шоута. На този етап никой от Ловците не би искал да бъде привлечен от Рибарите. Никой и от Жътварите. Минал е повече от месец от играта. Свикнал си вече в един отбор, никой не би си го причинил. И то точно при тези, които бяха подигравани от другите две племена. Милен бе част от най-многобройното и силно племе, където си бе изградил железна тактика да е зад Тошко, но и да не се чува много и да е опора на всички. Така щеше и до финал дса стигне. Няма начин да му е било кеф. А и сигурно си е мислил как ще го номинират ако загубят битка. На всеки новобранец на чуждо място биха му минали такива мисли. То се видя и чу в епизода снощи как Милен каза/прошепна на малко по-висок глас колко му липсват и че при Рибарите е зле. Върнете, чува се, ама не е ясно.

# 1 055
Йоана е влязла в университета заради извънкласните активности, нали беше казала, че е доброволствала в разни природозащитни проекти по света. Вероятно заради това е спечелила и стипендия. То по принцип това е основното при кандидатстване там. Не знам дали със сестра ѝ не са и някакво етническо малцинство, което би било още по-голям +, и двете са доста тъмни.
Ако Ви олеква да подценявате някого- ок. Не пропускайте обаче освен доброволчеството знанията  по английски език и изпита toefl и sat, оценка от дипломата и други проучвания. Дори всеки курс се “окомплектова” както за предаване на Тупарев с различни профили студенти. Но ако Ви устройва да ги причислите към малцинство- дай боже всички в малцинството да имат такива качества.
Не подценявам, но да си говорим реалистично - и знанията по английски, и резултатите на тойфел и сат са постижими за доста от завършилите езикови гимназии, а и не само. Стига да са се ориентирали навреме, че ще им трябват и да са се подготвяли. Всички кандидатстващи ги имат. За прием, особено прием със стипендия, не са основното те Smirk

# 1 056
Изкефих се колко ловко премина Йоанна.
Е, с размерите на маймунка, оставаше и да не премине...

Дали знаете, че има хора, които не са посетили нито един платен урок по английски, нямат нито един сертификат, но работят на този език и го говорят така, че ги питат от кой град в Щатите са? Много пък недостижими ги изкарахте способностите на Йоанна...
Чух някъде скоро, че било време да започнат да оценяват хората по моженето, а не по дипломите им и така щяло да е. А, дано!

# 1 057
Не мога да разбера ,защо всички се ядосват на Вайс и Сюзън,че били в някаква си коалиция.Нормално е като влизаш в даден формат да си имаш някаква стратегия за играта било то в коалиция или не.Както каза снощи Ваня ,че ако нямаш стратегия за играта значи си глупак, още по-малко че Вайс и Сюзън се познат от вън и е нормално да си пазят гърба.Всеки на тяхно място би го направил ако познала другия човек, пък още по-малко че никъде в правилата на играта не пише че не можеш да правиш коалиция с даден човек. Всеки има право да играе играта така както си иска.И сестрите си пазят гърба няма значение , че са в различни племена, но тях не ги пюят толкова, а само че Йоана е интригантка.

# 1 058
ЗАЩО никой никога не каза, че те са коалиция още преди влизането си с в Игрите, ме интересува мен? И като те тримата са коалиция и другите трима също са, защо пък едната коалиция все ще е над другата и гепила кокала веднъж, кое и дава правото(възможността я имат, ясно) да капитанстват дорде са живи в тоя формат?! Някой от тях е роден фараон и му се полага по право? Не стига, че най-некадърната е тяхната коалиция, ами и най-свирепата - захапала и не пуска за нищо на света. Затова снощи им се сговни всичко, щото им разклатиха трончето...

# 1 059
  • София
За съвета довечера Симона ще е твърдо номинирана. Няма начин да и се размине. Тя е слабото звено, а на този етап от играта, Ловците не могат да допускат повече загуби. Но ми е много интересно кой ще е втория номиниран. Зависи много и от жените дали ще стрелят по някой мъж или ще се самоизядат. Боби е най-сигурен. Мисля, че и по Тошко няма да да се стреля. Най-застрашени са тримата герои от последните два объркани пъзела, Йоанна на първо място, Ваня на второ и Лазаринов на трето.
Ваня не я долюбват много и ако Симона и Йоанна гласуват за нея, то ще е 90% на пангара. Тодор и Лазаринов ще гласуват за Симона. Но Тошко може и по Йоанна да стреля. Ваня също си мисля. Интересно ми е Боби дали ще гласува за Симона, защото нали уж си бяха много близки и си имаха приказка. В момента Ловците не са лесни за предвиждане. Загубиха почва под краката определено след като им взеха Миленския.
В проценти ми е нещо такова за втория червен номиниран:
Ваня 50% Йоанна 40% Лазаринов 10% Wink

# 1 060
Вие сериозно ли смятате, че само Вайс и Сюзън се познават от преди формата? България не е чак толкова голяма. Да не говорим, че по тези кастинги са доста хора със сходни интереси и от едни и същи среди.

# 1 061
Когато Йоана отиде на елеминации, тогава ще покаже дали реално е толкова комплексна или е доста надценена. По това, което виждам обаче великата пъзелоразбивачка, без Милен, май не е толкова велика. Да не излезе накрая, че по-скоро тя му е помагала на него, отколкото той на нея.

# 1 062
Не виждам как Рибарите ще бъдат разпаднати, като продължават да печелят?

Преди 2 дена никой не виждаше как няма да бъдат разпаднати:)В тази пародия всичко е възможно:)

Аз си знаех, че няма да се разпаднат. Имам силна интуиция. Напомнят ми на Сървайвър 4, където племето Таяк, което си беше супер стабилно се разпадна за сметка на най-слабото Минданао. Същото го наблюдаваме и сега, но в по-добър сценарии.

# 1 063
Нищо няма да покаже и на елиминация, досега игрите се съобразяват с качествата на този, който продукцията иска да отпадне. Ако са със сходни, побутването се прави при защитниците им и съответно предимството.

# 1 064
Хора, стига. Йоана и лзаринов бяха на секунди след Катя и Милен в подреждането на пъзела. Вие ги изкарахте сякаш са се лутали още на първи ред. Просто онези бяха по-бързи и по-концентрирани. И това го казвам аз, която в момента се отвращавам органическинот Йоана. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт