💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 321
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 035
  • На брега на реката
Аз пък мисля, че правилно допуснаха смяна, иначе щеше да е агония за останалите. Още повече, че сред събарянето на пъзела, рибарите трябваше да чакат, за да им бъде съборен и техния и да започнат да го редят. Кой знае до кога щяха да чакат?!

А Симона е тежка и с тия големи бомби и беше трудно. Явно ръцете не са и силни.

# 1 036
Че Йоана е скрита лимонка - това е ясно. Само дето "скритото" не е интриганството ѝ. Колкото и да изглежда лошата героиня в тупаревския сериал, то тя определено е много по-интелигентна от много други участници. А, оказа се, и с по-добра физическа подготовка. Опитайте се да наредите елементарен детски пъзел, ако някой ви бърка в ръцете или застава пред вас в опит да се самоизтъкне. Тогава може и да схванете ролята на "помощниците" ѝ в реденето. Милен е наистина умен и идеално допълва и двете сестри. Катя е също много умна. Да, явно е нервачка, но пипето ѝ щрака много бързо. А Тодор е като питбула на едни познати - як, злобен и ... с никък коефициент на интелигентност. Няма как да схване, въпреки обясненията, че играта е такава. Ако Тодор трябваше да си спасява задника, то той щеше да иска всички и всичко. Но понеже правото е дадено на друг /как така?/, то вече не е мъжко, не е достойно и т.н. тъпотии. А Симона... ами толкова си може. Да, изглежда като амазонка, но определено само изглежда...

# 1 037
Не мисля, че Катя завижда на Йоана. Катя си има своето самочувствие и характер. Има си своя траектория, но си обича сестричката. Харесват ми, защото си се борят за своите си каузи и не се умилкват някому. Имат спортен сух, но не и кифленско поведение. Добра самооценка. Добре , че са те да направят сезона, че иначе щяхме да гледаме "мазни борби" от 17 век во главе с човека мускул. Хубаво е Тошко да иска да е победител, но е много видна разликата в класите. Тошко не е лош човек, но вън от спорта май не е видял много свят. А тази игра е и социална. Рибарите са най-интересни. Много хубаво се карат. Александър как изрази гнева си към Катя след пъзела...Човекът на нирваната се виждаше като победител , защото това е неговият подход. Станимира има нужда от повече четене на книги, защото не знае някои думи нито каква значат, нита как се произнасят, а ще става юрист. Но е сладка и упорита. Ники така сладко дудне през цялото време колко е велик. Цветни са и искрено ме забавляват.

# 1 038
Аз пък мисля, че правилно допуснаха смяна, иначе щеше да е агония за останалите. Още повече, че сред събарянето на пъзела, рибарите трябваше да чакат, за да им бъде съборен и техния и да започнат да го редят. Кой знае до кога щяха да чакат?!

А Симона е тежка и с тия големи бомби и беше трудно. Явно ръцете не са и силни.
Нямаше да чакат и техния пъзел да бъде съборен.
След като бутнат и последното кубче от пъзела на Ловците, ако техния е цял, директно печелят.

# 1 039
Не мисля, че Катя завижда на Йоана. Катя си има своето самочувствие и характер. Има си своя траектория, но си обича сестричката. Харесват ми, защото си се борят за своите си каузи и не се умилкват някому.
Е, умилкват се една на друга, което чак е малко претоплено от към лигави чувства... Все съм виждала сестри, ама такова чудо никога не съм виждала. Гушкане, галене, целувки, прегръдки, б@си!

И Тошко не е добър човек!

# 1 040
  • Germany
Аз пък си мисля, че ако Йоанна и Катя са в едно племе ще се скарат. Катето пали с 200 и за най-малкото, зависи какво са и говорили звездите през нощта 😎

# 1 041
  • Варна
Йоана за мен остава най-интересният образ в този сезон. Интересно ми е да представят пътя и до Йеилския университет. Какво училище е завършила в България, къде е живяла, кой и е бил подкрепа в усилията. За тези които не са изкушени в подобна тематика- обучението в такъв университет струва ок. 300 хил.долара за бакалавърска степен. Йоана очевидно се е преборила за стипендия. Каквито и мрачни черти да и приписвате тя  играе играта. Обучена е да оцелява в подобна тълпа и има физическите качества да го прави. Осъдително ли е, че си води играта? Според мен не. Тя прави и шоу, а е и загрижена как ще стои това в очите на зрителя, защото бъдещата и кариера зависи от връщането към този епизод в живота и. За мен се представя достойно за възрастта си. Следете как притежава и демонстрира качествата на най-добрите Ви ръководители. Checks and Ballances. Катя е от същото тесто, но няма подготовката на сестра си. Интересно ми е как ще развият образите им. Дано не навредят на момичето.
Как точно е очевидно, че се е преборила за стипендия? Ако беше така щяха да го напишат във визитката и.

# 1 042
Ами не изглеждат като да са от висока социална прослойка, как иначе, ако не със стипендия, би финансирала обучението си в такъв университет? То и самото преборване за стипендия си е постижение, защото не ги раздават на всеки на влизане. Но... това не я прави по-готин човек. Само че, готините трудно оцеляват в днешните вълчи времена. Оцеляват такива като Йоанна.

# 1 043
Вгледайте се в нюансите- има разлика между " не е лош човек" и "не е добър човек". Всъщност ние виждаме само някакви подбрани моменти на "сблъсъци" с интересни участници, които правят интрига. И да - в моето обкръжение всички сме много мили, особено най-близките - ако можем се прегръщаме и целуваме, буквално се вкопчваме един в друг, особено ако преживяваме стрес или не сме се виждали дълго време. Също се караме жестоко- до сълзи. За глупости. Както вероятно се случва във всички семейства. За мен това си е обич, а не лигавене. Това си е твоята плът и кръв. Вчера ги издебнах Катя и Йоана да видя как в суматохата на общите поздравления намериха начин да се прегърнат. Това дава сила и всеки го знае.
Какво е "готин човек"- да бърчи хиалуронови устни, да си заголва задника? Да бръщолеви врели некипели? Само който не се е преборил за постижение като на Йоана, може да го подценява. И ми повярвайте, че разбирам от тези неща. Ситото, пред което се минава за подобна стипендия е в конкуренция с ок. 10-15 хил.души за едно място. Явно е имала какво да покаже.

# 1 044
В сериозните фирми си правят проучване поне 6 месеца, не е мой проблем Йоана, нито бъдещата й реализация. Познавам хора, които чрез международни олимпиади са попаднали в такива университети. Нищо общо. Не ми харесва да гледам злобното същество. На други им харесва и виждат светло бъдеще. Ок. Уважавам чуждото мнение и темата е много приятна и забавна. Нека си остане такава.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:48 от Анонимен

# 1 045
Вайс и Тодор удариха дъното снощи. Кои си мислят,че са всъщност? Абослютно първични същества!
Милен и Боби все повече ми сатават симпатични;
Много съм доволна че ще гледаме дуел жълти-червени!
Надявам се Сюзън или Симона да си тръгне;

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 13:25 от Наоми

# 1 046
Какво е "готин човек"- да бърчи хиалуронови устни, да си заголва задника? Да бръщолеви врели некипели? Само който не се е преборил за постижение като на Йоана, може да го подценява. И ми повярвайте, че разбирам от тези неща. Ситото, пред което се минава за подобна стипендия е в конкуренция с ок. 10-15 хил.души за едно място. Явно е имала какво да покаже.
Е, как пък сложи точно тези характеристики на които да зададеш въпроса "това ли е готин човек"?! Не можа нещо по-нормално да кажеш и защо? Да ти повярвам на "повярвайте ми" тук, просто няма как, ще ме извиниш! Simple Smile

Светло бъдеще за Йоанна виждам, както вече казах, защото се ценят гадовете, които могат да манипулират и управляват хората. По този показател я очаква не светло, а блестящо бъдеще.
А иначе, дори по тези бръшлянени университети нищо не е каквото е било... Синът на не знам си какъв конгресмен или такъв някакъв, беше влязъл да учи в такъв университет срещу добро заплащане на човек, явил се на изпити вместо него. Далеч съм от мисълта, че това е единствен случай. Та толкова за Йейл сега. По времето на Хари Потър може и друго да е било.

# 1 047
Искам Сюзън да си ходи. Безполезна ми се струва. Вайс и тя, действат с 1 мозък. Ивана поне мисли нещо и изказва мнение. Харесва ми идеята за по 2 -те номинации на племе. Така и да се изправят 2 силни играчи имат шанс да се запазят 1/4. А и във всяка игра има по две коалиции и няма как да изхвърлят всички. В Сървайвър, това не ми харесваше, че нямаше битка между тези с най-много гласове, а дирекно си заминаваше човека с повече. Когато доминират повече хора в едно племе си беше резонно, което не е редно. Хора с качества да излизат преди такива, които само на късмет са там или на обещания.

# 1 048
  • Пловдив
Откъде дойде изводът, че като не харесваме поведението на Йоана ни допада първичния характер на Тошо?
Мислела била Йоана за публичния си образ после, за кариерата си. Вие ще наемете ли такъв служител?
Аз не, но много собственици или ръководители на фирми - да. На ръководни длъжности от хорота над тези длъжности, се търсят хора с точно такива качества. Колкото по-безскрупулен, толкова по-стремителна кариера. Ако случайно си и умен от към предмета на дейност, е добре дошло, но и само с йоанините качества, няма да те върнат. Важно е раята да се пасе умело, грубо казано.
+1
Точно такива хора се търсят и успяват в живота - безскрупулни, лицемери, интриганти, самовлюбени, а ако са и умни, ехеее.. . Та, Йоана ще стигне далеч.
Не знам кой ще номинират ловците, Симона със сигурност, но за номер 2 може и изненада да има. И, дано си тръгне най-слабият играч в крайна сметка.

# 1 049
Йоана е влязла в университета заради извънкласните активности, нали беше казала, че е доброволствала в разни природозащитни проекти по света. Вероятно заради това е спечелила и стипендия. То по принцип това е основното при кандидатстване там. Не знам дали със сестра ѝ не са и някакво етническо малцинство, което би било още по-голям +, и двете са доста тъмни.

Общи условия

Активация на акаунт