💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 305
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 020
За мен Йоана е образ, който не само не е интересен, но и ме отвращава. В отвратителните хора няма нищо интересно, оригинално. Момичето много ще изгуби от това предаване, силните фирми проучват всичко за кандидатите си, не мисля, че е в нейна полза подобна телевизионна изява. Но си е неин проблем, ние зрителите не искаме да гледаме интриганти и злоби, а игри, хъс, борба.

# 1 021
  • София
Милен с радост смени племето, защото е изключително интелигентен и толерантен човек, който се наслуша на просташкото дуднене и подскачане на капитан 1 мозъчна клетка, но пък не иска да се конфронтира открито с примата, и така успешно се спаси. За мен той е потенциален победител, силен на всички етажи от тялото си. Вече се вижда, че влияе положително и на рибарите, определено им идва добре такъв авторитет.
Боби също ми става все по-симпатичен, и външно, и вътрешно Laughing

# 1 022
  • Germany
Чак пък ще загуби момичето. Дреме му на някой си по света, че Йоанна била участвала в игра по Бг тв-то. Толкова навътре ги приемате тези неща, то чест, достойнство...рев за племе. Не са се оженили в това племе все пак. Само един ще спечели накрая, другите просто ще го подпират по пътя😉

# 1 023
Забелязахте ли, че сестрите ги бутат още от разпределението по групи? Катя и Йоана са хората, които решават пъзелите им и няма логика да се опитат да изгонят първо тях, а жътварите нямат такъв човек и даже биха взели Катя при тях ако имаха тази възможност. Милен може да ги е изненадал или да е бил избран за третото племе, но преразпределен в последствие.

Друг е въпросът, че тези пъзели са сравнително лесни и ми е малко смешно, че им трябва "човек за пъзелите". И аз бих се справил с повечето за 5-15 минути (за съжаление не мога за секунди като Йоана).

# 1 024
  • Козлодуй
Много харесвам мъж с китка на ухото Simple Smile

# 1 025
За мен Йоана е образ, който не само не е интересен, но и ме отвращава. В отвратителните хора няма нищо интересно, оригинално. Момичето много ще изгуби от това предаване, силните фирми проучват всичко за кандидатите си, не мисля, че е в нейна полза подобна телевизионна изява. Но си е неин проблем, ние зрителите не искаме да гледаме интриганти и злоби, а игри, хъс, борба.

И аз мисля, че ще загуби. Grinning Най-малкото никой, който е гледал ИВ и/или ни е чел тук, няма да се върже в бъдеще на игрите ѝ и няма да я мисли за наивна и глупава и всеки ще знае какъв ловък саботьор може да бъде.

# 1 026
Забелязахте ли, че сестрите ги бутат още от разпределението по групи? Катя и Йоана са хората, които решават пъзелите им и няма логика да се опитат да изгонят първо тях, а жътварите нямат такъв човек и даже биха взели Катя при тях ако имаха тази възможност. Милен може да ги е изненадал или да е бил избран за третото племе, но преразпределен в последствие.

Друг е въпросът, че тези пъзели са сравнително лесни и ми е малко смешно, че им трябва "човек за пъзелите". И аз бих се справил с повечето за 5-15 минути (за съжаление не мога за секунди като Йоана).
Естествено, че ги бутат. Аз дори си мисля, че когато Рибарите нямаше какво да ядат, на Катя са и давали храна по време на тайните и срещи с Йоана при Ралица.

# 1 027
🤔Само на мен ли ми стори, че Милен смени племето доста облекчен?

# 1 028

Подкрепям!!!

Не знам от кога лицемерието и интригантстването се приема за нормално, че даже и достойно за похвала. Аз усещам, че манипулативността на Йоана пробива и сред голяма част от зрителите и то благодарение на продукцията. Основно тя говори пред камерата, успява предварително да настрои зрителите, че ще се случи нещо крайно, в последствие се оказва, че не е точно така, но зрителят вече е изманипулиран. Пример - скритата камера с Тошко. И какво толкова по-различно показа Тодор - че е избухлив и първичен. Много се изненадах!!!
Успя да направи на глупчаки и Ваня, и Симона, сега гледам, че започва да пробва с Боби.

А като стана въпрос за прецакано племе, явно Ловците са прецакани от самото начало с вкарването на Троянски кон, който разбива племето отвътре и саботира игри. Май ще се окаже, че и основната заслуга за пъзелите е била на Милен, а не нейна... освен ако не продължава да лъже и да се прави на ударена.

# 1 029
Николай снощи ми направи лошо впечатление, когато чак вдигаше ръка да се изкаже, че той е бил човека от племето, дето искал да не вземат никого от другите племена. Дори и така да е, решението е взето, Александър обяви, че решението им е единодушно, логичното беше да замълчиш. И то още повече, че се видя, че Милен им спомогна за настоящата победа, т.е. изборът им е бил правилен и те вече с гордост могат да се видят като по-силно племе. Идеята му беше може би, да се издигне в нечии очи /Тодоровите/ и при сливане на племената, да го привлекат силните, а именно червените. Ама пък Милен им го каза и на двамата - и той би постъпил по този начин, това е игра.

За Симона и смяната ѝ - доста побутнаха по този начин червените. Тя не вися кой знае колко дълго време, че да я сменят на толкова ранен етап. Та рибарите още копаеха, т.е. не са били кой знае колко напред. Мен чак ме досмеша - мислех си, че реално рибарите можеха да стигнат до пъзела на ловците, да го разбият и да си отидат като победители до техния неразрушен пъзел, докато Симона още си виси.Това щеше да е брутална загуба.То по тази логика, защо на предната игра не смениха Катя за копането и ваденето на коловете. Ама нея я водеше спортната злоба, не се даде на едни колове.

# 1 030
  • ВАРНА
Айде вече и в  понеделник 19 октомври  епизодите ще са от 21.00 часа....
от 20.00 ч. всеки понеделник от 19.10 - шоуто на  Шеф Манчев.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 14:33 от Варненец

# 1 031
Ако Йоанна успее да завърши, едва ли ще се върне в България, така че не се безпокойте за бъдещата ѝ реализация.
Аз продължавам да мисля, че реални саботажи не е имало. Играта, за която твърдеше, че е саботирала, просто не беше за човек с нейния ръст. Трябваше предварително да се сетят и да я оставят да почива тогава.
Червените бяха сериозно подкрепени вчера от продукцията. А рибарите не са виновни, че са с човек по-малко от толкова много време. Естествено, беше им даден шанс при първата им победа. Чух доста глупости от Тодор и Вайс вчера.

# 1 032
Честно казано предпочитам да гледам биг брадърските елементи на игрите, отколкото кошмарите. Кошмарите, да ги сложат в праймтайма... нелогично ми е.

# 1 033
Йоанна след Йейл ще си намери хубава и добре платена рабпта на запад, където никой не го грижа за предването Игри на волята, а още по-малко от дълбокомислените коментари тук.

Аз я харесвам, защото е умна и добър стратег. Тя не смачкана от разни простаци и има самочувствие.
Аз си мисля, че тя искрено е загрижена за сестра си, докато сестра й завижда и иска да се доказва пред нея.

# 1 034
Откъде дойде изводът, че като не харесваме поведението на Йоана ни допада първичния характер на Тошо?
Мислела била Йоана за публичния си образ после, за кариерата си. Вие ще наемете ли такъв служител?
Аз не, но много собственици или ръководители на фирми - да. На ръководни длъжности от хорота над тези длъжности, се търсят хора с точно такива качества. Колкото по-безскрупулен, толкова по-стремителна кариера. Ако случайно си и умен от към предмета на дейност, е добре дошло, но и само с йоанините качества, няма да те върнат. Важно е раята да се пасе умело, грубо казано.

Общи условия

Активация на акаунт