💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 208
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 005
Е, глупости сега. Понякога прекалявате. За какви маймуни става въпрос и защо винаги трябва да има сценарий и нагласяване, не мога да разбера.
За някои хора и без да вземат наградата това си е ПР, реклама.
Много добре знаем за някои лица от подобни риалити формата с успешни кариери след това. Аз поне се сещам за няколко. Предполагам имат и хонорар за времето, което стоят там, така че....
Аз не бих отишла, но всеки с идеите и интереса си.

# 1 006
В последния Сървайвър пак имаше местене на участник (Деси) от едно племе в друго. Тогава самото си племе имаше право да избере кой да даде. Тук се получи по-добре, защото спечелилото племе, трябваше да решава, кой участник да привлекат и нямаше драми за малоценност. Аз, ако бях на Милен на мястото бих се зарадвал от това, че отивам в друго племе. Табуретката постоянно да те дирижира, не си е работа. Също, когато си бил в няколко племена и ако останеш до края, ще имаш повече поддръжници при гласовете.

# 1 007
Тогава и Милен не е напълно искрен и играе задкулисно, ако реално "му е писнало табуретката да го дирижира", защото в коментарите си казваше, че е ок Тодор да е капитан. Освен това той самия гласуваше за него. Ако Тодор е такъв диктатор, защо Милен не гласуваше за друг или за себе си?

# 1 008
  • Испания
Не знам дали помните първата потребителка/потребител, която/който се беше регистрирал/-а специално, за да ни информира. Писа жълтини за Чудомир, хвалебствия за Джералдин и за Милен, че бил избран, само защото носи фамилията Цветков. Тогава реагирах, че това е ужасно. Нито веднъж във формата не споменаха фамилията на Милен.
Убедена съм, че този човек, който писа, е някой от участниците.

# 1 009
Йоана за мен остава най-интересният образ в този сезон. Интересно ми е да представят пътя и до Йеилския университет. Какво училище е завършила в България, къде е живяла, кой и е бил подкрепа в усилията. За тези които не са изкушени в подобна тематика- обучението в такъв университет струва ок. 300 хил.долара за бакалавърска степен. Йоана очевидно се е преборила за стипендия. Каквито и мрачни черти да и приписвате тя  играе играта. Обучена е да оцелява в подобна тълпа и има физическите качества да го прави. Осъдително ли е, че си води играта? Според мен не. Тя прави и шоу, а е и загрижена как ще стои това в очите на зрителя, защото бъдещата и кариера зависи от връщането към този епизод в живота и. За мен се представя достойно за възрастта си. Следете как притежава и демонстрира качествата на най-добрите Ви ръководители. Checks and Ballances. Катя е от същото тесто, но няма подготовката на сестра си. Интересно ми е как ще развият образите им. Дано не навредят на момичето.

# 1 010
  • Испания
Идеята за китките зад ушите на УибаУите, разбира се, е била на Николай.

# 1 011
Тогава и Милен не е напълно искрен и играе задкулисно, ако реално "му е писнало табуретката да го дирижира", защото в коментарите си казваше, че е ок Тодор да е капитан. Освен това той самия гласуваше за него. Ако Тодор е такъв диктатор, защо Милен не гласуваше за друг или за себе си?

Защото го вижда, че постоянно изявява желание да е капитан, а Милен е интелигентен човек, няма да тръгне да се драпа за това. Гласува за него за да няма ядове. При самото гласуване Тошко попива, кой за кого гласува и си има наум за този човек. Симона и Лазаринов го следват, защото не искат да имат конфликти, нямат характер да се опълчат. Милен има, но си знае, че е твърдоглав и всичко го приема много лично.

# 1 012
  • На брега на реката
Вайс и Сюзън са си в схема от преди предаването, така че тия обяснвния, как не се били наговорили, а изведнъж и тримата посочват Влади, хич не вървят. Иначе Любо  и компания се наговаряли.. Крадецът вика дръжте крадеца е тяхната работа. Да си ходят към Столипиново, викам аз. 😂
Вайс посочи Джери,  а не Влади!

Не мога да ги трая тези тримата, особено Матрьошката - нагъл лигоч и Сюзан, която за мен мяза на сополиво цигане.  Чак съжалявам, че Влади е добре възпитан и се въздържа от по-директни коментари. Любо, Влади и Джери участват във всички етапи от игрите, а онези мишки си избират къде да играят и къде, не и пак някой друг им е виновен!

# 1 013
  • София
Йоана за мен остава най-интересният образ в този сезон. Интересно ми е да представят пътя и до Йеилския университет. Какво училище е завършила в България, къде е живяла, кой и е бил подкрепа в усилията. За тези които не са изкушени в подобна тематика- обучението в такъв университет струва ок. 300 хил.долара за бакалавърска степен. Йоана очевидно се е преборила за стипендия. Каквито и мрачни черти да и приписвате тя  играе играта. Обучена е да оцелява в подобна тълпа и има физическите качества да го прави. Осъдително ли е, че си води играта? Според мен не. Тя прави и шоу, а е и загрижена как ще стои това в очите на зрителя, защото бъдещата и кариера зависи от връщането към този епизод в живота и. За мен се представя достойно за възрастта си. Следете как притежава и демонстрира качествата на най-добрите Ви ръководители. Checks and Ballances. Катя е от същото тесто, но няма подготовката на сестра си. Интересно ми е как ще развият образите им. Дано не навредят на момичето.
Йоанче, ти ли си? 😅 Колко хвалебствени дитирамби изля за перфектната възпитаничка на Йейл? Не мога да повярвам, че плетенето на интриги и злобното съскане зад гърба на другите се възприема като достойно представяне и качества на перфектен ръководител. В какъв свят живеете вие?

# 1 014
Видимо е според мен,че Тупарев втори сезон прави едни и същи номера.Червеният отбор и двата сезона е най-силния и със странични намеси разтурват отбора.Мисля си че пак ще направят така,че да се разпаднат,което е жалко,защото силни играчи като Ваня и Тодор ще бъдат постоянно застрашени да са номинирани и ще бъдат ползвани да разчистят пътя на много по-слаби играчи от тях.

# 1 015
Живея в реалния свят, в който такива хора като Йоана биват готвени да ни ръководят. Да си ръководител значи да управляваш хора. Да правиш стратегии, да използваш потенциала на другите за постигане на цели. Спрямо играта това е достойно представяне. Напудрени представи за "достойно" представяне има само в приказките. А живеем в свят, в който поведение на индивиди като Тошко се приема за доблестно и мъжествено, защото "казва истината в очите". Колко истини ще кажете в очите днес и не е ли това по-скоро израз на първичност? Колко достойнство има в това някой да нарича провали "женска работа"? Елате Вие в действителността. И не , не съм Йоана. Но бих се радвала да имам нейните спортни качества и младост.

# 1 016
  • София
Определено това е начин да си постигнеш целите, Йоанниният. Но не е красиво да го видиш по тв и да го подкрепиш на глас. Има си качество момичето, спор няма. Просто българинът иска да има самоотвержен герой, когото да награди с харесването и гласа си. А пък иначе си прави в реала същите интрижки. И да уточня, че не я харесвам. Но не отричам качествата й, както и това, че определено знае в какъв свят живее.

# 1 017
Вайс и Сюзън са си в схема от преди предаването, така че тия обяснвния, как не се били наговорили, а изведнъж и тримата посочват Влади, хич не вървят. Иначе Любо  и компания се наговаряли.. Крадецът вика дръжте крадеца е тяхната работа. Да си ходят към Столипиново, викам аз. 😂
Вайс посочи Джери,  а не Влади!

Не мога да ги трая тези тримата, особено Матрьошката - нагъл лигоч и Сюзан, която за мен мяза на сополиво цигане.  Чак съжалявам, че Влади е добре възпитан и се въздържа от по-директни коментари. Любо, Влади и Джери участват във всички етапи от игрите, а онези мишки си избират къде да играят и къде, не и пак някой друг им е виновен!

Просто си има тен Сюзън Grinning, не е мой тип, бих си взел Катето да ми е весело. Иначе това, че са си дружки в живота за Сюзън и Вайс е напълно вярно. Гледах клип от Legion Run 2019 и на стената я видях Сюзън, както и Вайс. Двамата работят в Pulse Fitness, защото бяха и с тяхните тениски. За изказването на Вайс, че е трябвало да го питат за номинациите, кой да номинират само не разбрах, като какъв се явява в племено. Нямало коалиция, не пускат кокала и не пускат. Вайс си е хиена, не гласува за мъжете в племето си, да не му правят сечено. Знае, че само 2 гласа са необходи за 2-рия дуелист. Ако отпадне, някой от техния лагер. Няма дори да сънуват капитанството.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 10:05 от YuliyanRS

# 1 018
Не знам дали помните първата потребителка/потребител, която/който се беше регистрирал/-а специално, за да ни информира. Писа жълтини за Чудомир, хвалебствия за Джералдин и за Милен, че бил избран, само защото носи фамилията Цветков. Тогава реагирах, че това е ужасно. Нито веднъж във формата не споменаха фамилията на Милен.
Убедена съм, че този човек, който писа, е някой от участниците.

Аз също тогава се учудих за Милен и сега се учудвам още повече. Че той е по-добър състезател от повечето, вкарани вътре. Много нелеп коментар за Милен наистина. Sad

# 1 019
  • София
Откъде дойде изводът, че като не харесваме поведението на Йоана ни допада първичния характер на Тошо?
Мислела била Йоана за публичния си образ после, за кариерата си. Вие ще наемете ли такъв служител?

Общи условия

Активация на акаунт