💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 443
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 095
Портфолиото на Ваня и някой спомена, че била висока... 163 см. е
https://smartcast.bg/bg/content/vanesa-siymor

Събирам си парченцата сега, щото се сцепих от завист...

Такава ли и е фамилията или е псевдоним? Изглеждаше ми по-голяма на години, а тя мома за женене Grinning

# 1 096
  • out of space
За съвета довечера Симона ще е твърдо номинирана. Няма начин да и се размине. Тя е слабото звено, а на този етап от играта, Ловците не могат да допускат повече загуби.

Anguished

Абсолютна машина е Сузи!

Ако тя е слабото звено, Ивана какво е?!?! Плува по-добре, тича по-бързо, реди пъзелите вярно?!

# 1 097
  • София
Не Сузи, за Симона говори Diavolo.

# 1 098
Скрит текст:
Портфолиото на Ваня и някой спомена, че била висока... 163 см. е
https://smartcast.bg/bg/content/vanesa-siymor

Събирам си парченцата сега, щото се сцепих от завист...
Такава ли и е фамилията или е псевдоним? Изглеждаше ми по-голяма на години, а тя мома за женене Grinning
Артистичен псевдоним е цялото "Ванеса Сиймор", Ваня Запрянова се казва иначе.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 15:05 от Анонимен

# 1 099
  • ВАРНА
Това умаловажаване на постиженията на Йоанна е чиста проба завист. Като е толкова лесно, хайде всички вкупом в Йейл. Simple Smile

Едва ли е злоба при абсолютно всички. 

Просто се вижда че има разлика в учащ преди 20 години и днешен такъв в бръшляновите университети.

А колкото до това че би мого да и попречи участието в това шоу.   
Не е задължътелно...масово 95% от американците не знаят дори на кой континент е странати ни - пък да гледат бг.тв....има едно бг.хлапе студент във Вашингтон - много популярен ютубър...беше пуснал зимата интервю с учителите си....и точно учителката му география къде е страната ни...дори континета не можа да налучка от 3 пъти!

# 1 100
  • София
А направи ли ви впечатление вчера Ралица,изправена,с осанка и патос произнася думите
Ловци,вие вчера се измъкнахте на косъм от номинация,но днес целостта на вашето племе е застрашена!

Ох, първо се смях,после се вбесих.Каква цялост,какъв косъм,то вчера си беше директна елиминация.

# 1 101
  • Варна
Йоана е влязла в университета заради извънкласните активности, нали беше казала, че е доброволствала в разни природозащитни проекти по света. Вероятно заради това е спечелила и стипендия. То по принцип това е основното при кандидатстване там. Не знам дали със сестра ѝ не са и някакво етническо малцинство, което би било още по-голям +, и двете са доста тъмни.
Ако Ви олеква да подценявате някого- ок. Не пропускайте обаче освен доброволчеството знанията  по английски език и изпита toefl и sat, оценка от дипломата и други проучвания. Дори всеки курс се “окомплектова” както за предаване на Тупарев с различни профили студенти. Но ако Ви устройва да ги причислите към малцинство- дай боже всички в малцинството да имат такива качества.
Защо не казваш, че е завършила Американския колеж в София? Може би и там е завършила със стипендия?

И какво доказва това? Семейството и има пари? Не е задължително - Според сайта на Американсия колеж:
Цитат
На близо 90% от кандидатствалите за намаляване на учебната такса на учениците през учебната 2019 - 2020 г., е предоставено такова. Намаляването на годишната учебна такса варира от 10% до 100%. Общо над 1 494 010 лв. са отпуснати на семействата на нашите ученици.
Но дори да е била изцяло платено обучение, пак не виждам как това умаловажава нейните лични постижения.
Сама си си отговорила на въпроса. И не умаловажавам личните и постижения. Смешно ми е, че се опитваш да я изкараш, че всичко е постигнала сама, без финансовата подкрепа на семейството.

# 1 102
  • Пловдив
А направи ли ви впечатление вчера Ралица,изправена,с осанка и патос произнася думите
Ловци,вие вчера се измъкнахте на косъм от номинация,но днес целостта на вашето племе е застрашена!

Ох, първо се смях,после се вбесих.Каква цялост,какъв косъм,то вчера си беше директна елиминация.
Ралица говори каквото и кажат. Целият им сценарий е такава боза.

# 1 103
  • София
То звучеше нелепо.Можеха да й напишат друг текст,а не обичайният по сценарий.
Допускам дори,че е било толкова скоростно решение,че не са се сетили малко да доукрасят сценария за следващия ден.

# 1 104
Затова заместването на патетичната Александра с Ралица, нищо не промени. Явно ролята върви с патоса. Така я режисират, а режисьорът на тези слова е завършил в класа на Кръстьо Сарафов още...

# 1 105
  • София
Азалия,не ме разбра.Не в патоса е възражението ми,а в думите,които тя трябва да изрече.По сценарий общо взето винаги се произнасят точно тези реплики.Но конкретно в този случай,с това племе не беше редно да им изчетат точно този текст,тъй като чисто фактически и практически целостта на тяхното племе не е висяла на косъм,те реално се лишиха от един човек.
Та в този ред на мисли допускам,че вчерашните събития са били доста внезапни.Защото сценарият е готов и просто се допълват имена на мястото на многоточията.И ако се случва така ,че по сценарий и трябвало да има пленяване,на другия ден текстът трябва да е малко по-различен,а не стандартният.

# 1 106
  • София
Куршумчето си е комплексна. В смисъл преди да я забият на пъзелите се видя, че си има и бързина и издръжливост. Със сигурност е доста по-добре подготвена от повече жени участници в тазгодишния формат, така че далеч може да стигне. Само не знам в кой момент когато двете сестри се изчерпат от продукцията ще им забият ножа, защото може и да са интересни и обсъждани, но познавайки Тупарев и компания от продукцията няма да искат точно такъв типаж да спечели формата. Така че за мен те са обречени, поне що касае крайната победа. Но това са си мои разсъждения.
Да, прав е Любо, а и други. Прекалено много се паля за глупости, ама аз съм си така по принцип що касае филми, сериали, реалити, спорт, знаете ме (повечето). Ще се опитам да забравя за ритуалното убийство на племето Ловци (имало едно време) и жалката намеса на продукцията и да дам нов старт на ''шоуто'' от понеделник при новите условия вече. Било каквото било, уви.
Все пак фаворитите ми все още са в играта и ще им стискам палци, пък ''докъдето им стигнат силите'' до там. Wink

# 1 107
То па какво му е наред на това шоу та и това да е. Сега те разбрах, но при всичко останало и това е "в реда на нещата"...

# 1 108
И какво доказва това? Семейството и има пари? Не е задължително - Според сайта на Американсия колеж:
Цитат
На близо 90% от кандидатствалите за намаляване на учебната такса на учениците през учебната 2019 - 2020 г., е предоставено такова. Намаляването на годишната учебна такса варира от 10% до 100%. Общо над 1 494 010 лв. са отпуснати на семействата на нашите ученици.
Но дори да е била изцяло платено обучение, пак не виждам как това умаловажава нейните лични постижения.
Сама си си отговорила на въпроса. И не умаловажавам личните и постижения. Смешно ми е, че се опитваш да я изкараш, че всичко е постигнала сама, без финансовата подкрепа на семейството.

Не се опитвам да изкарам някого, че сам е постигнал нещо си. Малко хора са постигнали всичко сами. Просто не приемам как с лекота умалважаваме някого или постиженията му, само да се чувстваме на неговото ниво или дори над него. Ако беше лесно, всеки втори българин, щеше да е с диплома от университет от бръшляновата лига, а не с такава от някой от свободните университети.

# 1 109
Не всички живеят с болни амбиции...
А и ти къде видя постиженията? Ние знаем това, което те ни казват. Ако я познаваш лично и си вътре в живота ѝ разбирам да я защитаваш така, ама в този случай всичко казано е точно толкова вярно колкото казаното за всички останали участници. Аз какви коментари прочетох за една от добрите участнички във формата из интернет, бедна ти е фантазията просто... Да седна да им вярвам ли?!

Общи условия

Активация на акаунт