💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 376
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 080
Да, но не говорим за понякога, а за снощния случай, и че едната се справи а другата не, не заради ръстовете си.
А заради кое?
А Милен заради кое се справи?
Милен се справи, но не се справи най-добре. Вървеше наравно с Ваня, която е значително по-слаба физически.
Впочем Милен изобщо не е най-силния мъж там, той е най-комплексния, има разлика, въпреки че многократно се видя, че когато става въпрос за точност никакъв го няма.
Видя се кои се справиха най-добре на висенето- Тодор, Борислав, Ваня и интригантката, Симона ги забави.

# 1 081
  • Варна
Йоана е влязла в университета заради извънкласните активности, нали беше казала, че е доброволствала в разни природозащитни проекти по света. Вероятно заради това е спечелила и стипендия. То по принцип това е основното при кандидатстване там. Не знам дали със сестра ѝ не са и някакво етническо малцинство, което би било още по-голям +, и двете са доста тъмни.
Ако Ви олеква да подценявате някого- ок. Не пропускайте обаче освен доброволчеството знанията  по английски език и изпита toefl и sat, оценка от дипломата и други проучвания. Дори всеки курс се “окомплектова” както за предаване на Тупарев с различни профили студенти. Но ако Ви устройва да ги причислите към малцинство- дай боже всички в малцинството да имат такива качества.
Защо не казваш, че е завършила Американския колеж в София? Може би и там е завършила със стипендия?

# 1 082
  • София
Пропуснах да отбележа Борислав.Приятно съм изненадана от хубавия му изказ.На фона на всички останали мъже направо изпъкна по не в моите очи.

# 1 083
Екатерина "Велика" наистина се справи чудесно в игрите тази седмица, но чак пък да я харесам... Представям си какъв ужас е да трябва да я изтърпяваш 24 часа в денонощието, повече от месец. Затова не разбирам защо така масово се нахвърлиха някои срещу Алекс за поведението му след спечелената битка. Ами че то си е истинско геройство поведението му към нея вече толкова време. И той е човек и има нерви все пак. А и аз съм убедена, че Катя го е провокирал с хапливия си език, само че това ни го спестиха, видяхме само финала с неговото изтрещяване. Ма каква е мила и  добра с Милен, душичка, май и тя като сестричката знае как да се нагажда.

# 1 084
Въпроса не е кой се е справил най-добре, а че всички се справиха, и ниски и високи, само Симона не. Ами тя и Ваня е висока, пък казваш че се е справила най-добре.
Значи Йоана не е минала защото примерно е здрава в ръцете и има мускули и здрав гръб, а защото е ниска...
И на мен Йоана не ми е симпатична, но се опитвате глупаво да ѝ омаловажите представянето в случая.

# 1 085
  • Вестерос
Диаволо, много бъркаш, че ако си гласувал да се разпаднат Рибарите означава, че са ти смотани и противни и т.н.

Ето, видя какво писах за тях. НО пак гласувах да се разпаднат, защото искам да ги видя и с други и защото БЯХА САМО 5!

Не прави обобщения от някакви анкетки.

# 1 086
А не зависи ли от това какви мускули имаш, а не дали си табуретчеста или не.
Той и Милен е големичък, пък мина.
оф, Lemy, не разбра 'начи....Симона беше слаба и стройна, когато несправедливо я оставиха на резервната скамейка, но за вчерашия й неуспех причината беше, че е  по-тежка от табуретчестата Йоанна.
За мен Симона си е комплексарка, от типа жени прилепчиви към мъжете и се вижда, че без "гръб" е нестабилна и неуверена. И има защо.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 15:59 от Фръц!

# 1 087
Аз за Йоанна по скоро се притеснявах дали ще стигне до прътовете, заради ръста си, ама се справи миньончето - подскочи и се хвана. Представях си как Димо ще извика "Някой да повдигне Йоанна, да се хване" Grinning.

# 1 088
Ох бе Фръц 😄
Аз гледам от скоро, но има резон в думите ти.

# 1 089
  • София
Аз за Йоанна по скоро се притеснявах дали ще стигне до прътовете, заради ръста си, ама се справи миньончето - подскочи и се хвана. Представях си как Димо ще извика "Някой да повдигне Йоанна, да се хване" Grinning.
И аз,честно. Grinning Но за после нямах съмнения,че ще мине куршумчето.
Не чететете вие.Симона е споделила,че е имала рана на дланта,положи усилия,срамува се от провала си и съм сигурна,че ще поеме отговорността за загубата.Аз съм слонна да и вярвам,защото нещо дочух,че в началото я питаха за ръката,но тогава беше моментът да я сложат на друга позиция все пак.

# 1 090
Йоана е влязла в университета заради извънкласните активности, нали беше казала, че е доброволствала в разни природозащитни проекти по света. Вероятно заради това е спечелила и стипендия. То по принцип това е основното при кандидатстване там. Не знам дали със сестра ѝ не са и някакво етническо малцинство, което би било още по-голям +, и двете са доста тъмни.
Ако Ви олеква да подценявате някого- ок. Не пропускайте обаче освен доброволчеството знанията  по английски език и изпита toefl и sat, оценка от дипломата и други проучвания. Дори всеки курс се “окомплектова” както за предаване на Тупарев с различни профили студенти. Но ако Ви устройва да ги причислите към малцинство- дай боже всички в малцинството да имат такива качества.
Защо не казваш, че е завършила Американския колеж в София? Може би и там е завършила със стипендия?

И какво доказва това? Семейството и има пари? Не е задължително - Според сайта на Американсия колеж:
Цитат
На близо 90% от кандидатствалите за намаляване на учебната такса на учениците през учебната 2019 - 2020 г., е предоставено такова. Намаляването на годишната учебна такса варира от 10% до 100%. Общо над 1 494 010 лв. са отпуснати на семействата на нашите ученици.
Но дори да е била изцяло платено обучение, пак не виждам как това умаловажава нейните лични постижения.

# 1 091
Четох й оправданията. Ми че те имаха време да си изградят стратегия....тя защо се е натискали пак да играе?
Йоанна мн точно каза, че често Симона се надценява

# 1 092
Това умаловажаване на постиженията на Йоанна е чиста проба завист. Като е толкова лесно, хайде всички вкупом в Йейл. Simple Smile

# 1 093
Портфолиото на Ваня и някой спомена, че била висока... 163 см. е
https://smartcast.bg/bg/content/vanesa-siymor

Събирам си парченцата сега, щото се сцепих от завист...

# 1 094
Гледам, че темата е залитнала към Ода за постиженията на Йоана Grinning Щом има хора, които смятат, че учене в международен университет е космическо постижение, не е тази тема и този разговор това, което ще им обърне мнението. Това е въпрос на среда, близки, познати, собствени постижения и познаване на обстановката. Последното нещо, което ме впечатлява в Йоана, е къде учи. На един Гугъл търсене е, какви стипендии, бонуси и програми предлага Йейл, да не говорим за квотите и другите критерии за разнообразие на елитните университети, благодарение на които всеки може да попадне сред студентите.
Интересът ми към Йоана се изчерпва с участието ѝ в Игрите, а там решението на тази елитна студентка да се държи, както се държи, е лично нейно. Щом е толкова интелигентна, можеше да прецени в каква ситуация попада и да я отиграе по-добре или да откаже. Самото ѝ участие във водевила говори повече от Йейл и Мейл, докъде се простират възможностите ѝ. Така че ѝ пожелавам скорошно отпадане от формата, за да може да има повече време да заляга над учебниците и да се връща да ни ръководи, както беше написано в едно предно мнение.

Общи условия

Активация на акаунт