💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 400
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 065
Вие сериозно ли смятате, че само Вайс и Сюзън се познават от преди формата?
Не, разбира се, ама само тия имат общо минало и настояще (освен сестрите). Иначе да, по форматите са едни и същи мързели или амбициозни странници, които смятат, че така ще изкарат средствата ,с които ще изградят светло бъдеще или пък детската им мечта е да ги дават по телевизора. Виж че като се заснимат, се знаят от всички сезони и всички риалитита... И това е една особена "болест", която има все по-благодатна почва в наши дни.

Вие този отрязък от време "секунда" за нищо го нямате, значи... 1/4 от пъзела им липсваше когато Катя и Милен завършиха своя. Wink

# 1 066
Йоана спомена, че е добър плувец, така че нищо чудно да има здрави ръце и рамене, както и показа снощи. И мен ме изкефи как претича набързо, на фона на трагичната Симона. И не мисля че е заради ръста.

# 1 067
Йоана спомена, че е добър плувец, така че нищо чудно да има здрави ръце, както и показа снощи. И мен ме изкефи как претича набързо, на фона на трагичната Симона. И не мисля че е заради ръста.
Симона е по-едра, но е по-стройна съответно кекава, докато Йоана е по-набита и табуретчестта. Самото телце и е по-късо. Нещо като Тодор, но в женски вариант.

# 1 068
Цитат на: Христина Василева 678957
Не мога да разбера ,защо всички се ядосват на Вайс и Сюзън,че били в някаква си коалиция.Нормално е като влизаш в даден формат да си имаш някаква стратегия за играта било то в коалиция или не.Както каза снощи Ваня ,че ако нямаш стратегия за играта значи си глупак, още по-малко че Вайс и Сюзън се познат от вън и е нормално да си пазят гърба.
А, защо продължават да отричат тогава, че има коалиция, като реално освен зрителите и самите участници в отбора им го виждат? След номинациите вчера, направо се на*раха, че Сюзън е номинирана, и че не им се получи за пореден път Ивана да го отнесе.
Като влизаш в такъв формат е нормално да имаш стратегия - да, но не е нормално да влизаш с гадже, сестра, гинка, стринка, минка. Ок, хубаво, познават се от преди, а защо като бяха в резиденцията Сюзън се прави на ударена, че са се запознали едва в предаването? Влезли двойка/приятели (или и аз не знам какви са вече) и случайно се паднали в един и същ отбор. Пф.

# 1 069
А не зависи ли от това какви мускули имаш, а не дали си табуретчеста или не.
Той и Милен е големичък, пък мина.

# 1 070
На Симона проблем ѝ бяха по-скоро дланите, а не мускулите на ръцете или килограмите.

# 1 071
  • София
Много ме е яд, че ловците отиват на номинация. Предполагам, че ще посочат Симона като първи номиниран, а за втори се колебая кой може да е. Може би Ваня или Йоанна. Надявам се да спечелят и да се върнат и двамата номинирани, даже и Симона, която намирам за най-слабото им звено, но само, за да се запази племето. Ако може и в понеделник/вторник да успеят да си върнат Милен и след това вече да се разпределят рибарите между другите два отбора.
Е, подозирам, че няма да стане така, но ще се надявам до последно.
Не ми се иска да става като миналата година и да се разпадне най-силното племе за сметка на най-слабото. Каквото и да се случи, със сигурност не искам рибар да спечели. Може да са забавни за гледане в ББ сцени, но това е друг формат и аз лично предпочитам да гледам добри и комплексни игри и битки. Изключение при сините са Николай и Катя, но не и някой от тях да е победител.
По повод пъзелите, започвам да си мисля, че Йоанна говорейки преди битка за саботажи, го прави с цел да има как да си измие ръцете, че е било нарочно, ако не се справи с някой пъзел. Видя се на два, даже три май, че тя, ако не е с Милен, не успява.
И последно, надявам се да видим, а знаейки продуцентите какви сценарии обичат е доста вероятно да се случи, да се изправят на битка една срещу друга двете сестри. И да има и пъзел.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 13:35 от geriiii_

# 1 072
А не зависи ли от това какви мускули имаш, а не дали си табуретчеста или не.
Той и Милен е големичък, пък мина.
Има значение, но не само. Понякога мускулите могат и да тежат и в бой например да ти свършат добра работа (тежка ръка), но за висене например да са ти в тежест.

# 1 073
Да, но не говорим за понякога, а за снощния случай, и че едната се справи а другата не, не заради ръстовете си.

# 1 074
Само вижте резултатите от анкетата. Те казват всичко.
За втори пореден сезон Тупарев ни прави на маймуни. Но още по-жалко, че самите играчи там ги правят на маймуни. Няма равни условия, няма равен старт, всичко е пародия.

Дяволче, ти сега ли го разбра това?Още миналият сезон ви казвах, да не го вземате на сериозно това предаване, защото то е пълна бутафория.Ти само им погледни огъня на съветите.В гората са, пълно с дърва и вместо да си запалят един истински огън, пуснали газова горелка.Не ги вземай толкова навътре нещата.Това не е спортно състезание, а шоу.Поради тази причина сценаристите бутат играта в различни посоки, за да се получи шоуто.Затова и подсилиха рибарите, защото по сценарий явно е рано за разпадане на някое племе.Другият им проблем е че явно заимстват от игрите от оригиналното предаване, само че при нас участниците са в пъти по зле.Затова и някои участници запъват някъде и не могат да продължат и се налага да се правят смени в движение и да се променят правилата по време на самата игра.Всичко им е недомислено и аматьорско.Колкото и да не харесвам Иван и Андрей, чак такива издънки при тях няма.Игрите са си премислени и съобразени с участниците.Още от миналият път това шоу го гледам като пародия и хич не им се връзвам на плиткият сценарий.

# 1 075
Да, но не говорим за понякога, а за снощния случай, и че едната се справи а другата не, не заради ръстовете си.
А заради кое?

# 1 076
Йоана спомена, че е добър плувец, така че нищо чудно да има здрави ръце и рамене, както и показа снощи. И мен ме изкефи как претича набързо, на фона на трагичната Симона. И не мисля че е заради ръста.
Йоанна не просто спомена, тя е добър плувец. В игри където трябваше да се плува го показа.

# 1 077
  • Вестерос
Тодор и героизъм Joy Тази вечер така готино се смях с коментарите тук, че не гледах и толкова внимателно, но тук такива смешни неща прочетох, че се посмях от сърце.
Да, твоето мнение е най-меродавно. Както ти казваш, така е.

На мен са ми забавни. На тебе като не са-ок. не мисля, че трябва да се обяснявам защо за мен това е така.
Въпросът ми беше реторичен. Грам не държа да ми се обясняваш.
Хахаха явно май не знаеш какво е реторичен въпрос, че окачествяваш твоят за такъв, че и ти се обясняваш защо не мислиш така, ок, ок хаха Grinning

# 1 078
А заради кое?
А Милен заради кое се справи?

# 1 079
  • София
Изведнъж много защитници се появиха на тези рибарчета. Вижте само резултатите от анкетата над главите ви. Да не отварям тема колко осмивани бяха тук и то масово. Колко лесно се влияе на масовката за няма и седмица време. Телевизията е голяма сила и магия, ето ви го и нагледно. Не случайно и така лесно се управляват и манипулират хората.
Да,Екатерина стана най-харесвана.После се обзалагам,че ще я последва Вайс,на сто процента.Аз ще съм една от малкото,които няма да ми обърнат представите за тези двамата.
Милен си тръгнал облекчен?Той ми беше фаворит за наградата,пиша го в минало време,защото пак на сто процента се обзалагам,че тази маневра положи началото на неговия край.Жалко,много жалко.
Логиката на сценария сочи ,че ще разпаднат ловците,ще засилят жътварите и после ще трябва да избираме някой между Джералдин и Влади.Абсолютно безлични,неоткрояващи се с някакви спортни качества,но вписващи се в идеала на зрителите да са тихи,кротки и добрички.Предвиждам дуел между Влади и Симонка,която той взима,печели и нейните жълтици и яхва гребена на народната любов.

Общи условия

Активация на акаунт