💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 910
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 245
Искам Сюзън да отпадне. Но най-вече Симона. Дано е по-скоро. Неприятна женица с леко поведение, като пачавра ми е.

# 1 246
  • София
То не, че и те стока, ама Ралица и аз нямаше да я изтърпя. Joy

# 1 247
  • Испания
Искам да си ходи Йоанна, но знам, че ще я гледаме до финала.

# 1 248
  • Варна
Тодор сам си признава, че е сексист. И за това ли трябва да му ръкопляскаме защото е "честен" и си казва всичко? Продуцентите кога ще се научат да не канят такива примати по предаванията си?
Пожелавам на Тодор някоя жена да го елиминира. Уникално прост човек.

# 1 249
Симона май е по-плитка и от Тодор. Изключително ми е противна!

# 1 250
Чакайте сега не разбрах какво се случи?
Нали Симона и Йоанна бяха на елиминации, защо сега Ваня?!
Някъде назад четох, че Тодор я изпратил. Толкоз ли чак я ненавижда Ваня и симпатизира на Симона, божке божке , да му имам мисленето на тоя!

# 1 251
Тодор ще плати сметката накрая или на Ваня или на Йо, сигурен съм. С лихвите за времето.

# 1 252
  • София
Много ми хареса Ваня днес на съвета. Каза им истината в очите, въпреки тъпото влизане на Ралица с това дали харесвала Боби.
Дано двете с Йо се върнат като победители още днес. Това ще е най-добрия вариант. Или в най-лошия, едната с 50 гроша днес, а другата със стоте утре. Simple Smile

# 1 253
  • София
Някъде назад четох, че Тодор я изпратил. Толкоз ли чак я ненавижда Ваня и симпатизира на Симона, божке божке , да му имам мисленето на тоя!
Не и симпатизира... търси лакеи!

# 1 254

Симона, Ваня и Йоанна бяха с по два гласа и Тодор реши да спаси Симона.

# 1 255
Тошко днес се вкара във волейбола. Прост та дрънка! Боби се разтопи от кеф...

# 1 256
Боби прецака всичко. Разочаровах се

# 1 257
За Ловците е плюс, че Симона няма да е на арената в такава конфигурация от противници.

# 1 258
Скрит текст:
В картичката за рождения ден на Тодор, нали пишеше името на Ваня, т.е. няма да отпадне тази седмица. Но пък според картичката Тодор и Ваня са ожънати

# 1 259
Айде сега хората със спойлерите най-надлежно да си ги занесат в задния двор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт