💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 897
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 260
Явно няма да гледаме разформирането следващата седмица, защото сега ако отпадне Жътвар..
спойлер
Скрит текст:
не мога да си обясня снимките на Катя с жълтия екип

# 1 261
  • София
Погледнато от друг ъгъл, това си е цяло изкуство, така да ги докарат нещата, че от 3 жени и 3 мъже в племето, трите жени да имат по 2 гласа?!?! :О
Йо спечели първата битка в Игра на тронове, но днес и го върнаха и резултата е равен. Въпросът е кой ще се смеее последен. Wink

# 1 262
Една кокошка има повече акъл от Симона. А този Борислав много прост, явно искат да си ходят всички в племето. Не вижда, че е на опашката след Йоана и Ваня. В този случай искам Сюзан да отпадне. Катя няма да разбере, че е на номинация сестра и.

# 1 263
Радвам се, че в обкръжението ми няма и няма как да контактувам със същества като Симона и Ивана - не ми се пишат епитети. Надявам се да не ми се налага да се сблъсквам и с аналога на Ваня, защото независимо от неоспоримите и качества в играта, тя е много опасен човек. А Сюзън и Вайсчо, колко жалко е изобщо да им се дава трибуна

# 1 264
Ехаааа! Не очаквах точно така да се развият нещата.
Обаче много се радвам като се разбие спойлер, редовно някой нахлува и пуска текст, който не крие или пък го скрива и не пише нищо, съответно аз скролвайки го отварям по инерция.
Аз искам да напусне Сюзън, Йоана и Ваня ги харесвам като играчи, а за Влади силно ще страдам. Това ще са интересни битки обаче при всяко положение, защото от моя гледна точка са възлови играчи.
Смешно е обаче как здрави мъже застават и коментират как ще се номинират един друг, за да спасяват племето и после отиват на съвет и де що има жени си тръгват номинирани.Joy
Симона ги бави вече в няколко игри, но всяка жена, която не може да се справи сама се прикача към някой мъж и така той я довлича до финал. Жената има полза, защото на финалната права винаги може да разчита на чудо, мъжът си осигурява глас в подкрепа и противник, който лесно би могъл да елиминира ( тъй като често се споменава Сървайвър - ярък онагледяващ пример са Надя и Занев).
От Боби очаквах малко повече характер поне.
Симона е голям, зрял човек, а винаги говори поклащайки се неадекватно и чоплейки си косата, явно несигурност прозира.

# 1 265
Йеее добър епизод. Яко съм се надъхал за предстоящата битка. Притеснено ми е за Сюзън и Ваня, но така е по-вълнуващо.  Relaxed

# 1 266
Ми те жените си се наноминираха, мъжете само подкрепиха Simple Smile Всички са дебили в тая игра

# 1 267
  • София
Тодор на Боби: "Много хора не са се показали на пъзелите".   Да, ти и Симонета! Ще ги опаткате като нищо! Joy

# 1 268
Да, днес епизода е от доста приличните.

# 1 269
  • Испания
Мълчат и се дуят. Каква тъпотия!

# 1 270
  • София
Боби трай си, лекенце назобано.
смешник

# 1 271
Познах, че няма да има нито един глас за нито един мъж при Ловците Grinning

Йеее добър епизод. Яко съм се надъхал за предстоящата битка. Притеснено ми е за Сюзън и Ваня, но така е по-вълнуващо.  Relaxed

И четиримата номинирани са силни играчи. Ще е интересна битка наистина.

# 1 272
  • Испания
Всички са там, за да играят, а не, за да се обичат. Много са зле.

# 1 273
В Игрите на Тупарев всичко е възможно.

# 1 274
Предния път всички до един номинираха Ваня и нямаше проблеми, а сега изведнъж се обиди много. Всичко е театър хора , тази трудно може да се обиди от нещо

Общи условия

Активация на акаунт