💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 281
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 800
Благодаря ви.

И вайсчо, и тодор дори да стигнат до финал, трабва да им дадат многокомпонентна игра с логическа задача. Да видим дали пък толкова им се полагат 100к баш на тях.

Имам си вече фаворити - Ваня и Милен. Който и да спечели  ще е заслужено.

# 1 801
А финалното гласуване , чрез смс си ли е?
Или отпадналите участници решават?
Искрено св надявам Вайс и Влади/Любо да се паднат на битка и да го отстранят .

# 1 802
След излъчената снощи простотия на Вайс, ми става ясно, че той няма да е победителя. Тодор също.

# 1 803
А финалното гласуване , чрез смс си ли е?
Или отпадналите участници решават?
Искрено св надявам Вайс и Влади/Любо да се паднат на битка и да го отстранят .

Чрез игра , няма да има смс . Поне така обявиха.

# 1 804
  • SF
Екатерина и Николай защо пак са в конфликт?

# 1 805
Ама моля ви се 😁😁 Вайс що не отиде при Влади и не му каза че ще го пребива и контузва..Щото оня ще го ступа за норматив, и на Вайсчо не му стиска да му каже нещата в очите, обаче се заканва пред Ивана.
Тва , че Вайс Е ММА , не значи че може да бие всеки, а очевидно го е страх от Владислав щом не смее да му каже нищо в очите.
Аз на мястото на Вайсчо женчото, мъжката п....а бих внимавала кви запкахи отправям че току виж спец частите нахлули у тях..уж по погрешка

# 1 806
20+ страници за Вайс. Толкова ли няма какво да се пише  темата? Няма да го превъзпитаваме

# 1 807
  • SF
Толкова няма какво да се пише.
Снощи Вайс се изцепи грозно и сега не знаем колко страници е допустимият максимум, за да го обсъдим. Според тебе колко е?

# 1 808
  • España
Честно казано , аз не виждам лошо, камо ли , променящо хода на играта в “сестринския елемент” . Виждам две момичета , на които в известна степен симпатизирам , особено на Катя ( интелигентна, принципна,  комплексна, само бих препоръчала да акумулира енергията и мисълта си в по-социално-продуктивна насока). Беше и предложено и тя съвсем добронамерено похарчи грошовете си за малката си сестра. Играят си играта двете , според ситуацията и натюрела си. Друг е въпросът , накъде ги лашка сценарият на “продукцията” , но те отиграват добре! За мен са по-смущаващи вътреплеменните коалиции, особено ако са с предистория ( Вайс/Сюзън) - видяхме и чухме 😳 снощи  тирадите на ММееца - изгубил верния си съюзник.
Скрит текст:
Не мога да разбера, сега така ли е модерно...когато се дава начало на игрите и командата е : “ Готовиииииии.....Екшън!” Този “екшън” ми “боде “ ушите , предпочитам , като един радетел за чистотата на изказа,доста по- нашенската команда “Старт”! “Готовиииии.....Екшън!” ми идва малко катооооо.....”Ричард Груев” 🤪

# 1 809
  • Пловдив
дивароми, и мен ме дразни това екшън. Как пък веднъж не казаха Старт, а е къде- къде по - подходящо. Големи сме... чуждолизци, дори когато е излишно.

# 1 810
"Екшънът" може да си върви с предаването. Все пак оригиналът не е от пионерския лагер край Говедарци, а от другия край на света и е мислено за интернационална публика.
Мен много повече ме боде в очите, как има участници, които саботират игрите и това не води до дисквалификация. Или как се обиждат и заплашват взаимно, но и това не води до дисквалификация. Ако ще на мандарин да си викат на старта, ако играта е читава, ще бъде много по-приятно за гледане.

# 1 811
  • Берлин
Врабец, и да допълня към написаното от теб- ЯСНИ ПРАВИЛА. (На какъвто ще да е език да ги "казват")

# 1 812
"Екшънът" може да си върви с предаването. Все пак оригиналът не е от пионерския лагер край Говедарци, а от другия край на света и е мислено за интернационална публика.
Мен много повече ме боде в очите, как има участници, които саботират игрите и това не води до дисквалификация. Или как се обиждат и заплашват взаимно, но и това не води до дисквалификация. Ако ще на мандарин да си викат на старта, ако играта е читава, ще бъде много по-приятно за гледане.
Саботаж със стратегически цели е напълно допустим в подобни формати.
Саботаж като този на Йо изсмукан от задниците на импотентните сценаристи няма място във формата и дразни много.

# 1 813
  • София
Всички заприличаха на циганета, освен Ботев с белия потник.И почерняха, и си показаха маймунджилъците.

# 1 814
Ако рибарите бяха взели и жътвар при тях сега щяха да ги разпаднат.
Играта между Влади и Сюзън ми хареса. Радвам се, че отпадна Сюзън, много неприятна личност. А Влади изглежда много скромен и чуствителен за жандармерист. Не влиза в конфликти. Дано стигне далеч.
Искам да видя Вайс в елиминации да реди пъзел.

Ако рибарите бяха взели жътвар, можеше да загубят в сряда от ловците и изобщо нямаше да е сигурно че жътвар ще отпадне.

Общи условия

Активация на акаунт