💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 108
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 785
Щеше да е интересно, ако така се бяха стекли обстоятелствата, че Вайс да е на елиминация срещу Сюзън. Дали щеше да й подари победата? Едва ли.
Защото в един от чуждите формати и това го имаше - един от мъжете спаси противничката си като й помагаше, развъртаха под вода многократно някакъв винт и мъжът развърташе нейния винт.
Е, "атрактивният" със сигурност не би постъпил така. Егото му няма да му позволи да се жертва. Защо тогава Влади трябва да е длъжен да падне от Сюзън?

Не вярвам. Той е такъв егойст, че и най близкия ще жертва само да остане в играта. Ако бяха взели Рибарите Сюзан. Сигурно щеше да иде в стопанството да ги убива Grinning

# 1 786
С поведението си Вайс демонстрира подмолство и страх. Той не смее да се конфронтира пряко очи в очи с мъжете в племето. Ръси заплахи само пред камерите и в присъствието на жени. Пред мъжете е друг - поздравява ги за победите им, нарича ги "брат" и т.н.
Също така не мисля, че съжалява за отпадането на Сюзън заради самата нея. Напротив, гледа само своя интерес и това, че е изгубил едната си пионка.
А Ивана, която обясняваше как мъжете трябва да са кавалери, да издържат финансово жените и т.н., сега ходи раболепно след Вайс. Той я праща да яде пясък, обижда я по всевъзможен начин, а тя измънка едно "не можеш да ми говориш така" и  пак залепена за него.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 12:04 от Invierno

# 1 787
  • Germany
Вайс се държа отвратително вярно е, но не сте прави за отношението му към Сюзън. Според мен между тях имаше нещо. В смисъл може да не са били гаджета, но си личеше че имат по-специално отношение един към друг. Може и по време на предаването да се е появило, нямам представа. Винаги я наглеждаше и се притесняваше за нея. Абе личеше си, че не му е просто приятел 😉
А иначе като хора Вайс и Тодор въобще не искам да коментирам.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 12:26 от PeaPink

# 1 788
Появило се е най-рано миналата година това между Вайс и Сюзън, а може и от по-рано да е

# 1 789
Тук ли сте публикували коментара на Сюзън?
Искам да си го причиня и него.

Колкото до вайсовата манафщина, първото подобно отврат същество в тупаревска помия беше Багата.
Явно е търсенето на този профил реалити участници.

# 1 790
Интересно защо наистина са ги вкарали и то в един отбор. Сестрите ясно - за драмата, ама около Вайс и Сюзън не развиха сюжет, защо им е било тогава?
Едва ли толкова е нямало кой друг да вкарат вместо Сюзън например.

# 1 791
Малко са го били родилите на Вайс като малък.
Аз обаче не вярвам да направи нещо, само си лае, не мисля че би му стискало да тръгне да бие Владислав.
Комплексар.

Black bling вкарали са ги точно заради сцени като снощната.Не вярвам Вайс да реагира така ако бешв отпаднала Ивана примерно

Дано не се е стигнало до бой... Все пак.
Не вярвам обаче Вайс да е такъв тъпак и да налети на жандарнерист(ако Владислав е въобше такъв) , това че в игрите не блести с нещо осожено не трябва дя значи че при нужда не знае как да отвърне

# 1 792
  • Вестерос
Не знам , Катя в какво е успяла и в какво не, обаче се държи доста по адекватно от уж успелите.
Определено.

Снощи Николай пак се изложи с инфантилните си избухвания. Абсолютно беше права Катя за меренето..

А Вайс се конкурира по противност и тъпотия с Тодор. Камара глупости изговори.

Радвам се, че Сюзън отпадна. Малко като някакво цвете ми стоеше.

# 1 793
Любо трябва да се чувства виновен, че го би в двубоя за предимство, Влади - че победи протежето му... изобщо всички са влезли в Игри на волята да обслужват интереса на Вайс и да му разчистят пътя към победата. И никой няма право да влиза в коалиции срещу него, само той има право на това.
Ужасно гнусен тип!

# 1 794
  • Испания

Виж в постовете ми от снощи след края на епизода. Снимката е скрита. Не съм вкъщи и не мога сега да я потърся.

# 1 795
  • IT
Имайки предвид Тодор къде се е подвизавал преди няколко години( достатъчно е да потърсите в Гугъл) гнусното му държание, което избива вече доста по-често не би трябвало да му очудва, но ме. Чисти той имидж с това жиу жицу, ама ....му се пропуква образа

# 1 796
Заповядай!
Скрит текст:

# 1 797
Малко са го били родилите на Вайс като малък.
А, то не е ясно дали не са го възпитавали точно да е такъв.

# 1 798
Според мен са ги вкарали в един отбор, защото са се надявали на любовна история, пък те определено не заформиха такава пред камерите. Знаете, че в тези формати много се тачат любовите и аферите. Grinning

# 1 799
Нищо, и той ще си намери майстора.

Аз обаче гледам че двамата с Влади са приятели в инста, и редовно се качват сторита, тагвания и прочее.Има и доза съмнение че всичко е сценарай обаче не вярвам де.Тоя дивак изглеждаше искрено издивял и не вярвам да е чак толкова добър актъор.От друга страна защо пък Влади да е приятвл с човек който му се е канил и дори евентуално налетял на бой...?

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 13:09 от biology girl55

Общи условия

Активация на акаунт