💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 68 091
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Испания
Каква му е историята на този Вайс, баща афганистанец ли, в България ли е израснал?

Вероятно е израснал в България, защото е роден в Пазарджик.

Визитката му.

От една статия: Вайс е известен на ринга с изключително агресивния си стил на игра в стойка и идва от школата на Gladiator Bokido на Кирил Алексиев, което го прави един от най-атрактивните бойци у нас.

Атрактивен!!!

# 1 771
  • София
Него именно затова са го взели, защото е агресиван.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:48 от Andariel

# 1 772
Вайс този епизод успя да засенчи по простотия, агресия и липса на самоконтрол Тошко, Николай и Катя взети заедно, след като даже и деца от Влади поиска.

Но епизодът приключи, а аз очаквам в социалните мрежи скоро да се появи снимка на Вайс и Влади, прегърнати и обясняващи се как всичко е само игра. Тоест, все още се надявам на хепиенд Gift Heart

Наистина не разбирам присъствието на толкова агресивни индивиди в подобни формати обаче. Някой съвсем не на шега може да пострада. Разбирам, че продуцентите искат шоу, но историята със сестрите и цялото племе на УибаУите не са ли им достатъчни? Rolling Eyes

# 1 773
  • София
Тоя сега ще продължава да им държи сметка, защо са номинирали Сюзън..
Вайс: "Да си двуличен г*з не е част от играта"
Ивана: "Ако някой ми каже, че съм г*з, направо ще стана и ще му шибна два шамара"
Grinning Grinning

И кой е двуличният г*з в играта? Kогато малкото момиченце Джералдин отстрани големия Ивайло, Шварц/Вайс иззлобя, че си била вирнала носа и не беше никакво геройство, че е спечелила. А щом Сюзън - 20-годишното малко момиченце загуби от големия Влади, не било мъжко, че не се предал, ами си играл играта?!? Егати смешкото тоя, боли ме да го слушам. Да видим сега и кърлежа колко ще изкара без ромката да я пази Grinning

# 1 774
  • Испания
Той може да ги подпука по домовата книга:

- Любомир, защото го би в съюзническата игра
- Владислав, защото отстрани Вайсовица
- Джералдин, защото все си шушука с горните двама
- Ивана, защото се отдърпна физически след всичко което се изля от устата му или просто защото... така.

Да беше продължил и с продуцентите, а!

# 1 775
Вайс заплашва Влади с бой. Ще умра от смях. 😂 Жандармеристите са добре тренирани и хич да не си мисли, че ще му е лесно. 😉
Да, но във Вайс има много злоба. Злобните хора са опасни.

# 1 776
  • София
Така както излъчват подвеждащи промо-та, хич няма да се учудя ако, както вече споменахте, Катя "ще връща на Миленката" за капитанската номинация, а Ивана хич не се е отдръпнала и възмутила, че Вайс нарича Влади гъ*, ами е възмутена от Влади, че не е скочил да се бие.
И пак по повод сценария. Според мен му казват: "Говорете си сега колко си ядосан, че Сюзън е отпаднала", но не му слагат точно тия гадости в устата, съвсем автентично Вайсовски са си.

За съжаление, като гледаме масата участници, започвайки от Панчев и стигайки до Вайс... тъжна работа. Т'ва е нивото.

В едно нормално предаване Влади щеше да е на пангара заради псувните, които го чуваме да ръси по време на битките, но при тия колоси на мисълта и Байганьовщината в предаването, това е наистина нищо.

Миналата година така се получи с Юлиян. Страшен сексист и циник, но понеже блестеше в игрите, а имаше тоооолкова други, които да обсъждаме, се превърна в любимец.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 10:02 от Илит

# 1 777
Изгледах сега епизода и честно казано съм в недоумение кое ме потриса повече - злобата, простащината и агресията или тоталната липса на някакъв поне минимален интелект. Как може Вайс да обвинява Влади, че е отстранил Сюзън? И какво се очаква от него да направи, и изобщо, осъзнават ли, че в тази игра няма отбори, няма коалиции, има един победител. Ако на Влади му е удобно,ще номинира Сюзън, ако повече му изнася,ще номинира Любо, има пълното право да иска да отстрани всеки един, а Вайс пък няма никакво право да изпада в злобни изблици за това. Ама толкова си може. Толкова е глупав и безсилен, че единственото,което може да измисли, е да заплашва.

# 1 778
Искам Вайс да се изрепчи и заканва така на Тодор ама няма да посмее😁.

# 1 779
  • София
Отвратителен Вайс, с поглед на луд и поведение на терорист. Да го номинират до дупка спешно! Аз лично след тези изречени простотии се уплаших сериозно за живота на Влади, то от този отмъстителен луд не знаеш какво да очакваш, особено докато спят. Очевидно и последната му мозъчна клетка се е спасила нанякъде....

# 1 780
Или пък действа първосигнално - както и целувката на Пулев с онази Джени Суши. Някои мъже си носят балканския синдром където и да идат, както и да успеят...
Вие този чухте ли го какви ги наговори онзи ден на пресконференцията. Ченето ми увисна...
Първо (по повод мача с Джошуа) не го притеснявала обстановката, даже бил готов и с жена с COVID 19 да се целува.
Джошуа имал силен удар и по-хубав тен от него!
И за капак: Джошуа, вие видяхте ли го!? - бил загубил от друг боксьор, който приличал на шофьор на международен транспорт... 😦
Те просто нямат нормално течаща мисъл в главите си тези, дали от постоянното блъскане на втория етаж или толкова си могат, не знам, но не е нормално човек да говори толкова идиотщини и да го намира в реда на нещата. А Нова телевизиия да се пъне да ги излъчва всичките тия работи!
Всъщност, ето https://nova.bg/news/view/2020/10/14/302407/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D … 1%81%D0%BD%D0%B0/

# 1 781
Искам Вайс да се изрепчи и заканва така на Тодор ама няма да посмее😁.

Те са приятелчата май. Ако се засекат в един отбор, сигурно ще се прегърнат, разцелуват и ще скочат заедно на Йоанна.

# 1 782
Ако рибарите бяха взели и жътвар при тях сега щяха да ги разпаднат.
Играта между Влади и Сюзън ми хареса. Радвам се, че отпадна Сюзън, много неприятна личност. А Влади изглежда много скромен и чуствителен за жандармерист. Не влиза в конфликти. Дано стигне далеч.
Искам да видя Вайс в елиминации да реди пъзел.

# 1 783
Много се смях с Николай и Катя снощи. То не беше мерене, то не беше викане и ругаене,а Мира решила да си легне щото нямала какво да прави Smiley
Някой по назад беше писал, че иска Тодор и Вайс на елиминационна битка и двамата пъзел да редят, че до сутринта дали ще го наредят, е тука вече ще бъде шоуто пълно:sweat_smile:
Иначе и аз мисля, че Тошко и Вайс отвън са приятели

# 1 784
  • София
Щеше да е интересно, ако така се бяха стекли обстоятелствата, че Вайс да е на елиминация срещу Сюзън. Дали щеше да й подари победата? Едва ли.
Защото в един от чуждите формати и това го имаше - един от мъжете спаси противничката си като й помагаше, развъртаха под вода многократно някакъв винт и мъжът развърташе нейния винт.
Е, "атрактивният" със сигурност не би постъпил така. Егото му няма да му позволи да се жертва. Защо тогава Влади трябва да е длъжен да падне от Сюзън?

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 11:26 от Sunny bunny

Общи условия

Активация на акаунт