💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 986
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 795
"Руското чудо" пак се измъкна между капките.Много добре постъпиха като номинираха Сюзън.

# 796
Ох, на горкия Вайс няма да му се говори.. Не очакваше май, да му номинират скъпата Сюзън, докато Ивана е там.

# 797
Добре й го казаха на Сюзън за капитанството. Като толкова се напъват да са капитани някои, сега да си поемат отговорността.Trollface Хареса ми Ивана за пореден път на тези племенни съвети, много добре се обосновава.Yum
А иначе Сюзън си е хубавица за мен отвсякъде, не знам какво някои не й харесват.Stuck Out Tongue

# 798
И Сюзън, и Влади са силни играчи. Много вероятно е и двамата да се върнат дори и да има пъзел.

# 799
Ивана оцеля, в потрес съм

# 800
Сега някой да излезе и да каже,шега Катя и Йо не са сестри,седми братовчедки са от трема бащи.
Влади,разчитам на нея,ама като се замисля,хич не я бива.Строй се до Чудомир,по кухи коментари,моля.

# 801
  • София
Никаква логика няма Ловците да паднат. Явно не малко хоря се влияят масово от спойлери. Ей за това ги мразя. Защото човек вече няма реален поглед над нещата или не се опитва да отгатне заради собствената си интуиция, а се наглася спрямо чуто, недочуто, прочетено...
Много съм разочарован до тук от сезона. :/

# 802
  • Испания
Нали им броят последователите в инстаграм! Ивана има над 100 000, та ще постои още.

# 803
Чакам до гледам Уибауите, с голям интерес

Нали им броят последователите в инстаграм! Ивана има над 100 000, та ще постои още.
о да, руски фенклуб за ИВ България

# 804
На Вайс и Сюзън им дойде като гръм от ясно небе тази номинация на Сюзън. Очакваха Ивана да изгори заради пъзела, но Любо и Влади добре си изиграха картите. Сюзън с какво отчаяние погледна към шашнатия Вайс! Сега ще го раздават сърдити, хаха! Копаят дъното.

# 805
  • Испания
Вайс: "На фона на тия личностни глупости..." Каква дълбочина на мисълта!

# 806
Никаква логика няма Ловците да паднат. Явно не малко хоря се влияят масово от спойлери.
...

Мнението ми не е продиктувано от спойлери. Ловците са трима мъже и три жени, а Рибарите са четирима мъже и две жени.

# 807
Даже не могат да се скарат качествено Sad

# 808
Не очаквах номинацията на Сюзън.
Отровното трио също и сега ще се спукат от яд!

# 809
Даже не могат да се скарат качествено Sad

Нали? Къде са Катето и Николай да им покажат? Joy

Общи условия

Активация на акаунт