💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 357
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 345
На картичката за РД на Тодор, която Смайли постна в темата.

Не можах да я намеря назад

# 346
Аз пък друго се сетих днес, на промото Ралица вчера каза, че от "днешната победа зависи бъдещето на племето", нещо такова по спомен и че е изключително важна (победата). Дали пък няма предвид, че последното племе ще се разпадне?!?!? Thinking
Защото ако си е стандартна номинациона битка, защо така ще го натъртва това с победата и че от нея зависело бъдещето на племето.... Ух, как не запомних точно думите й, но такъв беше смисълът - че който падне, ще си промени съдбата.
И междудругото така ще стане най-интересно, защото сега логически Рибарите са най-малко и би следвало те да се разпаднат. Но пък ще е скучно и предвидимо.
Ще е интересно да размешат племената и коалициите, да им объркат стратегиите. На игра последното племе да го разформироват примерно. Grinning

# 347
Вчера докато чаках Чудомир да вкара коша, щях да изям дивана от яд и нерви, добре че не бях на мястото на съотборниците му, така съм се чувствала точно докато Ана Мария се опитваше да вкара едни торбички, няма такова спокойствие насред буря!

# 348
  • ВАРНА
Изглежда рибарите ще са първото племе никога не стъпвало в резиденцията.   
Докато не скъсят племената на две - рибар няма да види резиденция.

# 349
  • София
Браво на ловците за играта във вчерашния епизод. На рибарите също бих казала браво, но тъй като според мен играха основно двама - Катя и Николай - то браво на тях двамата. Относно тяхното племе и битката, трябва да отбележа, че и Станимира не беше най-слабото звено този път. Всъщност тя даже беше по-добра и точна от другите двама - Чудомир и Александър.
По повод бъдещото разпадане на някой от трите отбора и идеята на Йоанна да се съберат със сестра си в едно племе, ако това са рибарите, (и е логично и се надявам да са те) то подозирам, че жътварите ще искат Катя на всяка цена. И мисля, че няма да се получи така, както си го мисли малката сестра. Дори ловците да трябва да избират първи, то реално на тях, тя не им трябва толкова - те имат двама играчи за пъзелите - и съответно мисля, че ще заложат на някой силен в другите елементи в игрите, тоест мисля, че биха избрали Николай. Не казвам, че Катя е добра само на пъзели, напротив, но просто на ловците не им е нужна толкова, за това си мисля, че няма да изберат първо нея. А дойде ли ред на жътварите да избират, то според мен ще посочат именно Катя. Това обаче са си мои разсъждения, ако нещата се развият както миналата година с разпадането на племената, а не измислят друг вариант как да се случат нещата.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 14:43 от geriiii_

# 350
Изглежда рибарите ще са първото племе никога не стъпвало в резиденцията.   
Докато не скъсят племената на две - рибар няма да види резиденция.
Точно като Траките.

# 351
Като се разпадне едно от племената, не отпада ли реката?

# 352
  • ВАРНА
Стопанство и резиденция остават като станат две племена.

# 353
Браво на ловците за играта във вчерашния епизод. На рибарите също бих казала браво, но тъй като според мен играха основно двама - Катя и Николай - то браво на тях двамата. Относно тяхното племе и битката, трябва да отбележа, че и Станимира не беше най-слабото звено този път. Всъщност тя даже беше по-добра и точна от другите двама - Чудомир и Александър.
По повод бъдещото разпадане на някой от трите отбора и идеята на Йоанна да се съберат със сестра си в едно племе, ако това са рибарите, (и е логично и се надявам да са те) то подозирам, че жътварите ще искат Катя на всяка цена. И мисля, че няма да се получи така, както си го мисли малката сестра. Дори ловците да трябва да избират първи, то реално на тях, тя не им трябва толкова - те имат двама играчи за пъзелите - и съответно мисля, че ще заложат на някой силен в другите елементи в игрите, тоест мисля, че биха избрали Николай. Не казвам, че Катя е добра само на пъзели, напротив, но просто на ловците не им е нужна толкова, за това си мисля, че няма да изберат първо нея. А дойде ли ред на жътварите да избират, то според мен ще посочат именно Катя. Това обаче са си мои разсъждения, ако нещата се развият както миналата година с разпадането на племената, а не измислят друг вариант как да се случат нещата.
Ловците, ако мислят и имат право да избират първи, ТРЯБВА да изберат Катя, за да оставят Жетварите слаби на пъзели, ама не знам дали ще се сетят Wink

# 354
Жътварите загубиха пет игри между трите племена на пъзел в края. В три от тези пет игри имаха сериозно предимство като време след физическата част.
Ако Ловците са умни и имат първи избор биха взели Катя, не защото им е необходима за пъзелите, а за да "обезкървят" Жътварите. Но не очаквам от тях да проявят стратегия и мисъл при изборите. Също като теб мисля, че ще се насочат към Николай първо. Огромна грешка, за която ще плащат до края на игрите.
Жътварите с Катя в техните редове стават машини според мен. В момента им липсва играча, който да финализира усилията на отбора. Катя е човека. Очаквам една сериозна поредица от победи на Жътварите с Катя срещу Ловците.

# 355
  • София
Чудно се получи снощи, много съм доволна, че Жътварите са на реката. Не проумявам как ръководното трио може да са толкова прости, това не е ли несъвместимо с живота изобщо?! Как не се светнаха един месец и след сто провала, че Иванка е тъпа и пъзели не може да реди, не знам. Заслужват си съдбата определено и ужасно ми се иска те да се разпаднат, да им разбият коалицията и да ги чистят един по един от другите племена, но едва ли ще се случи...
Хареса ми хода на Йоанна снощи, в нещо такова трябваше да впрегне интелигентността си, да обръща и насочва играта, а не в подли и глупави манипулации заради сестра си.
Може би защото не харесвам никак, ама никак Тодор, но изобщо не съм убедена, че щеше да сдаде властта снощи, ако Йоанна не го беше метнала. Просто се опита да излезе целият в бяло от ситуацията.

# 356
И аз мисля, че най-правилното за ловците е да вземат Катя. Тя може да не им трябва, ама на другото племе няма кой да им решава пъзелите.Да я вземат и да я изгонят после, ако решат.

# 357
И аз мисля, че най-правилното за ловците е да вземат Катя. Тя може да не им трябва, ама на другото племе няма кой да им решава пъзелите.Да я вземат и да я изгонят после, ако решат.

Аз се надявам Катя да не отиде при Ловците. Двете сетри в едно племе...Мерси, аман от коалиции.

Скрит текст:
А споилерите, които излезнаха тук в темата, говорят съвсем друго

# 358
  • София
А допускате ли ,че Катя няма да започне леки саботажи,ако е при жътварите,след като нееднократно сподели,че нейното племе е с червен цвят.Като добавим и конфликтите,които ще създаде,че тя отсега ги храни,изключая сладкото Джери..както самата тя я определя.
Виждам,че ви е много чудно защо излъчват само Ивана на пъзели.Първо тя спечели капитанската битка точно с пъзел.После реди с Джери и не успя.Обвини Елена за отказ от тази позиция.После пак беше с Джери на едни гирлянди и малкото се панира-смениха го с Любо.Той и Джери в индивидуални битки като помощници наредиха пъзелите си-по жътварски Simple Smile бавно.Като Джери победи Сюзън ,то не се брои направо Simple Smile
И снощи много внимателно гледах Любо каза-добре аз ще съм,Влади ти искаш ли  ? -той мълчи.Ивана каза - ми добре,ще редя.Няма кой друг да пратят,защото им е удобно после Ивана да им изпира пешкира.Освен това тя ползва целия спектър от техники,включително преписване Simple Smile и понякога се получават нещата.
Аз едно не разбрах.Снощи ловците обсъдиха как имат всички жълтици и Йо каза,че има.Не помня кога ги спечели,подсетете ме.

# 359
Относно картичката за РД на Тодор и хората споменати там
Скрит текст:
Има вариант Тодор, Ваня, Вайс, Любо, Влади и Джералдин да са в едно племе, а именно при второто разформиране на племената. Миналата година имаше такова, когато бяха две племена и двамата победители в някаква игра, си разпределиха  останалите играчи и така стана, че жълтите се запазиха като отбор и взеха Радостина и Ана-Мария. Нищо чудно и тук да се е случило и затова "второто племе" на Тодор да са жълтите.

Общи условия

Активация на акаунт