💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 041
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 390
Двете сестри предполагат ли ,че са вкарани за да бъдат манипулирани според вас?
Не са глупави момичета и трябва да са наясно,че в един момент ще противопоставят всички срещу тях двете и при огромния натиск все някак ще бъдат елиминирани и така шансовете им стават по-малки от на другите участници според мен;
А може да са компенсирани предварително за тайната си мисия.

# 391
Аз гласувах рибарите да се разпаднат. Може пък  жътварите да успеят да придърпат новите и да изгонят най-накрая ВайсЧО и Сюзън.

Интересно ще ми е да се разпадне племето на рибарите и Мая да се върне и да се чуди какво е станало. Има ли новини за нея изобщо? Аз я забравям от време на време вече.

# 392
  • София
Мая ще се върне, когато се върнат Иван и  Пламен Simple Smile))
Тоест на 36-ти, въпроса е кой месец.

# 393
  • Испания
Интересно ще ми е да се разпадне племето на рибарите и Мая да се върне и да се чуди какво е станало. Има ли новини за нея изобщо? Аз я забравям от време на време вече.

Не, нищо. Затова и не отбелязвам нищо на снимката ѝ в първия пост.

# 394
Алекс, ако не си се отказал да се появяваш тук, имам въпрос: откъде разбра за темата тук?

Гаранция не е видял, че има Нова тема. Все пак не е сто години член на БГ-Мама 😆
Умна и проницателна жена! Точно така и реших да се включа именно поради долуспоменатата идея!

Алекс, ако не си се отказал да се появяваш тук, имам въпрос: откъде разбра за темата тук?

Гаранция не е видял, че има Нова тема. Все пак не е сто години член на БГ-Мама 😆

Гаранция, че не четеш темата.

Алекс е изключително интелигентен и се ориентира за секунди.
Малеееееееее, как сте нагърчили Алекс! Човекът отделя от времето си, за да отговаря на въпроси и тук, а вие като сте го емнали... Тц, тц, тц!
Благодаря ти Смайли!!! Жената с най-обективното виждане от това, което видях до момента!
Избрах да се включа тук, понеже най-добрите ми приятели казаха колко интересни неща се коментират в БГ Мама от игрално, интраперсонално и користно естество и реших да намина и да почета в темите! Измежду типичните хапанки, душевни излеяния и буквоядство от лично естество по участниците във формата видях доста качествени въпроси на които бих искал да отговоря и сега се захващам с това!

Благодаря ти че ме защитаваш като един по-опитен персонаж в тези среди! Да разясня, че аз съм тук, за да отговарям на вашите горещи въпроси относно неизлъчени неща до този момент, да ви въведа отчасти (доколкото времето правилно каза ми позволява) в света на игрите и да ви дам някой пикантни случки от персонажите, които се разиграват!
Най-лесното за мен би било да почна и аз да ви хапя наред побеляващите коси, за килограмите и за псевдо-язвителните ви коментари и да навлезем в ненужна полемика, запълвайки хейтометрите си! Само за сведение екип от професионални психолози се хванаха за главите опитвайки се да ме пречупят! Все пак съм длъжен да подчертая, че тук съм само и единствено с цел отговаряне на смислови и неортодоксални въпроси!!!

# 395
Аз ако може да запитам Алекс от чисто любопитство - С какво хранехте бялото коте в стопанството? Как се казва? Женско или мъжко е? Stuck Out Tongue Winking Eye
Естела привет,

Ще задоволя твоето любопитство! Котенцето се казва Глухчо, понеже като малко си просто родено със слухов дефицит и различава леки шумове, но не и звуци! Котенцето го хранеше предимно Кинтажа с част от помията, която сипвахме за прасетата и каквото остане като храна! Ние понеже нямахме особено много храна налична му мятахме по малко хляб сегиз-тогиз!
Между впрочем Глухчо си има две братчета, които са същите торпилки като него Animal Smirk CatAnimal Smile Cat

Meрси за новата тема!

АЛЕКС, казаха ли ви нещо за Мая въобще?
Тифани мараба,
Абсолютно нищо не ни е известно за Мая до този момент!!!

Аз също имам въпрос към Алекс. В едно от "интервютата" стил A&Q (май така се казваше), Чудомир каза, че Джералдин на кастингите ги е отвяла всичките, затова се твърди в играта, че е много силна, включително снощи Катя го каза. Вярно ли е?

Абсолютно вярно и даже зачевам част от постиженията на жената чудо в предишен отговор!!!

Добре дошъл в групата, Алекс. Тази вечер ще е интересна битка. Интересно ми е как сте избрали Катя да вади трупите? Мисля, че тя е поела инициатива. Катя пак обмисля нещата, докато Ники (типично за овен) се хвърля с главата във всичко и после го мисли. За плуването Алекс си мислих, че по-добре ще се справиш, защото си морско чато, но и аз докато съм живял във Варна 4 год. да съм ходил на плаж 6-7 пъти. Това което го имаш, не те впечатлява Grinning

Благодаря ти Юлиански,
Ами Катя винаги се стараеше да е на всяко гърне меродия и да бъде в устите на всички, независимо къде се намираме! Това си е неин избор и тя си бере гайлето от нейните действия!
Относно плуването ще ти кажа, че не обичам да плувам и относително мога да плувам и все пак не за време! Не ми доставя удоволствие морето и никога не съм го харесвал, нито ме е впечатлявало! Планината е мястото, което ми пълни душата и ме кара да разпускам и да се чувствам добре! Поради наложителност съм живял във Варна и искрено желая в много скоро време да си сменя местообитанието с нещо зареждащо ме истински HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 396
Ох, мине се, не мине и пак въпроси за тая Мая. Не разбрахте ли, че няма никаква информация за нея, вероятно и няма да има. Просто забравете за Мая!

# 397
Помазни се, пообижда, похвали се.
И други участници от други реалитита са писали тук. Нищо невероятно.
Радвам се , че разполагаш с такъв богат житейски опит! Можеш да си сложиш розовите очила и да четеш неща представляващи по-голям интерес за теб, или да си оползотвориш времето с което виждам че разполагаш в изобилие с нещо по-продуктивно! Nerd
Все пак не чух някакъв градивен въпрос от теб, на който бих се радвал да отговоря? RelaxedRelaxedRelaxed

# 398
Нямам градивни въпроси.
Питах само дали имахте хим. тоалетна на реката.

# 399
Много се извинявам, че се повтарям с този въпрос, но понеже виждам, че Алекс пак е онлайн и съм го хванала в правилния момент - да попитам, защото явно не само аз се интересувам от отговора, какво ти беше мнението за Иво и какъв човек според теб е той?

# 400
Здравей Алекс,
Не се подвеждай от по-голямата част от коментарите. Аз се убедих,че всеки си живее в собствения свят, затова предпочитам да премълчавам. Често пъти се питам четейки , не само по повод вашето предаване, едно и също нещо ли гледаме?

# 401
Помазни се, пообижда, похвали се.
И други участници от други реалитита са писали тук. Нищо невероятно.
Радвам се , че разполагаш с такъв богат житейски опит! Можеш да си сложиш розовите очила и да четеш неща представляващи по-голям интерес за теб, или да си оползотвориш времето с което виждам че разполагаш в изобилие с нещо по-продуктивно! Nerd
Все пак не чух някакъв градивен въпрос от теб, на който бих се радвал да отговоря? RelaxedRelaxedRelaxed
Но все пак отговаряш...

# 402
  • София
Много ми е интересно да чета постовете на Алекс.
Имам само един въпрос.
Защо масово мъжете са изгорели на "потник" страх от слънцето, какво е?

# 403
И от мен въпрос към Александър.
Ти защо влезе в Игри на волята? Какви точно бяха причините и подбудите ти? Чак се чудя как човек, мъчещ се с поезия, без никакъв спортен хъс, с ясното съзнание, че това е състезание за сила, бързина, ловкост, плуване, бягане, мускули, стратегия влиза да реди старобългарски литературни думи, вярва в измислени победи, даже ги посвещава, ядосва се като петгодишно дете на изтървана според него игра, като за всички е видно, че не може да спечели. Мисля, че не показваш нищо в тези игри. Много ми е чудно защо си там, а не в планината?

# 404
Алекс,радвам се че отново си тук.Щом си дошъл да отговаряш на въпроси,ще ти задавам всеки ден,в който има време да пиша.
1.И вие ли не разбрахте какво се случи с грошовете на Христа?
2.Имаше ли възможността да опознаеш Йоана и коя от двете сестри според теб е "по-малкото зло"?
3.Защитаваш Станимира.Моля те,абстрахирай се от личните симпатии и отговори какви физически качества притежава?От това,което гледаме,няма такива.Единствената битка,в която се справи добре,беше с баланса(с Ваня).
4.Как оценяваш представянето си,гледайки отстрани?

Общи условия

Активация на акаунт