💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 69 147
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 645
Абе, не знам кое му е браво то на Милен, видях, че Симона се разплаква, а той, без капка съжаление се втурна в новото си племе, ухилен до ушите и веднага почна да крои планове как да ги разбие. На мен лично ми направи това лошо впечатление. Обаче пък, майко ооо, каква визия!!! Какво тяло, какъв гигантски ръст, какви мускули и плочки!! Heart Eyes
Колко пъзели бих наредила с тоя.... Не е истина просто! Laughing

# 646
.........на Милен, видях, че Симона се разплаква, а той, без капка съжаление се втурна в новото си племе, ухилен до ушите и веднага почна да крои планове как да ги разбие. На мен лично ми направи това лошо впечатление. Обаче пък, майко ооо, каква визия!!! Какво тяло, какъв гигантски ръст, какви мускули и плочки!! Heart Eyes
Това е игра и няма място за емоции. Милен не е мой тип и в реалният живот не бих му обърнала внимание, виж Любо...е там е друга бира Heart Eyes...
Обаче в тяло Милен е един път..... То направо лигите да ти потекат, когато е без дрехи Flushed

Снощната битка много ми хареса. Като изключим сценарият, гледахме повече игра, отколкото ББ. Много съм доволна.
Аз, върпреки, че много харесвам Джералдин и съм и фен искам довечера да я изпратят на елиминация. Искам да я гледам в битки, сама как се справя, както, когато се изправи срещу Ивайло. В отборните битки всеки може. Искам да я видя сама да реди пъзел в дуел за елиминация.

П.с Не се вълнувам кой ще бъде друг номинирам и ще се изправи срещу нея. Важното е тя да е там и да се докаже, че може иначе да си ходи.

# 647
  • София
Трябваше да им вземат Йоанна и край с пъзелите по другите племена

# 648
Абе, не знам кое му е браво то на Милен, видях, че Симона се разплаква, а той, без капка съжаление се втурна в новото си племе, ухилен до ушите и веднага почна да крои планове как да ги разбие. На мен лично ми направи това лошо впечатление.
Ами той е написал, мислене на спортист, гледа като на трансфер в нов отбор.
Иначе, и на мен не ми направи добро впечатление това, че започна веднага да говори за слабите места на Ловците.
Не му се ходи на реката, вероятно 😸

# 649
Екатерина Велика!
Браво на Катето, беше страхотна, много ме кефи!

Браво и за избора на Милен, аз също бих избрал него или Любо.

# 650
Хайде сега, лошо впечатление. Естествено, че неговия инстинкт  за самосъхранение работи и така трябва. Нали, ако паднат, него ще номинират, логично е, оставяме настрана, че невинаги при Рибарите има логика Joy
Не мисля, че има играч, който би си жертвал участието в играта, само за да не разочарова племето си. А и вече неговото племе е Рибарите, да не забравяме това.

И аз бих избрала Милен или Любо. Това са ми фаворитите от мъжете. Пък и ми допадат като мъже Blush, не само визия, а и характер.

# 651
Да, логично е това. Ние публиката може да си позволим да вложим и да търсим повече емоции от участниците, но играчите си гледат играта и интереса.

# 652
Ама вие какво очаквате - да не е женен Милен за тия ловци?
Ако не се впише в новото племе, ще е първият номиниран. В случая рибарите не си взеха бушон, а силен играч. Само Николайчо мисли в посока, че ще го надиграе Милен, обаче. Другите разчитат на силата му да ги издърпа напред. Пък като опрат (който и да е от тях) до противоборство с Милен, тогава ще му мислят.

# 653
И в интерес на истината, неговата стратегия/игра е най-добра - силен играч, не влиза в конфронтации с никой досега, приятелски настроен, никой не го нарочва. Хем има физическите качества да победи, хем и засега не влиза в полезрението на другите да го чистят. А и после, ако се искат гласовете на другите играчи за победителя, той има голям шанс.... не съм гледала предния сезон и ме знам правилата и как се избира победител.

# 654
Ваня по никакъв начин не й попречи да реди пъзела.Йоанна за пореден път цели да се изкара много значима(сякаш само тя може да реди пъзели) и в същото време да опетни някой друг.Редовния й номер.
"Пъзела бил лесен и щяла да го нареди за 5 минути" май каза.Ми,защо не го нареди?! Защото май само на приказки й беше толкова лесен и вместо да си признае,че и нея я усложнява,тя обвинява Ваня.
Пък Ваня реди,какво си трябва.Пробва парчета и където стана.

Страхотно манипулативно и грозно същество.А в началото ми беше сред фаворитките.
Тъпо ми стана за Милен.Дано др седмица си го приберат обратно.

Тактически погледнато,трябваше да изберат жътвар(Вайс),за да им съсипят племето откончателно и да си гарантират,че Рибарите няма да са разпадналите се.Сега се връщаме на начална позиция със схема 6-6-6.Ама кой да ги мисли тези неща,събрани са отбор тъпаци и нерваци.

Йоана каза, че ще нареди пъзела за 5 сек., което е абсолютно невъзможно. Не им вярвам аз на тези от продукцията. Какво им пречи да привикат Катя предната вечер и да й покажат как се реди пъзела. Нали целта беше да вземат играч от червените. Пак тънки сметки, защото никой от рибарите не предложи да вземат играч от жътварите. Кой знае колко часа снимат, спират, за да видим ние за 10 мин играта

# 655
  • Испания

Йоана каза, че ще нареди пъзела за 5 сек., което е абсолютно невъзможно. Не им вярвам аз на тези от продукцията. Какво им пречи да привикат Катя предната вечер и да й покажат как се реди пъзела. Нали целта беше да вземат играч от червените. Пак тънки сметки, защото никой от рибарите не предложи да вземат играч от жътварите. Кой знае колко часа снимат, спират, за да видим ние за 10 мин играта

И правилно. Само гледам как методично обръщат настроението на зрителите и създават фалшиви герои. Има хора, които им се връзват.

# 656
  • София
Не се бях замисляла, че е възможно да са подсказали преди това. Не че омаловажавам на Великата усилията, все пак беше единствената жена-багерист Simple Smile
Милен беше правилен избор, но не мисля че ще успее да спаси отбора им. "Един Милен пролет не прави" ли беше, хаха. За него е кофти обаче. Много ми бяха смешни жътварите как се молеха да не вземат някой от тях. Защо не отиде Джери на пъзела? (а и защо на всяко нещо му викат пъзел? то не е точно това. някаква задача друга си е)

# 657
Пробваха да е ребус, ама Иванка не знае какво това е и се върнаха на пъзел, та поне да има представа за какво става въпрос, нищо че главата ѝ не работи въобще за такива неща.

# 658
Факт е, че Шашавата Катя е далеч от идеала за жена, която безропотно прави мусака и салатка за ракийката на нЕкой муньо. Но още по-сигурно е, че тя е по-голям мъж от съотборниците си. Какво мъжествено показаха след показаното снощи??? А Александър се закопа повече и от Чудомир. Наистина ли си такъв комплексар??? Катя ви сложи в заден джоб, а вместо да се радвате и да я поздравите, вие /особено ти, Алекс/ изровихте дъното на тъпотията! То е ясно, че има сценарии за спазване, ама такава излагация не е нормална.
А Милен поне може да е полезен за Рибарите, ако изобщо нещо може да ги извади от блатото.
От цялата пасмина той изглежда най-интелигентен и в комбинация с това силен.
Относно тандема Ваня-Йоана, то факт, че Ваня пречеше на Йоана да направи нещо полезно. Не, че Йоана кой знае колко настояваше де...

# 659
Ако бяха взели жътвар, си гарантираха оставането

Кой го гарантира?Нищо гарантирано няма тук.

Общи условия

Активация на акаунт