💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 7 /12.10. - 18.10.2020/

• 67 933
  • 1 988
  •   1
Отговори
# 630
Никиту е по-по-най, покрай Милен няма да може да се изтъква, че влачи целия отбор на гърба си. В началото нямаше проблем да се слага на Дракона и да го четка, хем онзи не беше кой знае какъв играч. Милен освен мускулите има и акъл, а по показаното досега - и култура и възпитание няколко нива над това, което демонстрират рибарите. Спече се наистина и не можа да измисли да каже нещо негативно, освен че ще е допълнително гърло за хранене. Мисля си - или е респектиран, или да си пада по Милен (уеко у уево ми е на мен Николай), или и двете.

# 631
А Ивана, докога  ще се бута по пъзели, като е повече от ясно, ЧЕ НЕ СТАВА.
Иванке, НЕ Ставаш за пъзели, ребуси и всякакви умствени и логически  упражнения.
Тъпичка си. Но и нахалничка. Все виниш другия, който е с теб.
ЕЕЕЕ , абсурдно, нелепо, смешно.
Див компромат !:joy:

# 632
  • Sunshine state
Не мога място да си намеря от яд,бясна съм! Значи тия изпадняци Рибарите взимат една битка и им дават Милен?! 😳 Егати нечестното! Нямам думи. Иде ми да ги набия тия от продукцията, честно! 😡
Йоанна е една усойница хитра. Дано се усетят и я разкарат скоро.
Ивана от 10 гьола вода ще изкара, та да бутне вината на някого. Не мога да я дишам и нея!

# 633
  • USA
Ваня по никакъв начин не й попречи да реди пъзела.Йоанна за пореден път цели да се изкара много значима(сякаш само тя може да реди пъзели) и в същото време да опетни някой друг.Редовния й номер.
"Пъзела бил лесен и щяла да го нареди за 5 минути" май каза.Ми,защо не го нареди?! Защото май само на приказки й беше толкова лесен и вместо да си признае,че и нея я усложнява,тя обвинява Ваня.
Пък Ваня реди,какво си трябва.Пробва парчета и където стана.

Страхотно манипулативно и грозно същество.А в началото ми беше сред фаворитките.
Тъпо ми стана за Милен.Дано др седмица си го приберат обратно.

Тактически погледнато,трябваше да изберат жътвар(Вайс),за да им съсипят племето откончателно и да си гарантират,че Рибарите няма да са разпадналите се.Сега се връщаме на начална позиция със схема 6-6-6.Ама кой да ги мисли тези неща,събрани са отбор тъпаци и нерваци.

# 634
  • Варна
Не виждам какво толкова сложно има в този така наречен пъзел, че да търсим конспирации. Имаш на практика да построиш три кръга и трябва да съобразиш, че вътрешния се прави с най-късите тръби.  И преди това да сложиш кръга така, че да съвпадат дупките. Толкова, другото е въпрос на навиване Grinning
И аз мисля същото. И както писах по напред се опитват да ни внушат, че пъзелите са много сложни.  Не са. Участниците в това риалити са елементарни.

# 635
  • София
Не е домислено или пък нарочно е замислено така с цел да се навреди на най-силното племе. Като искат да им налеят нови играчи да бяха казали, че само от загубилото битката племе ще имат право на избор. Тези игри за какво ги играят? Бъхташ се, раздаваш се, печелиш всяка втора битка и накрая ти разбиват отбора. А за Милен е най-несправедливо. Ако утре загубят и го номинират какво правим? Не вярвам да паднат толкова ниско, но го има в играта. Да номинираш чуждия елемент.
Както вкараха Боби и Чудомир така можеха да вкарат и трета резерва вместо Мая и да не се стига до тази гавра с Ловците и Милен.

# 636
  • Вестерос
Ако има анкета за сестрите да е Катя, Йоана, двете, нито едната.

Мен не ме е яд за Милен. Той ми е фаворит. Мисля, че ще се справи с рибарите. На пъзелите той и Катя ще са супер.

# 637
Не сте прави за Вайс. Щеше да е голяма грешка да вземат този подмолен мишкар. Би ги саботирал всяка игра. Щяха да се закопаят с него.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 12:29 от Фръц!

# 638
  • Вестерос
И като ги саботира щеше да е аут.

# 639
Ох този Ники бе, снощи след епизода съм се смяла още половинчас. .легенди се носели за тях... 😄
Хайде хайде, защото не ги харесвате Рибарите, и веднага - направили лош избор, защото избраха да се опитат да са по-силни, а не да прецакат другите. А иначе пишете кой е по по най подмолен, ми ето те се опитаха да не са подмолни, и веднага - лошо избор. Милен е добър човек, няма да им прави номера и да ги саботира, каквото очаквам от всеки от останалите, които биха взели. Освен това, евентуалното прецакване на Жътварите, с нищо нямаше да намали силата на ловците Ловците, които щяха си останат все така най-силни.
Предстои да видим.

Мирето е голям образ. Те с Ники могат спокойно да направят римейк на "Тя и Той" и ще се гледа. Joy
Хахаха, нали!? Както Ники каза "Все едно не сме в Игри на волята, а сме женени от 20 години" Joy
Сладури, направо да се взимат : )))

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 08:15 от Lemy

# 640
Joy да, Ники вчера беше of the top с неговите обяснения и коментари. Особено като говореше за Катя, каква жена била и как никой не би я изтърпял.Joy Обаче и той е мъж, който не знам една жена как ще търпи Stuck Out Tongue Winking Eye

Докато коментирахме вкъщи Рибарите като племе, установихме, че са събрали най-нервните и най-спокойните играчи в един отбор. Joy Интересно е при тях, ама да гледаш само отстрани.

Това беше най-добрият им избор Милен. Той ми беше фаворитът от Ловците. С него мисля далеч ще стигнат, ако не се изпокарат самите те преди това, че скандалите най-много им пречат. Ако още в началото се бяха сработили с Катя, със сигурност нямаше да са на това дередже. Редовно в игрите им някой беше на мнението да паднат, за да чистят "плявата". Wink

# 641
NerdПредставям си  Николай как уринира сутрин около палатката и  погледа на Милен Rolling Eyes
После се започва носенето на тубите с вода и викането из цялото стопанство ,Милен отново незнае къде се намира.И накрая Катето се разпищолва срещу Александър и Милен вече е онемял Sweat Smile

# 642
# 643
Е така се прави, браво на Милен.

# 644
  • Испания

Не може да каже "да" по договор. Може да каже "не" и ще излъже.

Общи условия

Активация на акаунт